canım fiat çok iyiymş o zaman. benim biraz aceleye geldi.pahalı olduğunu düşünüyordum ama bu kadar fiyat farkını düşünmemiştim. 3 oda bir mutfak benimki..canım güle güle can sağlığıyla kullanırsın inşallah.ayna tarak işine girmeyeyim en iyisi oje dağıtmak daha uygun bu durumda. 25 bin kredi çekmiştim elimde para boldu ve böyle sorgusuz sualsiz aldığım eşyalar yüzünden çok zarar ettim canım. hayırlısı olsun herşeyin...
Bizim buralarda nisan kina dugun farketmez hepsini erkek yapiyo. Ufak tefek seyler yanlizca kimde varsa o yapiyo en azindan benim açımdan oyle. Fazlada üstüne gitmek istemiyorum ne istediysem onu aldi esya konusunda boyle durumlarda imkanimiz varsa destek olmak iyi olur kanaatimce. Bilmem siz nasil düşünürsünüz?
kızlarr ablamınn esıı bu sarkıyı anneşimoo dınlettııı agladıkk kotu oldumm bnde sızınlede paylasmakkk ıstedımmm cok kotu oldum kı benn
Bülent Serttas - Güldalim Kizim (Yeni Albüm 2011) - YouTube
doğru söylüyorsn canım benimmm.. önemi yok aslında ha ben ha o... öderim yanii gerekirse
Kızlar günler geçmiyor sanki bayram gelse bir an evvel keşke... Sayıyorum diye mi bana öyle geliyor acep
Bizim buralarda nisan kina dugun farketmez hepsini erkek yapiyo. Ufak tefek seyler yanlizca kimde varsa o yapiyo en azindan benim açımdan oyle. Fazlada üstüne gitmek istemiyorum ne istediysem onu aldi esya konusunda boyle durumlarda imkanimiz varsa destek olmak iyi olur kanaatimce. Bilmem siz nasil düşünürsünüz?
birlikte yapılan herşeyin tadı başka oluyor Allah kesenize bereket versin
hazırlıkların tamamlandı mı
tamamlandıysa yapılacak iş kalmadığında da günler geçmeyecektir ne yazık ki
Bundan bi 7 ay önce telefonda bana söylediklerini hiç bir zaman unutmadım..
Boş kalma,boş boş evde oturma dedin..
Ve boş kalmadım..
Eskişehir adalete yerleşmişim.. :)
Bunda senin büyük bir payın var..
Dargınsın belki bana ..
Kırgınsın..
Ama teşekkür ederim herşey için.. :)
Ablaların birtanesi..
ayyyyyyyyyyy
o kadar mutlu oldum kişok oldum ben ya.. dargın falan da değilim ayrıca çok mutlu oldum ablasının edalı işveli kuzusuuuu
hazırlıkların tamamlandı mı
tamamlandıysa yapılacak iş kalmadığında da günler geçmeyecektir ne yazık ki
Yerim ben seni darılma bana..
Sen benim en kötü zamanımda yanımdaydın..
Herkesten apayrısın Arzu Ablam..
Erken mi bitti acaba hazırlıklar. Çeyizin bitmesi kötü oldu ne güzel sürekli alışveriş yapıyordukBayramdan sonra çabuk geçer diye söylediler ama bakalım. Senin nasıl gidiyor hazırlıklar ? Alışveriş koşturmaca var mı ?
bitti gibi.. yok yaaa bitti aslında da hala aslında eksik kaldı mı diye emin olamıyorum kendimden
iğneden ipliğe tülü perdesi tamam ama.. dur bakalım ne eksikler çıkacak? ondan geçmez bu saatten sonra zaman.. ama bayram geçince telaş tavan yapacak zamanda akıp gidecek şüphesiz
evett arzucummm istiyorum yaptırmak özelden yazarsan sevinirim kuzumm
Günaydınn güzel gelincikler nasılsınız
Günaydın büşrammm nasılsın sen bugün gelinlik bakmıcakmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?