bende çok memnun oldum canım.işin çok zor güzelim ya allah yardımcın olsun valla.bizimkide kurumsal bir firmada elektronik teknisyeni canım
büşram benım annemde cok kafaya takıyo 2 aydır ust uste tansıyonu yukseldı buyzden:2:şimdiden onları alıstrmaya çalısıyom yanlarında cok oturmamaya calısıyom zor olcak yaa
amin tatlısımmm ama hamıle falan kalrsam evlendıkten sonra part calısmayı dusunuyorummm cunku yoruldum artık beyın olarakk sabır ısı
Annemle pek konuşamıyorum bu konuları ben çok üzülüyor gidicem diye hatta fenalaştı bir kere kafasına takmışda tansiyonu düşmüş:2:Kardeşim bile bazen tamam abla yeter diyor 2 dk sonra ya şunu şöle mi yapsam diyorum.Şaka ile takılıyor oda git artıkda kurtulayım ya bu ne diyor
Benim adımda büşra bu arada kızlar
öle canım zor hem iş hem evlilik birde bebek olursa hiç çekilmez ben o zaman ara vermeyi düşünüyorum bakım daha 2 3 sene var o zamanlara
Bende çok korkuyorum canım ya annem ayrı babamda hasta benim oda üzülüyor valla diyorum içimden düğün gecesini hastanede geçirmezsek iyidir:18:
kıyamam ya napsın anne olmak zor ben şimdiden düşünüyorum kızım olursa nasıl veririm ellere diye :)
benim kardeşimde benimle ilgili konuları konuşalım artık sen çok konuştun kendinden diyo takılıyo kardeşler aynı hep
bu arada benimde adım Büşra
kıyamam ya napsın anne olmak zor ben şimdiden düşünüyorum kızım olursa nasıl veririm ellere diye :)
benim kardeşimde benimle ilgili konuları konuşalım artık sen çok konuştun kendinden diyo takılıyo kardeşler aynı hep
Bu arada benimde adım büşra
bızde 2 yıl dusunmuyoz bebek tatlımmm
Valla umarım sorunsuz gecer dugunlerımz hatta ben kına yakılırkennn annemı dısarı cıkarmalarını ıstycemmm dayanamaz kuzum benım evde bı ben kaldımm bnde gıdıyommm valla...umarım hıcbısı olmaz kuzummm benımmmm
Memnun oldum canım isimler karışır bizim burda çokSenin yaş kaç nerelisin nerde oturuyorsun nereye gelin gidiceksin
aneemmmm büşrama adaşşş gelmısss hehee:9bendee kübraa m.o.tatlısım
sayfaları okuyordum kaçırmayayım birşey diye kübüşüm geldiiimm..
merhaba gelincikleriiimmm şafaklar kaç yaa??
hüzünlü üzüntülü konularla birbirinizi mi geriyorsunuz bana mı öyle geldi?
yapmayın etmeyin.. anı yaşayın.. hüznünüz sevincinizi heyecanınızı gölgeliyor Doğanın kanunu bu.. doğan büyür büyüyen evlenir evlenen doğurur doğan büyür.... kısır döngü..
evden çıkana kadar vay nasıl olacak endişesi yaşadıkça bugününüzü zehir edeceksiniz haberiniz ola..
kocaları düşünün eşyaları düşünün düğünleri düşünün..
başka başkaaa
Merhaba gelincikleriiimmm şafaklar kaç yaa??
Hüzünlü üzüntülü konularla birbirinizi mi geriyorsunuz bana mı öyle geldi?
Yapmayın etmeyin.. Anı yaşayın.. Hüznünüz sevincinizi heyecanınızı gölgeliyor doğanın kanunu bu.. Doğan büyür büyüyen evlenir evlenen doğurur doğan büyür.... Kısır döngü..
Evden çıkana kadar vay nasıl olacak endişesi yaşadıkça bugününüzü zehir edeceksiniz haberiniz ola..
Kocaları düşünün eşyaları düşünün düğünleri düşünün..
Başka başkaaa
ay ben o anı düşündükçe ağlayasım geliyor ya biz aylar öncesinden başladık ağlamaya bir ara kınadan konuşuyorduk baktım annem ağlamaya başladı sonra kardeşimde ağladı ve son olarak ben dayanamadım öle olunca off off çok zor ya
Inş canım sorunsuz atlatırız herşeyimizi
:)) bende 23 yaşındayım ankarada yaşıyorum canım memnun oldum bende gerçekten düzceye evleniyorum
Kizlarrr cok kopuk kaldim bu aralar forumdanhazirliklar icin kosusturuyorum. bendeki resmen uluslarasi calisma... seytan ucgeni yarattim kendime... ozunde turkum istanbulda yasiyordum babamin islerinden dolayi Ukraynaya tasindik.. simdide bakuye gelin gidiyorum... surekli istanbul-kiev-baku arasinda git gelmekteyim... gelinligimden tutun ceyizime kadar evime kadar hersey hazir. Bir tek dugunu beklemek kaliyor artik biraz dinlenebilirim. Bu arada dugunum 7 Eylul.. Allah butun herkesin yardimcisi olsun kizlar... ben o kadar yorulmusken burdaki herkesi anlayabiliyorum.. hazirliklarin ne kadar stresli, yorucu ama ayni zamanda eglenceli oldugunu farkettim.. dilerim sizin icinde tatli bir kosusturmaca olur :))
aneemmmm büşrama adaşşş gelmısss hehee:9bendee kübraa m.o.tatlısım
merhaba gelincikleriiimmm şafaklar kaç yaa??
hüzünlü üzüntülü konularla birbirinizi mi geriyorsunuz bana mı öyle geldi?
yapmayın etmeyin.. anı yaşayın.. hüznünüz sevincinizi heyecanınızı gölgeliyor Doğanın kanunu bu.. doğan büyür büyüyen evlenir evlenen doğurur doğan büyür.... kısır döngü..
evden çıkana kadar vay nasıl olacak endişesi yaşadıkça bugününüzü zehir edeceksiniz haberiniz ola..
kocaları düşünün eşyaları düşünün düğünleri düşünün..
başka başkaaa
selam kızlar bende elektrik-su-doğalgazım bağlansın diye bekliyorum. Ağustosta yerleşeceğim inş. Güzeller güzeli evime, gün sayıyorum resmen iple çekiyorum eşyalarımın yerleşmesini.
Balayı oteli soran arkadaşım biz buraya gidiyoruz. Odamız da bu. Beğenirsen önerebilirim.
[ımg]http://ssl.setur.com.tr/turintv3/userfiles/hotelfiles/large/9_51165.jpg[/ımg]
bindallım bu. Kına gecesi abiyemin üzerine giyilecek sadece kına yakarken.
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=749064&d=1372970688[/ımg]
kına gecesi abiye elbisem de şu kızlar.
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=750205&d=1373187209[/ımg]
gelinlik ise sürpriz diyelim daha bitmedi. 14 ağustos'ta 2. Provam var o zaman göreceğim.
Selam kızlar bende elektrik-su-doğalgazım bağlansın diye bekliyorum. Ağustosta yerleşeceğim inş. güzeller güzeli evime, gün sayıyorum resmen iple çekiyorum eşyalarımın yerleşmesini.
Balayı oteli soran arkadaşım biz buraya gidiyoruz. Odamız da bu. Beğenirsen önerebilirim.
Bindallım bu. Kına gecesi abiyemin üzerine giyilecek sadece kına yakarken.
Kına gecesi abiye elbisem de şu kızlar.
Gelinlik ise sürpriz diyelim daha bitmedi. 14 Ağustos'ta 2. provam var o zaman göreceğim.
memnun oldum kübracım ehe aynen öyle oldu kardeş oldu mu büşraya kübra konur ya genelde sende uydun bize baya uyumlu olduk şimdi topikte :)
evet canım gerçekten hüzünlü konuştukça hüzün hüznü çekiyor etkiye tepki meselesi.. Mesela ben ne zaman güzel düşünmeye başlayayım içim kıpır kıpır oluyor güzel yaşamaya başlıyorum etrafımdakilere pozitif uysal yaklaşıyorum herkes mutlu oluyor ama ne zaman olumsuz olsam ya bi kavga huzursuzluk oluyor kilit nokta biziz aslında.. Zorlu dikenli yollarda olucak tabi o hayatın vazgeçilmezi dik durmak her daim güler yüzü eksik etmemek gerek
Ama bazen de stres basmasını engelleyemiyo insan tabi o zamanda sanki herkes geçmiyo mu bu yoldan illaki bu kuş yuvadan bir gün uçacaktı demek ki vakit gelmiş diye avutmak gerek kendimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?