uğraşıyorum arzucum gelip geçici bu duygular diyorum ama nafile hem kendime eziyet ediyorum hem ona..ama allaha şükür sizle konuşunca da biraz daha iyi oluyorum...
Oy kübüşüm ya haklısın bende düğün stresine bağlıyorum aman bitsin geçsin artık yeni hayatıma adapte olmak istiyoruuuummm sabır sabır sabır valla anniş de diyo insan bu dönemde boşlukta olur normal duygular bunlar diyo da işte..
Aminnnn kuzu oy canım sağol ya bende hep burdayım konuşup dinlemeye hazır ve nazır
Kuzum bizde nikah tarihimizi aldık ya çok eglenceli bi gündü 2 gün sürmüştü bizimki de onunda tadı öyle olsun diye ayrı yapmak istedik bi de düğün salonunda gecikmeler filan yaşanıyor diye önceden halledilmesini istedik öyle yani
Merakla bekliyoruzz foto
Evet canım gerçekten zor...hele uzaklık daha da beter.. Kafamdaki tüm soruları o da biliyor bana da kafama takmanın yersiz oldugunu söylüyor akışına bırakalım mutlu bi aile olucaz daha neden korkalım diye ama ben daha mantıklı bakıyorum olaylara galiba daha ince detaycı bu yüzden sanırım kafamın karışması :26:
Haklısın gerçekten konuşmadıgım zamanlar kendi kendime kuruyorum da kuruyorum konuşmak paylaşmak daha güzel bir çözüm yolu...
Aynı büşim yaa valla sıkıldım daraldım artık günler durdu geçmiyor sanki
Ayy valla şu trip konusu bende de var eheheh napalım her gülün bir dikeni var
Aynen adaş yapıcak bir şey yok bende işsizim gerçekten zor anlıyorum istekler ihtiyaçlar bitmiyor hayat zor ama dediğim gibi allahtan umut kesilmez canını sıkma sağlığın yerinde olsun yeter ki eksiklerde bir şekilde hallolur her şey tam tamam olmuyor bazen ne yazık ki mutluluk huzur manevi değerler yerinde olsun da geriside gelir inş...
Fıstıklar bu arada ben bugün annişle gelinlik bakmaya gidiceğim öyle bir turlama deneme yapıcaz bakalım hayırlısı olsun çok merak ediyorum kendimi gelinlik içinde nasıl durucam neler hissedicem geldikten sonra paylaşım yapıcam..
uğraşıyorum arzucum gelip geçici bu duygular diyorum ama nafile hem kendime eziyet ediyorum hem ona..ama Allaha şükür sizle konuşunca da biraz daha iyi oluyorum...
oy kübüşüm ya haklısın bende düğün stresine bağlıyorum aman bitsin geçsin artık yeni hayatıma adapte olmak istiyoruuuummm sabır sabır sabır valla anniş de diyo insan bu dönemde boşlukta olur normal duygular bunlar diyo da işte..
aminnnn kuzu oy canım sağol ya bende hep burdayım konuşup dinlemeye hazır ve nazır
kuzum bizde nikah tarihimizi aldık ya çok eglenceli bi gündü 2 gün sürmüştü bizimki de onunda tadı öyle olsun diye ayrı yapmak istedik bi de düğün salonunda gecikmeler filan yaşanıyor diye önceden halledilmesini istedik öyle yani
merakla bekliyoruzz foto
evet canım gerçekten zor...hele uzaklık daha da beter.. kafamdaki tüm soruları o da biliyor bana da kafama takmanın yersiz oldugunu söylüyor akışına bırakalım mutlu bi aile olucaz daha neden korkalım diye ama ben daha mantıklı bakıyorum olaylara galiba daha ince detaycı bu yüzden sanırım kafamın karışması :26:
haklısın gerçekten konuşmadıgım zamanlar kendi kendime kuruyorum da kuruyorum konuşmak paylaşmak daha güzel bir çözüm yolu...
aynı büşim yaa valla sıkıldım daraldım artık günler durdu geçmiyor sanki
ayy valla şu trip konusu bende de var eheheh napalım her gülün bir dikeni var
aynen adaş yapıcak bir şey yok bende işsizim gerçekten zor anlıyorum istekler ihtiyaçlar bitmiyor hayat zor ama dediğim gibi Allahtan umut kesilmez canını sıkma sağlığın yerinde olsun yeter ki eksiklerde bir şekilde hallolur her şey tam tamam olmuyor bazen ne yazık ki mutluluk huzur manevi değerler yerinde olsun da geriside gelir inş...
fıstıklar bu arada ben bugün annişle gelinlik bakmaya gidiceğim öyle bir turlama deneme yapıcaz bakalım hayırlısı olsun çok merak ediyorum kendimi gelinlik içinde nasıl durucam neler hissedicem geldikten sonra paylaşım yapıcam..
anladım canımcımmmmm sağlık olsun yine değiştirme şansın olursa değiştirirsin bölümünü
maleseff yokk ama bu bolum daha rahatt dıgerındennn
Kuzum kına kıyafetınn hangıı renkkk
e boşver o zaman evli bir hatun olucaksın rahat olsun daha iyiona daha karar veremedim işte canım hazır model seçicem daha gidemedim ki
anladımm kuzummm kabarık gıycenn dımı bak bu yılın modasıı su yeşili cok cıcı yada narçiçeği dusuneblrsnnn
evet canım seninki gibi kabarık olucak birde bindallı olucakzaten bir model bakmıştım su yeşiliydi çokda begenmiştim ama bir müşterilerindeymiş model gelsin bakarsınız demişti
yok kuzum benm sorun olmaz yanı bızım burda arkadaslarım dugun salonunda kıydrdı nıkahlarını ve hıc bırıde nkah sekerı yaptrmadı gerekszz hanıd esemkııı sadece nıkahtan gıtcenn ozman yaptr ama gerekszzzkıme yaptrcannn okadar borcc ıcındee
umarımmm hosuna gıtcekkk bı modell bulursnnn kuzummm ....
Saçların hangı renk büşrammm boyatmayı dusunuyon mu dugunundee
haklısın canmm çoookk teşekkürler kuzumm
Canım benim saçlarım normalde koyu kahve siyah gibii bir renkti sonra geçen sene boyattım ben açık kahveye şimdi iki renkli ya açık kahveye yada kendi ana rengime döndürcem ama kararsızımne yapsam ki
BEYAZ TENLISIMINNN KUZUMM:26::26:EGER TENIN BEYAZSAA SİYAH SAÇA DON BENCEE GELINLIKTEEE MUTHISSS GORUNUYOOO AMA KUMRAL YADA BUĞDAY RENKLISYSENNN AÇIK KAHVEE DUSUNE BILRSNNN KUUZMMM
BAK BEN SAÇ RENGIM SUAN http://www.sacmodellerim.net/wp-content/uploads/2009/04/bakir-sac-renkleri1231.jpg için Google Görsel Sonuçları
BU RENK KUZUM
beyazda değil esmerde değil ortada bir yerdeyim canım ama kendi ana rengimi istiyorum yani hayalimdi çok kızardım öncede evlenirken saçlarınıBoyatanlara
anemmm ben boyattım valla evlenmedenn oncee karamelll ve altın doredenn baska hıc bı rengı kulanamıyom kuzummm
olsun kuzum ikizinin düğünündeki gibimi şu an yakışmıştı o renk sanaaa
onunn azcık daha acıgı tatlımmm tsk ederım osenınnn guzellıgnnnnbnde senı merak ettm kuzu
face yok tek resmimde yok ki öle dur bakım bir kuzum bulursam burda paylaşırım hemen kaldırım sonra
Face yok tek resmimde yok ki öle dur bakım bir kuzum bulursam burda paylaşırım hemen kaldırım sonra
BÜŞÜM ŞU OYUNA TAKTTMM Super Mario Boze atari oyunları ateri oyna nes oyunu | Atari.Gen.tr
KÜÇÜKKEN NE ÇOK OYNARDIKK
tamm tatlım ama ozelınden paylass kuzummm nolur nolmazzz
bulamadım tek canım eve gidince bakarım birde:):)açılmadı canım hata verdi ama mario dimi sorma babam gerçi derslerimi etkilemesin diye ne atari ne bisiklet almazdı bana ama oynucak yer bulurdum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?