2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

babaannesinin kızıma ördüğü cicilerr ikincisi minicikkk tam doğar doğmaz giydirilecek kadar

halasının kızıma aldığı hediye...

bunlar da kızımın teyzesinin fransa gezisinden bizim payımıza düşenler...

Iyi gunlerde giydir ins canim, huzurla saglikla..
Masallah babaannenizede bizimkilerde nerde daha dogcamiz tarihi sorsan bilmezler..

sağol canım :) hiç üzülme... bazen ben de acaba yapmasa daha iyi mi diyorum çünkü bu sefer kendilerinde karışma hakkı buluyorlar... neyse ki benim eşim müsade etmiyor...

bu cicileri de cumartesi günü aldık...

bunları da ben bayağı önce lcwdan almıştım

bunları da bir önceki hafta eşimle gezerken benettonda görmüştüm benim gözler dolup taşınca bunları alıp öyle çıkmıştık :)

bu oyuncakları da okula oyuncak satışı için gelen bir firmadan bayağı uygun fiyatlara aldım...

bunları da yine babaannemiz aldı...

cnm bundan benim var yatak odasi icin ideal bebek 4-5 aylik olana kadar kullanabilirsin

çok ciciler ya ...

çok kibarlar özellikle birinci fotoya bayıldım..

Kızlar benimde doğum 1 eylül alışveriş heycanı başladı oğluşum için ,park yatak olarak ben graco contour prestige beğeniyorum bir yerde uygun fiyata buldum yeşil rengini ama eşim beğenmiyor sizin tavsiye ediceğiniz park yatak varmı..?

maşallah herşeyi hazır sayılır kızının Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin bir ben kaldım kızıma birşey almayan galiba

arkadaşım bu beşiğe nerde baktın??ben de odama böyle bi şey almak istiyrum, ayrıca arkada görünen sepetler var kafamdaa..

kızlaaaaaar bakın babannesi burun aspiratörüyle kulak kaşıyıcı almış ananeside mevlüt takımı

maşallah herşeyi hazır sayılır kızının Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin bir ben kaldım kızıma birşey almayan galiba

bana kalsa ben daha neler alacağım da eşim frenliyor beni... askerden yeni geldiği için sanırımmm... sen de alırsın canım acelesi yok ya... ben haftaya tatile çıkıyorum yani sonrasında artık okula haftada bir gün falan uğrayacağım ondan sonra da bebek şekerlerine falan bakmayı düşünüyorum :)

arkadaşım bu beşiğe nerde baktın??ben de odama böyle bi şey almak istiyrum, ayrıca arkada görünen sepetler var kafamdaa..

o beşiğe mothercareden baktım... çilekte de var aynısından... geçenlerde kadir hasa gittik orada da bebek mobilyaları arasında vardı gördüm ama taşlı tuşluydu ben öyle sevmiyorum... yine de zevk düşünürsen...

kızlaaaaaar bakın babannesi burun aspiratörüyle kulak kaşıyıcı almış ananeside mevlüt takımı

babaanneler anneanneler sağolsunnn

bizim kız baba tarafının tek torunu olacak kayınvalidem çok gençtir 44 yaşında... ama anneanne tarafından 11. torun oluyor... o yüzden benim annem de yaşlı olduğundan aramızda bir mesafe var. bizde anneanne yerine teyzeler devrede :)

olsun canım birileri var an azından
canım burun aspiratörünü nerden aldınız netten falanmı ben bebek magazalarında göremedimde

canım bana dr umda annelik eğitimimde de bu önerildi o yüsden bunu aldım otri bebe markası eczaneden aldım

Canim bende daha bir igne bile almadim, Allah kismet ederse Sali TR geliyorum o zaman baslicaz tabi once yine bir doktora gorunmem gerekicek cinsiyeti bilmiyoruz..
canım senin bebiş bence kız bu kadar naz anca bir kız da olur nazlı ve sevimli bir kız olacak demekki
Eki Görüntüle 741035
Eki Görüntüle 741034
Eki Görüntüle 741036

iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepsi de güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…