2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

sıkma canını birşey pahalı olur birşey uygun.. ayrıca da herşey tam olmasa ne olur sanki
kurban olayım Allah'a sevdiklerimizi veriyor ya yanımıza

sabır..

doğru söylüyorsn canım benimmm.. önemi yok aslında ha ben ha o... öderim yanii gerekirse

Kızlar günler geçmiyor sanki bayram gelse bir an evvel keşke... Sayıyorum diye mi bana öyle geliyor acep

Kızlar günler geçmiyor sanki bayram gelse bir an evvel keşke... Sayıyorum diye mi bana öyle geliyor acep

hazırlıkların tamamlandı mı

tamamlandıysa yapılacak iş kalmadığında da günler geçmeyecektir ne yazık ki

birlikte yapılan herşeyin tadı başka oluyor Allah kesenize bereket versin

Sağol canımm :)

Bundan bi 7 ay önce telefonda bana söylediklerini hiç bir zaman unutmadım..
Boş kalma,boş boş evde oturma dedin..
Ve boş kalmadım..

Eskişehir adalete yerleşmişim.. :)
Bunda senin büyük bir payın var..

Dargınsın belki bana ..
Kırgınsın..

Ama teşekkür ederim herşey için.. :)
Ablaların birtanesi..

ayyyyyyyyyyy

o kadar mutlu oldum ki şok oldum ben ya.. dargın falan da değilim ayrıca çok mutlu oldum ablasının edalı işveli kuzusuuuu

ayyyyyyyyyyy

o kadar mutlu oldum ki şok oldum ben ya.. dargın falan da değilim ayrıca çok mutlu oldum ablasının edalı işveli kuzusuuuu

Yerim ben seni darılma bana..
Sen benim en kötü zamanımda yanımdaydın..

Herkesten apayrısın Arzu Ablam..

Erken mi bitti acaba hazırlıklar. Çeyizin bitmesi kötü oldu ne güzel sürekli alışveriş yapıyorduk Bayramdan sonra çabuk geçer diye söylediler ama bakalım. Senin nasıl gidiyor hazırlıklar ? Alışveriş koşturmaca var mı ?

bitti gibi.. yok yaaa bitti aslında da hala aslında eksik kaldı mı diye emin olamıyorum kendimden

iğneden ipliğe tülü perdesi tamam ama.. dur bakalım ne eksikler çıkacak? ondan geçmez bu saatten sonra zaman.. ama bayram geçince telaş tavan yapacak zamanda akıp gidecek şüphesiz

Dört gözle bekliyorum o günlerrriiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…