Güle güle kullanın çok güzelmiş hepsii :))
O hello kitty taraktan bende de vardıı
ben bu topıge uzun zamandır bakmıyordum ne guzel cıcıler almıssınız kızlarr hepınız gule gule kullanınn
merhaba hamişler...sizin bu tatlı telaşınıza katkıda bulunabilirim....kişiye özel tasarımlar yapıyorum ilgilenirseniz yardımcı olabilirim :)
Daha şimdiden oglusunun ne cok ayakkabısı var canım. Allahım iyi gunlerde gıymeyı nasip etsin inş...
Odamızın perdesi dün geldi çok beğendim ben dolabımızda hazır babamız yaptı diğer parçalarını hala getirmedi bekliyoruz.Eki Görüntüle 805541
oh maşallah dunde eşim bızımkıne bot almışhrseyın kucugu guzel
kızlar oğluşumun patik ve yeleklerinden birkaçı
patikler benim elimden yelekler de annemdenEki Görüntüle 807018 Eki Görüntüle 807020 Eki Görüntüle 807021 Eki Görüntüle 807022 Eki Görüntüle 807023 Eki Görüntüle 807024
Eki Görüntüle 807015
Kızlar evde ve biyerlere yatılı giderken goturmek ıcın boyle bır ana dizi almak istiyorum sizce bu model nasıl ?
çok sağol tatlım teşekkür ederizAnnesi ama coook guzel bunlar tam kislik, iyi gunlerde kullansin oglusun ins ..
kızlar oğluşumun patik ve yeleklerinden birkaçı
patikler benim elimden yelekler de annemden
Cok tatlis bunlar yaaa ellerine saglik :)[/QUOTE
teşekkürler canım
Canim model guzel ben begendim valla pembis pembis :)) Ama fiyati ne kadar oda onemli sonucta 1 sene kullancaklar belkide.
Bende evde kullanmak icin asagidaki modeli aldim Turk parasi yaklasik 80 tl fln .. Kozalak pembe aldirmadi, hersey pembe oldubari bu universal olsun, ikinciyede kullanir yada ihtiyaci olan birine veririz sonra dedi , bende dedim gonlu olsun :)
http://www.detskydum.cz/userfiles/image/detail/833801.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?