2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Ohh senin işde güzel valla kuzum ya bendemi başlasam ne yapsam senin işe

burdayım bendee

heyecanlı mıyım neyim?

senin içinde heyecanlandım şimdi kübüüşş hadi hayırlısı.. bekliyoruz resimi de

ben evlendıkten 1 hafta sonrda senı gondercezz kuzummm burdan duygularımızııı paylascazzz ben sana arzuya çok alıstım gormesemm bılee yanımdaymsnzzz gıbısnz

severim siziii

bunca hengamenin arasında şuraya bir gün uğramadan yapamıyorum gelinciklerim napıyo diye

ille de birşey dağıtayım dersen magnet dağıt canım

1000 tanesi 140 lira

büşramm aferin kız sana.. taktir ediyorum seni şekerim

bitti vallahi.. bildiğin bitti..

Canım benim saçlarım normalde koyu kahve siyah gibii bir renkti sonra geçen sene boyattım ben açık kahveye şimdi iki renkli ya açık kahveye yada kendi ana rengime döndürcem ama kararsızımne yapsam ki

koyu renk ol canım gelinliği mis gibi gösteriyor

ben geldiiiimmm

ay karnım şiş hasta olamadım memiklerim ağrıyor ama enerji doluyum bugün genede

napıyor benim güzel gelinciklerim bakiimmm

ben geldiiiimmm

ay karnım şiş hasta olamadım memiklerim ağrıyor ama enerji doluyum bugün genede

napıyor benim güzel gelinciklerim bakiimmm

Arzucum hoş geldinnnnnBende siyah boyatmayı düşünüyorum zaten canım birileri fikir verince daha iyi hissediyorum kendimi sağol.E bitmesin mi daha kuzum koştur koştur dört dönüyon iş mi dayanır sana

saol kuzummm hoşgeldinnn

magnet nerde kuzum uygunmuş ? :)

yaptırmayı düşünürsen özelden yazayım sana fıstığım..

Arzucum hoş geldinnnnnBende siyah boyatmayı düşünüyorum zaten canım birileri fikir verince daha iyi hissediyorum kendimi sağol.E bitmesin mi daha kuzum koştur koştur dört dönüyon iş mi dayanır sana

dimi yaaa amip gibi parçalara bölündüm nicedir

eşyalarımda gelsin yerleşsin tamam bitti diyeceğim fotoğraflarını çekip fikirleşeceğim sizlerle canlarım

büşram bu arada benimde fikrim sıcak kahveler falandı baktım koyu renk gelinliği konuşturuyor tecrübeyle de sabitlenince dur dedim arzu kalsın kendi renginde

evett arzucummm istiyorum yaptırmak özelden yazarsan sevinirim kuzumm

mavi mesaj kutusu?

kübraa büşraaa nerdesiniz kızlar yaaaa

büşram bu arada benimde fikrim sıcak kahveler falandı baktım koyu renk gelinliği konuşturuyor tecrübeyle de sabitlenince dur dedim arzu kalsın kendi renginde

Geldim geldim canım bizimki gerdi biraz benide nese
Tabi yerleşsin çek hemen nasıl olucak evin bütünü ile merak ediyorum senin gibi zevkli bir hatun güzel şeyler çıkartır ortaya gerçi
Aynen canım koyu renk iyidir candır

arada bir yapıyorlar yaramazlık.. bi gün tencere-tava akıtıcaz pekmezlerini o olacak

halılarım 1000 liraya maloldu büşram pahalı değil dimi yaaa?

salon koyunlu
mutfak kaşmir
antre merinos
yatak odası artemis
oturma odası enti

artemisle enti yeni.. ama %100 akrilik naylon yok diye tercih ettim..

Yok valla kuzum uygun bence ben bir yatak odası için yolluk sorduydumda 350 demişti sen hepsine 1000 tl vermişsin süper.E hepsini sen mi aldın arzucum

Yok valla kuzum uygun bence ben bir yatak odası için yolluk sorduydumda 350 demişti sen hepsine 1000 tl vermişsin süper.E hepsini sen mi aldın arzucum

canım benim çeyizimi mutfak alışverişimi ve yatak odası takımımı kendim götürüyorum

onun dışında kalan iğneden ipliğe herşey için snoopy kredi çekti onunla alıyoruz düğünden gelen takımla falan kredimizi kapatabildiğimiz kadar kapatacağız Allah büyük..

yani ben kendim çeyizimi yaptım annemlerde yatak odasıyla mutfağımı verdiler.. geri kalan herşeye ikimiz alıyoruz boncukla

Ohhh iyi yapıyonuz canım.Bu arada kübüş gitti yetişemedin ona

Arzucummmm tüllerini ne yaptın ya diktirdin mi.Onlar hakkında fiyat bilgisi almam lazım bütçe ayırcam ona göre
,Bu arada benimde mesai bitmek üzere canım yarın görüşürüzz:)

Son düzenleme:
Ohhh iyi yapıyonuz canım.Bu arada kübüş gitti yetişemedin ona

canınız sağolsun napalım? yarına muhabbet ederiz inşallah

tüllerimi diktirdim canım başka yerlerden 2000 lira fiyat almıştım bu yaptırdığım yer 1100 liraya yaptı.. çokta memnunum çok güzel oldu

canım benim de 4 odalık salon kruvazeli storlu diğer odaların güneşlik var yatak odasında da kanat var. toplam 2100 tl. senin kaç odalıktı ?

canım benim de 4 odalık salon kruvazeli storlu diğer odaların güneşlik var yatak odasında da kanat var. toplam 2100 tl. senin kaç odalıktı ?

canım öncelikle ayna-tarağı senin için sordum 1,20 den yapıyorlar..

tül-perdeye gelince kruvaze ve stora girmedim ben.. kira olduğu için..

ben yerden tavana kadar seviyorum her oda bütün tül bütün güneşlik öncelikle.. 3 odada 4 cam var.. yatak odasına artı fon perde..
salon camının dışında bide balkon var oraya da.. salonda ve balkon kapısında da fon perde var..
bi de mutfak orda fon perde var..
yani toplamda bakarsak 7 cama tül+güneşlik 4 cama da ayrıca fon perde yapıldı..

canım fiat çok iyiymş o zaman. benim biraz aceleye geldi.pahalı olduğunu düşünüyordum ama bu kadar fiyat farkını düşünmemiştim. 3 oda bir mutfak benimki..canım güle güle can sağlığıyla kullanırsın inşallah.ayna tarak işine girmeyeyim en iyisi oje dağıtmak daha uygun bu durumda. 25 bin kredi çekmiştim elimde para boldu ve böyle sorgusuz sualsiz aldığım eşyalar yüzünden çok zarar ettim canım. hayırlısı olsun herşeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…