- Konu Sahibi MinikFasulyem
-
canım benımde sata göre 12 haftalık 2 hafta gerıdeyız gec dollenme olmuş. zaten adetlerım duzensızdı normal yanı
Gayet Normal, ayni şeyi bana da söyledi doktorum. SAT 5 Aralık 12+2 olmam gerekirken 11+4 üm şu anda. Geç yumurtlamışım. Zaten o kadar hasta yatıyordum ki hesaplamalarıma gore zaten 12+2 olamam yani her şey yolunda sorun yok canım.
kızlar benim de 13 haftam bitti dün gittik 2li test sonuçlarını göstermeye her şey yolunda dedi sevincimden soramadım cinsiyetini 4,5 yaşında bı kızım var bu da inşallah sağlıklı sıhhatli bi erkek olur diye umuyoruz doktorum 3 hafta sonra gel 4lü test yapalım dedi anlayacağınız ayın 23üne kadar meraklanmaya devam tabiki her şey önemlisi sağlık rabbim herkesin gönlüne göre versin
11+6 da yani önümüzdeki perşembe günü gideceğim aynı zamanda ikili test için çok heyecanlıyım acaba tahmin de bulunacak mı
kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu saglık ocakları yapıyor ben 7 martta gidicem zaten saglık ocakları kendileri arayıp buluyor ama ben yine hatırlatayım dedim
bildiğim kadarıyla 5.ayın sonunda ya 6.cı ayda yapıyolar bana 15 nisanda gel tetanoz aşını yapalım hemde kontrollerini yapalım dediler
kızlar dün bahsettiğm gibi bugün kontrole gittim dr.a , ultrasonla baktı ve hiç bişey sormadan burada pipisini görüyorum dedihem de %99 dedi ama ailenden kimseye söyleme daha bekleyelim dedi:) dün hissetmiştim aslında ,çok erken ama erkekler daha çabuk gösteriyormuş sanırım bakalım ben daha kesin gözüyle bakmıyorum 3 -5 kere daha duyayım öyle inanırım
Kızlar merhaba benim de sat 4 Aralık gecen gün doktora gittim oglum olacakmış hayırlısı olsun inşallah da bu aralar kız yok galiba hep erkek çevredekiler de
Kızlar merhaba benim de sat 4 Aralık gecen gün doktora gittim oglum olacakmış hayırlısı olsun inşallah da bu aralar kız yok galiba hep erkek çevredekiler de
Hayirli olsun Canim ne guzel bende cok istiyorum ikinci cocugum erkek. Olsun bi kizim var ins allahin izniyle ikinci cocugum erkek. Olur ..kizlar nolur. Benim icin dua. Edin. Ikinci cocugum erkek olsun
merhaba .. benimde sat 5 aralık.cumartesi ikili tarama testi için gittiğimde sordum cinsiyetini. kız gibi görünüyor ama kesin diyemem dedi . benim kısmetse ikinci çocuğum olucak. 6 yaşında oğlum var. kendisinin henüz haberi yok ama eğer olursa erkek kardeşim olsun diyor hep. bende Allah biliyorya erkek olsun istiyorum. bakalım . ilk oğlumdada önce kız gibi demişlerdii. biray sonra erkek dediler. Rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
hayırlısı olsun canım, ben de herkesten erkek haberi alıyorum bu sene erkek yılı galibaöyle batıl inançlar vardır ya
Herhalde benim de öyle diyesim geliyor artık :) kız da cok istiyordum ben ama artık 3.ye inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?