- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
tamm tatlım benm
Valla bızımde ozmaan durumumuzz pek ıyı dııldııı komsumuzun kızı vardı babası almstı ona atarı nasıl ozenıyodukkYaaa ama cok zevklı bı oyunnn daldımm sındıı bunaaa bızım ısyerındekı kızlarada attım dıolar bızı cocuklugumuza goturdunnn
ohh senin işde güzel valla kuzum ya bendemi başlasam ne yapsam senin işe
Günaydınnn ballar nasılsnnnzzz kımler varrkııı
Ben çok heycanlıyım yarın aşkoşumla gıdıp tahlıllerımızı vercezz ve 6 ağustostaa resmı nıkahlııı aşkımınnn karıcıgıı olcemmmonun soyadını alcamm cok heyecanlıyımmm vee dırekk resmımı paylascammm sızlerlee
ben evlendıkten 1 hafta sonrda senı gondercezz kuzummm burdan duygularımızııı paylascazzz ben sana arzuya çok alıstım gormesemm bılee yanımdaymsnzzz gıbısnz
Sorma canım ya bir şey takılıyor aklıma gidiyimde kızçelerime soruyim bakım yada anlatıyım diyorum hemen
Evet sen balayındayken bende koşturcam ayyy çok heycanlı ama yaaa evimde yuvamda kocamın yanında olmak istiyorum artıkkkŞaka gibi çok az kaldı vuslata yaaaaaaaaaa
kızlar benim düğün salonda olacak ve nikahta salonda kıyılacak nikah şekeri yaptırmasam olur mu sizce ? çünkü bayagı kalabalık bin kişi civarında o kadar nikah şekeri çok maliyetli olacak benim için :2: fikirlerinizi söyleyin lütfen kızlar
Kızlar günaydınnnnArzucum e bitir artık da rahatla ne kaldı şurda düğüne masanda halılarında hayırlı olsun
Kuzum valla aynıyız hep ya dün balım gülüm derken akşama doğru stresten mi ne kurdum kurdum bizimkine sardım haylada trip atıyorum çok nefret ediyorum bende bu huyumdan ama ne bilim. Geçicek ama canım bizimki hep bana der evlenince hepsi biticek diye bakalım ne olucak ama bende şimödi sana diyorum evlenince hepsi geçip gidicek canım
Çok sağol adaşım benimmm Yapıcak bir şey yok artık kader diyorum zaman ne göstercek onuda bilmiyorum patronumda başka birileri ile ortaklık kurmayı istiyor onlarda tanıdığım bildiğim abiler yanlarında çalışmamaı onlarda istiyordu o yüzden sen sıkma canını öle olursa senide götürürüm yanınmda dedi bakalım ne olucak.
Dün çok morelim bozulmuştu ama sonra geçti canım napım ya canımdan değerlimi herşey olucağına varır zaten
Kübracım günaydınnn çok eğlenceli bu nikah günü almak falan çok güzel geçiyor valla
Canım benim saçlarım normalde koyu kahve siyah gibii bir renkti sonra geçen sene boyattım ben açık kahveye şimdi iki renkli ya açık kahveye yada kendi ana rengime döndürcem ama kararsızımne yapsam ki
ben geldiiiimmm
ay karnım şiş hasta olamadım memiklerim ağrıyor ama enerji doluyum bugün genede
napıyor benim güzel gelinciklerim bakiimmm
ben geldiiiimmm
ay karnım şiş hasta olamadım memiklerim ağrıyor ama enerji doluyum bugün genede
napıyor benim güzel gelinciklerim bakiimmm
burdayım bendee
heyecanlı mıyım neyim?
senin içinde heyecanlandım şimdi kübüüşş hadi hayırlısı.. bekliyoruz resimi de
severim siziii
bunca hengamenin arasında şuraya bir gün uğramadan yapamıyorum gelinciklerim napıyo diye
ille de birşey dağıtayım dersen magnet dağıt canım
1000 tanesi 140 lira
büşramm aferin kız sana.. taktir ediyorum seni şekerim
bitti vallahi.. bildiğin bitti..
koyu renk ol canım gelinliği mis gibi gösteriyor
saol kuzummm hoşgeldinnn
magnet nerde kuzum uygunmuş ? :)
Arzucum hoş geldinnnnnBende siyah boyatmayı düşünüyorum zaten canım birileri fikir verince daha iyi hissediyorum kendimi sağol. E bitmesin mi daha kuzum koştur koştur dört dönüyon iş mi dayanır sana
yaptırmayı düşünürsen özelden yazayım sana fıstığım..
dimi yaaa amip gibi parçalara bölündüm nicedir
eşyalarımda gelsin yerleşsin tamam bitti diyeceğim fotoğraflarını çekip fikirleşeceğim sizlerle canlarım
yaptırmayı düşünürsen özelden yazayım sana fıstığım..
dimi yaaa amip gibi parçalara bölündüm nicedir
eşyalarımda gelsin yerleşsin tamam bitti diyeceğim fotoğraflarını çekip fikirleşeceğim sizlerle canlarım
mavi mesaj kutusu?
kübraa büşraaa nerdesiniz kızlar yaaaa
büşram bu arada benimde fikrim sıcak kahveler falandı baktım koyu renk gelinliği konuşturuyor tecrübeyle de sabitlenince dur dedim arzu kalsın kendi renginde
Geldim geldim canım bizimki gerdi biraz benide nese
Tabi yerleşsin çek hemen nasıl olucak evin bütünü ile merak ediyorum senin gibi zevkli bir hatun güzel şeyler çıkartır ortaya gerçi
Aynen canım koyu renk iyidir candır
arada bir yapıyorlar yaramazlık.. bi gün tencere-tava akıtıcaz pekmezlerini o olacak
halılarım 1000 liraya maloldu büşram pahalı değil dimi yaaa?
salon koyunlu
mutfak kaşmir
antre merinos
yatak odası artemis
oturma odası enti
artemisle enti yeni.. ama %100 akrilik naylon yok diye tercih ettim..
Yok valla kuzum uygun bence ben bir yatak odası için yolluk sorduydumda 350 demişti sen hepsine 1000 tl vermişsin süper.E hepsini sen mi aldın arzucum
canım benim çeyizimi mutfak alışverişimi ve yatak odası takımımı kendim götürüyorum
onun dışında kalan iğneden ipliğe herşey için snoopy kredi çekti onunla alıyoruz düğünden gelen takımla falan kredimizi kapatabildiğimiz kadar kapatacağızAllah büyük..
yani ben kendim çeyizimi yaptım annemlerde yatak odasıyla mutfağımı verdiler.. geri kalan herşeye ikimiz alıyoruz boncukla
Ohhh iyi yapıyonuz canım.Bu arada kübüş gitti yetişemedin ona
canınız sağolsun napalım? yarına muhabbet ederiz inşallah
tüllerimi diktirdim canım başka yerlerden 2000 lira fiyat almıştım bu yaptırdığım yer 1100 liraya yaptı.. çokta memnunum çok güzel oldu
canım benim de 4 odalık salon kruvazeli storlu diğer odaların güneşlik var yatak odasında da kanat var. toplam 2100 tl. senin kaç odalıktı ?
canım öncelikle ayna-tarağı senin için sordum 1,20 den yapıyorlar..
tül-perdeye gelince kruvaze ve stora girmedim ben.. kira olduğu için..
ben yerden tavana kadar seviyorum her oda bütün tül bütün güneşlik öncelikle.. 3 odada 4 cam var.. yatak odasına artı fon perde..
salon camının dışında bide balkon var oraya da.. salonda ve balkon kapısında da fon perde var..
bi de mutfak orda fon perde var..
yani toplamda bakarsak 7 cama tül+güneşlik 4 cama da ayrıca fon perde yapıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?