2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

hanımlar bu bölüm benim için öyle bir hal aldıki canım sıkkın olduğunda buraya moral bulmak için geliyorum.o kadar şirin şeyler almışsınızki bebişlerinize her resme baktığımda maşallah demekten dilim kurudu

maşallah ne marifetli annesinçok güzel olmuşlar

bende seninki gibi bir model aldım benimki de lila rengi beşiğiyle takım olsun dedik bn de 60 liraya aldım güle güle kullanın

Canım sen hangi marka model aldın. Resim yuklersen sevinirim...

canım marka birşey değildi bizim burdan bir mağazadan aldım resmini yüklemeye çalışayım ama özellikli bir şey değil yani öyle müzikli filan değil taşıması kolay bir şey ama
işte bundan aldım benimki setti içinde kangursu,bakım çantası ve alt açma minderi ve portbebe var rengi ise lila

En mantıklısı aslında ozellıgı cok olanlar pahalı az kullanılcak bısey cok para vermeye gerek yok bence. Bebişlerimizi oyalasın yeter :)

Odamızın perdesi dün geldi çok beğendim ben dolabımızda hazır babamız yaptı diğer parçalarını hala getirmedi bekliyoruz.Eki Görüntüle 805541
Çok sırın olmus.
bunlarda oğluşumun akkabıları

Eki Görüntüle 805757
Maasallah canım. Cok tatlı hepsi. Bir sürü ayakkabıları olmus oğlunun.
Eki Görüntüle 807015
Kızlar evde ve biyerlere yatılı giderken goturmek ıcın boyle bır ana dizi almak istiyorum sizce bu model nasıl ?
Güzelmiş canım. Ama ne kadar kullanılır bilemiyorum. Ben de anakucagi gibi birsey almayı düşünüyorum ama bende karar veremedim ne kadar kullanılır gerekli mı vs diye.
Maasallah canım ne guzel hepsi. Cok marifetlisiniz.

En mantıklısı aslında ozellıgı cok olanlar pahalı az kullanılcak bısey cok para vermeye gerek yok bence. Bebişlerimizi oyalasın yeter :)

ben özellikli olanlardan alacaktım da çok kullanmıyor bebekler en fazla 8 aya kadar kullannıyor dediler o yüzden bunlardan aldım bir de oyuncaklı olanların önündeki oyuncağı hep aynı çocuk sürekli aynıoyuncakla ilgilenmez osıkılınca başka birşey alak istiyecek eline o yüzden tercihim bu yönde oldu fiyatı da gayet uygun içinde herşeyi var sonuçta sadece ana kucağı değil benimki 5li set 60 liraya aldım

odamız hazır elifi beklıyoruz

Eklentiler

• $IMG_0353.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_0343.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar Rabbim yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı sizlerede kolay doğumlar nasip etsin...

Bebişlerinizin cicileri arasında çok güzel bebek tasarımlarımdan yaptırmak isterseniz seve seve yapar gönderirim size bir kaç örnek ekleyeyim daha çeşit isterseniz iletişime geçebilirsiniz...

Bunlar sadece şekerlerimizden örnekler daha bir çok ürünümüz var bebek ve anne üzerine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…