- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
Eki Görüntüle 807015
Kızlar evde ve biyerlere yatılı giderken goturmek ıcın boyle bır ana dizi almak istiyorum sizce bu model nasıl ?
maşallah ne marifetli annesinkızlar oğluşumun patik ve yeleklerinden birkaçı
patikler benim elimden yelekler de annemdenEki Görüntüle 807018 Eki Görüntüle 807020 Eki Görüntüle 807021 Eki Görüntüle 807022 Eki Görüntüle 807023 Eki Görüntüle 807024
Canim model guzel ben begendim valla pembis pembis :)) Ama fiyati ne kadar oda onemli sonucta 1 sene kullancaklar belkide.
Bende evde kullanmak icin asagidaki modeli aldim Turk parasi yaklasik 80 tl fln .. Kozalak pembe aldirmadi, hersey pembe oldubari bu universal olsun, ikinciyede kullanir yada ihtiyaci olan birine veririz sonra dedi , bende dedim gonlu olsun :)
http://www.detskydum.cz/userfiles/image/detail/833801.jpg
kızlar oğluşumun patik ve yeleklerinden birkaçı
patikler benim elimden yelekler de annemdenEki Görüntüle 807018 Eki Görüntüle 807020 Eki Görüntüle 807021 Eki Görüntüle 807022 Eki Görüntüle 807023 Eki Görüntüle 807024
sağol tatlım aslında internette bakarak yaptım biraz uğraşılsa bişey değil yapımımaşallah ne marifetli annesinçok güzel olmuşlar
bende seninki gibi bir model aldım benimki de lila rengi beşiğiyle takım olsun dedik bn de 60 liraya aldım güle güle kullanın
maşallah ne marifetli annesinçok güzel olmuşlar
bende seninki gibi bir model aldım benimki de lila rengi beşiğiyle takım olsun dedik bn de 60 liraya aldım güle güle kullanın
Canım sen hangi marka model aldın. Resim yuklersen sevinirim...
canım marka birşey değildi bizim burdan bir mağazadan aldım resmini yüklemeye çalışayım ama özellikli bir şey değil yani öyle müzikli filan değil taşıması kolay bir şey amaEki Görüntüle 807738
işte bundan aldım benimki setti içinde kangursu,bakım çantası ve alt açma minderi ve portbebe var rengi ise lila
Çok sırın olmus.Odamızın perdesi dün geldi çok beğendim ben dolabımızda hazır babamız yaptı diğer parçalarını hala getirmedi bekliyoruz.Eki Görüntüle 805541
Maasallah canım. Cok tatlı hepsi. Bir sürü ayakkabıları olmus oğlunun.
Güzelmiş canım. Ama ne kadar kullanılır bilemiyorum. Ben de anakucagi gibi birsey almayı düşünüyorum ama bende karar veremedim ne kadar kullanılır gerekli mı vs diye.Eki Görüntüle 807015
Kızlar evde ve biyerlere yatılı giderken goturmek ıcın boyle bır ana dizi almak istiyorum sizce bu model nasıl ?
Maasallah canım ne guzel hepsi. Cok marifetlisiniz.kızlar oğluşumun patik ve yeleklerinden birkaçı
sağol tatlım aslında internette bakarak yaptım biraz uğraşılsa bişey değil yapımı
En mantıklısı aslında ozellıgı cok olanlar pahalı az kullanılcak bısey cok para vermeye gerek yok bence. Bebişlerimizi oyalasın yeter :)
canım başla bence azmedersen yapabilirsin benim elimden de gelmezdi böyle şeyler ama baka baka yaptım nettensebbiii o fareli patiklerden canım çekti nollcak şimdi:2:
evde mavi ve siyah ip var başlasam mı:44:
Eki Görüntüle 807015
bunun markası modeli, fiyatı nedir acaba, ben de beğendimmm
çooook tatlılar canım ayy ne şirin olurlar bunlarla yaaa güzel günlerde kullanın canım analı kızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?