2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

canım benımde sata göre 12 haftalık 2 hafta gerıdeyız gec dollenme olmuş. zaten adetlerım duzensızdı normal yanı

çok sağol canım içim rahatladı benimde adetlerim düzensizdi sanırım ondan kaynaklanıyor. sağlıklı bebişlerimiz olsun da gerisi önemli değil

çok teşekkür ederim canım. gerçekten içimi ferahlattınız, niye bilmiyorum ama bu dönemlerde herşeyi abartıyorum iyice didikliyorum, niyesini biliyorum aslında hormonlarımız yaptırıyo bize bunları inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ve sağlıklı alırız bebişlerimizi kucağımıza...

canım inşallah dileğin gerçek olur, dr görse zaten söylerdi senin sormana gerek yok canım, heyecandan hepimiz unutuyoruz soracağımız seyleri ,ben gitmeden bi liste yapıyorum soracaklarımı ,aklıma geldikçe yazıyorum, dr.un yanında çıkarıyorum kağıdımı soruyorum bir de kendine sor ne hissediyorsun cinsiyetiyle ilgili ama erkek istediğin için erkek hissediyorum diye düşünme gerçekten hissetmeye çalış bence cevabı kendinde bulacaksın ya da ayın 23 ünde hayırlısıyla

kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu saglık ocakları yapıyor ben 7 martta gidicem zaten saglık ocakları kendileri arayıp buluyor ama ben yine hatırlatayım dedim

kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu saglık ocakları yapıyor ben 7 martta gidicem zaten saglık ocakları kendileri arayıp buluyor ama ben yine hatırlatayım dedim

bildiğim kadarıyla 5.ayın sonunda ya 6.cı ayda yapıyolar bana 15 nisanda gel tetanoz aşını yapalım hemde kontrollerini yapalım dediler

Hayirli olsun Canim ne guzel bende cok istiyorum ikinci cocugum erkek. Olsun bi kizim var ins allahin izniyle ikinci cocugum erkek. Olur ..kizlar nolur. Benim icin dua. Edin. Ikinci cocugum erkek olsun

Kızlar merhaba benim de sat 4 Aralık gecen gün doktora gittim oglum olacakmış hayırlısı olsun inşallah da bu aralar kız yok galiba hep erkek çevredekiler de

Kızlar merhaba benim de sat 4 Aralık gecen gün doktora gittim oglum olacakmış hayırlısı olsun inşallah da bu aralar kız yok galiba hep erkek çevredekiler de

merhaba .. benimde sat 5 aralık.cumartesi ikili tarama testi için gittiğimde sordum cinsiyetini. kız gibi görünüyor ama kesin diyemem dedi . benim kısmetse ikinci çocuğum olucak. 6 yaşında oğlum var. kendisinin henüz haberi yok ama eğer olursa erkek kardeşim olsun diyor hep. bende Allah biliyorya erkek olsun istiyorum. bakalım . ilk oğlumdada önce kız gibi demişlerdii. biray sonra erkek dediler. Rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

sağlıklı sıhhatli olsunlar..Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesinn...benim de iki oğlum var ..kızım olsun çoooook istiyorum ..
öğrenmemize daha çok var ama yaaa..10 haftalık daha...

merhaba arkadaşlar... ben 13.haftanın içindeyim dün doktora gittim ikili tarama testi için..doktor bayağı baktı ama pek göremedi cinsiyetini ..sordum pek anlaşılmıyor ama kız galiba dedi ben de hala meraktayım ilk bebeğim ve cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum..

merhaba kızlar bende dün ikili test için doktora gittim 11+5 şuan bebeğiin yaşı :)) dr teyzesi ilk baktı hemen cinsiyetini söyliyimmi dedi bende evet dedim bak dedi baktım anlamadım güldü erkek gibi görünüyo dedi ama net bir şey söylemek için erken dedi ilk bebeğim zaten cinsiyeti hiç farketmez hiç eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat rabbim herkesin gönlüne göre versin

Selaaaammm

Biz 12 +4 müşüz dün doktora gittim ikili tarama testi yaptık.

O kadar tatlıydı ki maşallah kıpır kıpırdı ama bize cinsiyetini göstermedi çöreğim...
Doktorumuz Sedat Bey erkek diye tahmin ediyorum fakat tam anlayamadım dedi...
İsteyen herkese çok güzel hamilelikler dilerim :)

hayırlısı olsun canım, ben de herkesten erkek haberi alıyorum bu sene erkek yılı galiba öyle batıl inançlar vardır ya

Hayirli olsun Canim ne guzel bende cok istiyorum ikinci cocugum erkek. Olsun bi kizim var ins allahin izniyle ikinci cocugum erkek. Olur ..kizlar nolur. Benim icin dua. Edin. Ikinci cocugum erkek olsun

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.kaç haftalıksın canım ?

hep erkek galiba :)) kız çk az eylül bebeklerinde.isim düşünenler var mı çk erken ama ben heyecanla arıyorum hala içime çk sinen bi isim bulamadık oğluşumuza :)

Merhaba benim de ikinci olacak inşallah 6 yasında bi oglum var buna da erkek dediler benim oglum da kız istiyordu kızlar cok tatlı oluyor diyodu biraz üzüldü duyunca ama yapacak bisey yok rabbimden hayırlısı inşallah :) benim ilkde de 11 haftalikken söylemişti doktorum yanılmadı ve suan çevremde o kadar hamile var ki ve hepsi de erkek senin ki de erkek olur insallah

Herhalde benim de öyle diyesim geliyor artık :) kız da cok istiyordum ben ama artık 3.ye inşallah )

bu temmenniye maşallah denir:) yine eskilerin denediği ve işe yaradığını söyledikleri bi hurafe söyleyeyim kız istiyorsan :) ilişkiden sonra sol tarafına yat:) 3. de nasipse denersin:) kulaklarımı çınlatırsın tutarsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…