2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

alt açmalarımızı görmüşmüydünüz kızlarrr

Eklentiler

• $IMG_0039.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_0041.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 40
kız ne güzel hediye bunlar bebeğin nesi oluyolarrr şanslısınızzz

:))) Eee teyze ve dayısı.. Olacak o kaadar. Beşik almak istedi dayısı da kararsızlığım işte..

Dün baya alışveriş yaaptık.. Çook zevkliii..
Fermuarlı battaniye, penye battaniye, bebe sampuanı, kremi, sabunu,v.s..... onları da aldık..
Bebişin kıyafetleri komple yıkandı, ütülendi.. :)

hediyelerin çok güzelmiş cnm..

ama bebiş duymasın annesinin cicileri yıkadığını, çıkıp gelmesin öyle.

hediyelerin çok güzelmiş cnm..

ama bebiş duymasın annesinin cicileri yıkadığını, çıkıp gelmesin öyle.

Sağolasın canm yaa annem İstanbul'da ben Mersin'deyim.. Şu an yanımda olduğu için herseyi kendisi yaptı..
Geliş-gidiş zor oluyor.. Bana bırakmak istemedi sonradan zor olur diye..

Sağolasın canm yaa annem İstanbul'da ben Mersin'deyim.. Şu an yanımda olduğu için herseyi kendisi yaptı..
Geliş-gidiş zor oluyor.. Bana bırakmak istemedi sonradan zor olur diye..

iyi yapmış tatlım ellerine sağlık..benmkiler de uzakta ama sennkiler daha uzakmış..:26:napalım biz de kendi ailemizi kurcaz artıkın kısmetse di mi

ay paylaşşana çok sevıyorum bebek kıyafetlerini görmeyi evde sureklı bı bahane bulup hurcu acıyorum sevıyorum kızımın cıcıleriini

sezin61maşallah sen böyle cicileri giydir kızına sonra süsüne başedemezsin valla Allah iyi günlerde giydirsin hepsini

Son düzenleme:
kızzzz sezin senin almadığın bişey kaldı mı hep toplamışsın çarşıyı :)) süslü süslü giydircen tabi kızını

kız melekk kalmadı gibi bişey öyle bişey uygun bulursam işte kız bezimiz bilen var 1 numara o kızı neye çevircem bilmiyom :) bı tarafında gulu eksık olmucak herhalde

kız melekk kalmadı gibi bişey öyle bişey uygun bulursam işte kız bezimiz bilen var 1 numara o kızı neye çevircem bilmiyom :) bı tarafında gulu eksık olmucak herhalde

hakkındır canım güle güle giydir istediğin gibi süsle püsle.bizimkide oğlan olmasa elimden kurtulamazdı :)ama zaten biraz büyüyünce onlar istediklerini giymek istiyor

ve diğer sitelerde araştırdım fiyatı 150 tl olan bile var ındırıme girmiş biz doğumdan sonra köye gidicez bir süre yanımdada götürebilirim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…