2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

h.g.büşrammmm ...yenı hayatımızaa hepımızz bırbırmızın ve eslerımızın destegyle adapte olcaz ınsalahh merak etmee..annen haklı sımdı bole yapıp onlarıda uzme emıı ayy bn hıc dayanamıyom sıze tesellı verıyomda gel bıde bana sorrama alıscazz kuzuu
resımlerımııı sızlerlee paylascamm ozeldennn kuzummm bakarsnnzzz artıkk

Emınımmm cok yakıscakk denedıgn gelıklerr kuzummm resım beklıyozz temammmı

Aynen canım artık alıştı oda ben öyleyken üstüme gelmiyor sonra bir şey bulup güldürüyor beni bugünde demez mi geçen yediğimiz tavuk değil tavşandı diye. bende tavşanları çok severim bir üzüldüm bir üzüldüm sonra nasıl gülüyor aşkım seni çok seviyorum ya diyorŞaka yapmış beni kandırmak kafamı dağıtmak için

Ohh git canım git bak bakalım gelinliğine resim çekmeyide unutma

e boşver o zaman evli bir hatun olucaksın rahat olsun daha iyiona daha karar veremedim işte canım hazır model seçicem daha gidemedim ki

anladımm kuzummm kabarık gıycenn dımı bak bu yılın modasıı su yeşili cok cıcı yada narçiçeği dusuneblrsnnn

anladımm kuzummm kabarık gıycenn dımı bak bu yılın modasıı su yeşili cok cıcı yada narçiçeği dusuneblrsnnn

Evet canım seninki gibi kabarık olucak birde bindallı olucakZaten bir model bakmıştım su yeşiliydi çokda begenmiştim ama bir müşterilerindeymiş model gelsin bakarsınız demişti

evet canım seninki gibi kabarık olucak birde bindallı olucakzaten bir model bakmıştım su yeşiliydi çokda begenmiştim ama bir müşterilerindeymiş model gelsin bakarsınız demişti

umarımmm hosuna gıtcekkk bı modell bulursnnn kuzummm ....
Saçların hangı renk büşrammm boyatmayı dusunuyon mu dugunundee

haklısın canmm çoookk teşekkürler kuzumm

umarımmm hosuna gıtcekkk bı modell bulursnnn kuzummm ....
Saçların hangı renk büşrammm boyatmayı dusunuyon mu dugunundee

Canım benim saçlarım normalde koyu kahve siyah gibii bir renkti sonra geçen sene boyattım ben açık kahveye şimdi iki renkli ya açık kahveye yada kendi ana rengime döndürcem ama kararsızımne yapsam ki

Canım benim saçlarım normalde koyu kahve siyah gibii bir renkti sonra geçen sene boyattım ben açık kahveye şimdi iki renkli ya açık kahveye yada kendi ana rengime döndürcem ama kararsızımne yapsam ki

BEYAZ TENLISIMINNN KUZUMM:26::26:EGER TENIN BEYAZSAA SİYAH SAÇA DON BENCEE GELINLIKTEEE MUTHISSS GORUNUYOOO AMA KUMRAL YADA BUĞDAY RENKLISYSENNN AÇIK KAHVEE DUSUNE BILRSNNN KUUZMMM

BAK BEN SAÇ RENGIM SUAN http://www.sacmodellerim.net/wp-content/uploads/2009/04/bakir-sac-renkleri1231.jpg için Google Görsel Sonuçları

BU RENK KUZUM

Beyazda değil esmerde değil ortada bir yerdeyim canım ama kendi ana rengimi istiyorum yani hayalimdi çok kızardım öncede evlenirken saçlarını boyatanlara

beyazda değil esmerde değil ortada bir yerdeyim canım ama kendi ana rengimi istiyorum yani hayalimdi çok kızardım öncede evlenirken saçlarını Boyatanlara

anemmm ben boyattım valla evlenmedenn oncee karamelll ve altın doredenn baska hıc bı rengı kulanamıyom kuzummm

bulamadım tek canım eve gidince bakarım birde:):)açılmadı canım hata verdi ama mario dimi sorma babam gerçi derslerimi etkilemesin diye ne atari ne bisiklet almazdı bana ama oynucak yer bulurdum ben

tamm tatlım benm

Valla bızımde ozmaan durumumuzz pek ıyı dııldııı komsumuzun kızı vardı babası almstı ona atarı nasıl ozenıyodukk Yaaa ama cok zevklı bı oyunnn daldımm sındıı bunaaa bızım ısyerındekı kızlarada attım dıolar bızı cocuklugumuza goturdunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…