2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

annesi çok şeker olmuş, sağlıkla güzel günlerde bol uyku dolu gecelerinde güzel güzel uyusun pamuk prenses :)

amınnnnnnnnnn hepımızınkı inş. canım

elifçik çok sanşlı bir bebek.. Bilinçli onu herşeyden koruyan ayrıca da zevkli mi zevkli bir annesi var... Bebeğinin onu sağlıkla büyüteceğin çok şık bir odası ve çok tatliş elbiseleri var :)

agzından bal damlıyor canım mutlu oldum

kavanozlu olan şekerlerinizin fiyatı nedir acaba

Bu da prensesimin yatagı teyzeleri saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah cümlemiz

Eklentiler

• $IMG_20130927_215105.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_20130927_211943.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 78
Canım facebookta bırı var o yapıyor siparişlerini sonra adresine postalıyor. daha bunlar neki neler yapıyor :)

canım bu kadın guvenılırmı sıpariş verdım pazartesi parayı yatırıcam ama urunden once ptt ye parayı yatrmam erektıgını soyledı tamam dedım ama sen aldın mı urunlerını yada sana tavsıye edıldımı napayım bende pazartesı gondereyım mı parayı

Eki Görüntüle 812948
Süslü kızıma yaptırdıgım bandanalar ve lohusa tacım :)
Bende bayildimm fiyatlar cazipse bana da bilgi verir misin cnm
Bunlari da cok sevdim link verirseniz incelemek isterim ürünlerinizi

bunun markası modeli, fiyatı nedir acaba, ben de beğendimmm

Canım google convers ana dizi yaz cıkıyor. gitti gidiyorda ve sanal pazarda renk ve çeşitleri var...

kızlar selam aynısı bizdede var. yeni doğum yapan arkadaşımdan gordum bunu kullanıyor cok kullanıslı gun ıcınde arkadasım salonda otururken bebişi bunda uyuyo hep .. bunda sallnmaya bayılıyo valla bnde kullanıcam inş bizee memnn kalırız

canım banada yakın bı arkadas onerdı onun vasıtasıyla urunlerı sipariş verdım fakat ben urunler gelınce kapıda odeme yaptım. banada önce ptt ye para yatırmamı soylemıstı ben de agrılarm oldugunu ve dısarı pek cıkamadıgımı soyledım. ve kadına urunlerı ptt kargoyla yollamasını kapıda odeme yapıcagımı soyledım kabul ettıi ıstersen sende oyle bır teklıfte bulun ıcın rahat olsun...

yooooooook ben oyle bişey dedım benım 2 cocugum var haram lokma gecmez o şekılde calışmıyorum dedı dedıgıme pişman oldum bılıyomusun dedımkı nasıl guveneyım sııze sızın gıbı sıteler kapıda urunle odeme yappıyr dedım anaaaaaa neler yazdı bana e sıtede senden baska kımsede yorum yapmamış resımlre ne aldım tesekkur ederıım dıyen olmamış oyuzden bana senı soyledı gecen hafta urunu teslım ettım dedı ondan sana yazdım bende

valla cnm ben kapıda ödeme yaptım bana sıkıntı cıkarmadı. yani bende sana tam guven yada guvenme dıyemem sana kalmıs artık alıp almamak. yani sebep olmayayım sizler sordunuz bende soyledım nerden aldıgımı bana geldı urunler aldım ıstedıgım modellerde olmustu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…