2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

ben bu topıge uzun zamandır bakmıyordum ne guzel cıcıler almıssınız kızlarr hepınız gule gule kullanınn

maşallah hepsi çok güzel şeyler....güle güle kullansınlar....bunların yanında kişiye özel tasarımlar yaptırmak isterseniz yardımcı olabilirim :)))

merhaba hamişler...sizin bu tatlı telaşınıza katkıda bulunabilirim....kişiye özel tasarımlar yapıyorum ilgilenirseniz yardımcı olabilirim :)

Ben hamile değilim evli bile değilimm
Öyle denk geldim bu Ekim annelerine ama ilgilenenler varsa olabilirr :)

Odamızın perdesi dün geldi çok beğendim ben dolabımızda hazır babamız yaptı diğer parçalarını hala getirmedi bekliyoruz.

Daha şimdiden oglusunun ne cok ayakkabısı var canım. Allahım iyi gunlerde gıymeyı nasip etsin inş...

sağol canım sakın ben aldım sanma öyle çok bişey almadım bunların çoğu ingiltereden hediye geldi yazın tatile gelen arkadaşlardan falan sağ olsunlar bana alacak bişey bırakmadılar.Valla yakınımda olan ve oğlu olacak olanlarla hediyelerimi paylaşabilirim valla

oh maşallah dunde eşim bızımkıne bot almış hrseyın kucugu guzel

günaydınlar...maşallah ayakkabılar çok güzel şimdiki çocuklar çok şanslı çok :)).....kendinize ve bebeginize kişiye özel tasarımlar yaptırmak isterseniz yardımcı olabilirim...profilimde birkaç resim paylaştım...daha fazlasını isterseniz şekerli dünyamda :)

Kızlar evde ve biyerlere yatılı giderken goturmek ıcın boyle bır ana dizi almak istiyorum sizce bu model nasıl ?

Eki Görüntüle 807015
Kızlar evde ve biyerlere yatılı giderken goturmek ıcın boyle bır ana dizi almak istiyorum sizce bu model nasıl ?

Canim model guzel ben begendim valla pembis pembis :)) Ama fiyati ne kadar oda onemli sonucta 1 sene kullancaklar belkide.
Bende evde kullanmak icin asagidaki modeli aldim Turk parasi yaklasik 80 tl fln .. Kozalak pembe aldirmadi, hersey pembe oldu bari bu universal olsun, ikinciyede kullanir yada ihtiyaci olan birine veririz sonra dedi , bende dedim gonlu olsun :)

http://www.detskydum.cz/userfiles/image/detail/833801.jpg

Canım benim arabam ve pusetim kırmızı bari bu pembe olsun dedim. Fiyatı cok ucuk bısey deıl senınkıyle aynı fıyatlarda. bende zaten pahalı olmasına karsıyım en fazla dedıgın gıbı tas patlasa 1 sene kullancaklar.

Seninkide cok hosmus begendım ıyı gunlerde kullansın yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…