odamız hazır elifi beklıyoruz
bayıldım nerde yaptrdın bu kadar guzellerını gormemiştım canım çok yakışıcak
çooook tatlılar canım ayy ne şirin olurlar bunlarla yaaa güzel günlerde kullanın canım analı kızlı
nacısss cok guzell gule gule kullanın hangı sıte canım bıde ben bakayımm
odamız hazır elifi beklıyoruz
annesi çok şeker olmuş, sağlıkla güzel günlerde bol uyku dolu gecelerinde güzel güzel uyusun pamuk prenses :)
elifçik çok sanşlı bir bebek.. Bilinçli onu herşeyden koruyan ayrıca da zevkli mi zevkli bir annesi var... Bebeğinin onu sağlıkla büyüteceğin çok şık bir odası ve çok tatliş elbiseleri var :)
Canım facebookta bırı var o yapıyor siparişlerini sonra adresine postalıyor. daha bunlar neki neler yapıyor :)
Arkadaşlar Rabbim yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı sizlerede kolay doğumlar nasip etsin...
Bebişlerinizin cicileri arasında çok güzel bebek tasarımlarımdan yaptırmak isterseniz seve seve yapar gönderirim size bir kaç örnek ekleyeyim daha çeşit isterseniz iletişime geçebilirsiniz...Eki Görüntüle 815114 Eki Görüntüle 815115 Eki Görüntüle 815116 Eki Görüntüle 815117
Bunlar sadece şekerlerimizden örnekler daha bir çok ürünümüz var bebek ve anne üzerine....
Canım facebookta bırı var o yapıyor siparişlerini sonra adresine postalıyor. daha bunlar neki neler yapıyor :)
Bende bayildimm fiyatlar cazipse bana da bilgi verir misin cnm
Bunlari da cok sevdim link verirseniz incelemek isterim ürünleriniziArkadaşlar Rabbim yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı sizlerede kolay doğumlar nasip etsin...
Bebişlerinizin cicileri arasında çok güzel bebek tasarımlarımdan yaptırmak isterseniz seve seve yapar gönderirim size bir kaç örnek ekleyeyim daha çeşit isterseniz iletişime geçebilirsiniz...Eki Görüntüle 815114 Eki Görüntüle 815115 Eki Görüntüle 815116 Eki Görüntüle 815117
Bunlar sadece şekerlerimizden örnekler daha bir çok ürünümüz var bebek ve anne üzerine....
bunun markası modeli, fiyatı nedir acaba, ben de beğendimmm
Canım google convers ana dizi yaz cıkıyor. gitti gidiyorda ve sanal pazarda renk ve çeşitleri var...
canım bu kadın guvenılırmı sıpariş verdım pazartesi parayı yatırıcam ama urunden once ptt ye parayı yatrmam erektıgını soyledı tamam dedım ama sen aldın mı urunlerını yada sana tavsıye edıldımı napayım bende pazartesı gondereyım mı parayı
canım banada yakın bı arkadas onerdı onun vasıtasıyla urunlerı sipariş verdım fakat ben urunler gelınce kapıda odeme yaptım. banada önce ptt ye para yatırmamı soylemıstı ben de agrılarm oldugunu ve dısarı pek cıkamadıgımı soyledım. ve kadına urunlerı ptt kargoyla yollamasını kapıda odeme yapıcagımı soyledım kabul ettıi ıstersen sende oyle bır teklıfte bulun ıcın rahat olsun...
Bana da yollar misin canim adini?
Canım özelden yazdım sayfanın adını...
yooooooook ben oyle bişey dedım benım 2 cocugum var haram lokma gecmez o şekılde calışmıyorum dedı dedıgıme pişman oldum bılıyomusun dedımkı nasıl guveneyım sııze sızın gıbı sıteler kapıda urunle odeme yappıyr dedım anaaaaaa neler yazdı bana e sıtede senden baska kımsede yorum yapmamış resımlre ne aldım tesekkur ederıım dıyen olmamış oyuzden bana senı soyledı gecen hafta urunu teslım ettım dedı ondan sana yazdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?