- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
kuzumm dün çıkacaktık aksilik oldu ya çıkamadık bugün çıkıcaz şöyle bi bakalım
sen napıyosun iş durumun noldu
Git bak bir an önce artık kuzum senden çok merak ediyorum şu an yani hem çok eğlenceli bir şey yalnız rahat bir şey giy üzerine giy çıkart zor oluyor
iş durumu sallantıda canım ya daha ne olduğuda belli değil Allaha emanet gidiyoruz işte
hayırlısı olsun büşim ya Allah yardım etsin...
valla bugün sabırsızlanıyorum bende evet öyle yapıcam canım rahat bişey giyicem aşkuş da benden daha çok heyecanlı hemen bana foto atıcaksın diyip duruyor bende kızdırıyorum uğursuzluk getirir olmaz diye ben anlamam görmek istiyorum senden çok ben heyecanlı mıyım galiba diyor deli yaa
Ayy ne güzel işte kuzum bizimkinde hiç merak yoktu hatta bu yüzden çok kavga ettim hiç mi merak etmiyorsun diye
oyy canımm valla ama sen öyle söyleyince gönlünü alıcı bir şeyler diyodur illaki belkide onunda isteği seni dügün gününde beyazlar içinde görmektir heyecanını o güne saklıyodur
oo o zaman normaldir canım askerlik zor bi psikoloji gerçkten...Valla herşeyi iyi hoş ama o konuda pek anlaşammıştık canım durup kavga ediyordu valla benimle gerçi daha askerden yeni geldi şırnakta yaptı birde hani daha kendini toparlayamamıştı zor bir dönemdi onun içinde
oo o zaman normaldir canım askerlik zor bi psikoloji gerçkten...
senin gelinliğin filan hazır mı peki şuanda
Allaha şükür çok çok çok iyi gidiyor ama herşey zaten hep öleydi sadece o dönem biraz sorun yaşadık geçti gitti.Dikiliyor canım işte daha provaya falan gitmedim ama.
maşallah kuzucuk nazar değmesin
hımm anladım canım hadi bakalım bende üstte gelinlik paylaştım ama laf arasına kaynadı gördünmü onları
Ayyy canım valla demesen görmücem evet çok güzel duruyorlar 2.yi çok beğendim mesela tatlım
bu tarz bişey düşünüyorum bakalım kararsızlık zor bişey kuzu valla sag salim bunuda atlatırsam kocaman bir ohh çekeceğim
Atlatırsın kuzum atlatırsın merak etme ben sadece 1 gün dolaştım cümbür cemat oda annem kaynanam kız kardeşim nişanlım ve benbir cumartesi öğleden sonra çıktık akşama kadar dolaştık sonrada baktıklarımın içinden karar verdim işte ama seçtiğim gelinliği giyince kendimi çok mutlu hissettim bu olmalı dedim bir şey geliyor insanın içine yani Çok fazlada dolaşmanı tavsiye etmem kuzum
haklısın canım bende öyle hissetmeyi umuyorumdediğin gibi fazla da dolaşmıcam gerçekten insanın kafası karışıyor istediğim tarzları deneyip ona göre kararımı net bir şekilde vericem hadi bismillah
bu topik neden sessiz? deyin banaaa :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111: :111:
hazırlığa mı düştünüz hepiniz bakiiimm??
kız msj kutun doluymuş bir boşaltsana birşeycik soracam :)
kübraaaaaaa eziyet etmesenize kadına da kendine de.. Aaaaa :18:
Günaydınnn gelinciklerr.....
Nasılsınızzz nasıl gıdıyorrr
Kızlar dun aşkoşumla sabah 9da bulusuppp hooopppp tahlıl vermeye gıttıkk ben kana pek dayanamadıgım ıcın aşkoşum kan alınırkennn elımı hıc bırakmadııkurban olurum ona bennn...sonra tahlıllerımıızı verdık saat 3de gelıp alın dedılerr sınır oldukkk o saate kadar napcezz dıyeee askosum dedı gel bı kaç mağazaya gıdıp eksılerımızı haledelımmm gıttıkk saat 12ye kadar gezdıkk aldıkk bıkaçç ıvır zıvırımızııı..ama daha var 3 saat napcaz napcaz derken aşkoşşş tuttu elımı onlara goturdu.. uykusuzdumm dızlere uzandımmm azcukkk uyudummmm paşammla..
Saat 3e doğru cıktık yolaa gıdıp tahlılerımızı alıverdıkk...direkkk nıkah daıresınee gıttıkkk bızı odeme ıslemı yapcamızz yere gonderdııı odememızı yaptık tekrar beledıyeye gelıverdkkk..
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tarıhımızı aldıkk kızlarrrrr 6 ağustoss salı gunu sabah 10:00 aşkoşumunnn karısı olcemmmm onun soyadınııı alcemmm cokkk mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?