2013 Eylül anneleri bebişlerimizin cinsiyeti

ayy ne güzel,dr.um inş.bu gittiğimde söyler aslında gördü çok hareketliydi.emin olmadan söylemeyelim ddi.sağlıklı olsun öncelikle ama insan merak ediyor dimi?

şimdi kısmetse doktora gidicem bende.. bakalım bu doktor tam net görücekmi. küçük bir ilçede yaşadığımdan hem burada hemde merkezde kontrole gidiyorum. rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar versin hepimize. gönlümdekini rabbim biliyor ama önce hayırlısı

Bilmiyorum tabii bebisten sonra gözüm korkmazsa istiyorum şimdilik inşallah :)) aa denerim bunu da ya zor bişeyi de yokmuş saga yatarım genellikle ama kolay kulaklarını çınlatir adına topik bile acarım tutarsa ))

banada 11+5 te erkek demişti doktor salı ve cuma yine gidicem kesin net bir şey söyler sanırım zaten bakıyorum herkesin erkek bir tane kız haberi duydum o kadar sanırım benimde oğşuşum geliyor herkesin hakkında hayırlısı olsun

dilonaz usg resmi yokmu genital nub teorisi topiğine yükle resmini konu sahibi orkdm var hiç yanılmıyor cinsiyet tahminlerinde...

Bana da büyük ihtimal kız dedi de. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil.

günaydın eylül ayının güzel anneleri ve bebişleri nasılsınız?hamileliğimn 8.nci haftasında olduğu gibi yine uçuk çıktı dudağımdabebişe zararı olmaz değil mi?vitaminde kullanıyorum halbuki.

son kontrolüm 13+4 günlükkendi ve dr amcası bu kıza hiç benzmiyo erkek gibi duruyo dedi..
Nasip kısmet olursa bi dahaki kontrol bu pazartesi bakalım ne diyecek ??

bu kontrolden bir hafta sonraki muaynede doktor amcası kız dedi..
Yine kesin konuşmadı ama nasip olursa 19 martta ki kontrolümüzde kesinleşir artık diye düşünüyoruz

cuma günü doktora gittim bende. bir önceki doktor kıza benziyor bişey belli olmayınca genelde böyle deriz demişti. cuma günü gittiğimde senin bebek erkek olucak dedi doktor tam net önümüzdeki ay söyleriz ama erkek bebek dedi. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli herşeyi tam hayırlı evlatlar nasip etsin. gönlümden geçende erkekti baştan beri. yani bir değişiklik olmazsa ikinci şehzade geliyor

bugün doktorumuz erkeğe benziyo dedi ama net göreememiş cuma günü tekrar gidicez bakalm.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…