2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

amin cnm hepimizinki için.
daha da eklenio hergeçen gün. teyzem uşaktan battaniyesini getirdi. onuda çekip koycam yakın zamanda:)

Maşallah herkes bişeyler almaya başlamış ben daha hiç bir şey almadım erken gibi geldi bana. Sadece arabalara baktık karar vermesi zor ve çok pahalı . Bu arabayı beğendim aslında.
http://www.e-bebek.com/i/p/300/63/mNUN-1163_1.jpg.

Cinsiyetini de öğrenmedik daha biz siz öğrendiniz mi kızlar? Öğrenince daha hevesli olurum sanki alışverişe gibi geliyor bana .

benim de düşüncem o nasipse temmuz da bitirmiş olmayı düşünüyorum
izmirin sıcağında dolaşmak pek mümkün gözükmüyor
çalıştığım için vaktim de yok

ben de bütün yaz boşum okullar tatil ya rahat rahat alışveriş yaparım diyodum ama sıcakları düşünmedim tabi. alışveriş merkezleri daha serin olur diye düşünüyorum oralardan baıcam artık.Yaz hamişleri olarak çok bunalmayız inşallah.

buda benim süt mısırımın arabası zaten başka birşeyi yok bebeğimin henüz...

teşekkür ederim ewet dönüşebiliyor ama aparatını ayrı temin etmen gerekiyor

çok güzel bir beşik bende bayılıyorum ama çok kısa bir süre kullanabilirmişim gibi geliyor ufak oluşu nedeniyle gereksiz mi olur acaba alsam sizlerin fikirleri neler arkadaşlar

mrb kızlar bende bıldıklerımı sızınle paylaşmak istedım daha doğrusu duyduklarımı bende baston arabadan yanaydım hafıf diye ama kuçuk bebekler için kullanışlı olmadıgını söyledıler anca 1 2 yasında kullanışlıymış mesela bende pıercardın arabalarına baktım çok tatlı duruyorlar arkadaş almış gayette memnunmuş beşik içinde bende tayıncı oldugumuz için oyun parkı almayı ıstedım onuda arkadaşlar çok rahat istedığın yere göturme açısından rahatmış ama kullanışı açısından fazla uygun görmedıler hatta sıcak memleketteysenız arkadaş terleme yapıyo diye duymuş ama bende kararsız kaldım ayrıca hepınıze yavrucuklarınız hayırlı olsun huzurlu ve mutlu buyusunler kuzucuklarımız

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 688529 Eki Görüntüle 688530 Eki Görüntüle 688531

Kızlar bende bebişim için bu beşikten ve bu arabadan almayı düşünüyorum. sizce nasıllar ?

Selam arkadaşlar..
Yukarıdaki bebek arabası güzel ve kullanışlı....
Fakat beşik için çok fazla bir şey söyleyemeyeceğim..
Ben 3 sene bebek mağazasında çalıştığım için çok müşterim oldu
bebişle ilgili hemen hemen herşeyi sormusumdur..
Bu beşiklere ben de bayılıyorum. İlk aylar için mükemmel.. Yatak odasında yanınıza rahatca alabileceğiniz bir beşik.
Fkat çok küçük olduğu için Çok az bir süre kullanılıyor. Verilen paraya yazık oluyor..
Oyun parkları çok kullanışlı. En çok tercih edilen beşikler.. Fkat ben tahta beşik almayı düşünüyorum..
Büyük, parmaklıklı oluyor ya.. Fiyatları 350-400 tl civarı şimdiki fiyatlr bunlar. Araştırmadım tabii..

Baston arabalar yeni doğmuş bebekler için uygun değil arkadasımızın dediği gibi. Ama çok kullanışlı olduğu bir gerçek..
Baby two go nun bir modeli var çok kullanışlı.. İstediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz.. Tekerlekleri mülkemmel. O kadar rahat gidiyor ki.. Çok arkadaşım aldı, çok müşterim aldı.. Bizzat kendim de kullandım. mükemmel.. Fiyatı 400 tl. Aşağıya ekledim resmini eklenmişse eğer..

Oyun parkları çok kullanışlı.. Terleme yapması mümkün değil.. Beğeniyorsanız alın.. İçerisine alacğınız uyku setinin kumaşı çok önemli..
Tomuycuk adlı markanın kumaş kalitesi mükemmel.. Daha sayılabilecek bir çok kaliteli marka var..

kızlar beşiği kucuk almak zorundayım yer sıkıntım var cunku yatak odamda yanımda yatırcagım ıcın odama sıgabılecek nerdeyse tek beşik diyebilirim. arkadasımda kulllanmıs nerdeyse 1 yasına kadar yatırmıs bebegını. ben ılk etapta oda yapmayı dusunmuyorum 1 yasından sonra ayırrım odasını o zamana kadar benı ıdare etse yeter dıye dusundum. bebek arabasına gelınce bebek arabası baston model ama yıne ondada 13 ay olana kadar pusetle bırlıkte kullanabılırım. 1 yasından sonrada bebek bence cok rahat oturabılır bebek arabsına . hem travel sistem hemde baston olması benım ıcın avantaj kapattıgında kucucuk kalıyo cunku. hemde hantal bır araba degıl travel sıstemlerın nerdeyse hepsi cok hantal bunu tek elınle acıp kapayabılıyosun. ayrıca haff bır araba:) bunlarda benım dusuncelerım :)

ewet cnm bncede

hmm.. anladım canım.. o zaman seçtiğin beşik süper..
Benim bir müşterim buna benzer bir beşik almıştı..
Çok rahat kullandığını ve ilk aylar için çok kullanışlı olduğunu söylemişti..
Kendisi 9 aya kadar kullanmış beşiği..
Zaten 1 yaşından sonra oda almayı düşünüyorsan ufak beşik alman daha mantıklı..
ben de orta boy parmaklıklı beyaz rekte tahta beşik istiyorum. Oda yapmayı düşünmüyorum..
Eşim memur olduğu için şehir şehir gezeceğimiz için bu şekilde olacak..
Bebek arabası çok güzelmiş bu arada..

Bende konu ile alakali sunlari soylemek istedim;benimde bebegimin ilk zamanlarda malesef odasi olmayacak o yuzden yanimizda yaticak cok arastirdim park besik baktim hic icime sinmedi ve amerikada yasaklanmis o besikler bende pek begenmiyorum onlari diger besik cok tatli ama cok kucuk daha buyukken kullanamam.. Ben boyle bisey istiyorum insallah

merhaba canim buyuk ihtimalle bunu alicaz biz onumuzdeki zamanlarda hauck markasi tatlim

Çok güzelmiş canım.. Şu ana kadar gördüğüm en güzel bebek arabası. Fiyatı nedir acaba?
Beşiğin, benim alacağım beşiğe çok benziyor. Tek farkı benimkinin çekmecelerinin alt tarafta olması.
Beşikte sallanmasına dikkat et canım. Bu tür beşiklerde sallanmayanlar da var ve hiiiç kullanışlı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…