Günaydınnn günaydınnnnn ballar....kimsecıkler yok sanırım bugundee 53:
Nikahımaa sadece 9 guncukkk kaldııı çokk heyecanlıym
Kızlarr acaba ne tarz bısı gıysemmm nıkahımdaaa
ne güzelbenm resmi nikahım da erken yapıldı cok ayrı bi heyecanı oluyor
resmen sevdicegin kocan oluyor harika bi duygu
hep mutlu olursunuz inşallah canım
mutluluklar pembegelin
o tada varmak için düğün gününe kadar bekleyenlerdenim bende
teşekkür ederim
o gün de ayrı bi anlamı olur belki de ama ben eşimin yanına tayin istice biraz da o yüzden acele ettik
ama iyi ki erken yapmısız kocacım demeye alıştım simdiden:103:
herşeyin ayrı bi tadı var
ucu kocalara değdi mi tamam artık tadından yenmez
hiç farketmez.. hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım tamamına erdirsin tez zamanda
aman da amanmaşallah heyecanına heyecan katsın Rabbim güzeliimm
valla benimde evime alacağım son parçalar tamamlandı şükür elhamdülillah..
filler aldım kıpkırmızı.. lale biblo aldım.. narlar aldım.. çerçeve aldım hepsi kırmızı
tablolar aldım.. vazolar aldım <3
fon perdemi düzgün sabitlemek için askılar aldım miiisss ve bugün hepsini monte ettik babikle.. yorgunluktan öldük :111: :111:
ne güzelbenm resmi nikahım da erken yapıldı cok ayrı bi heyecanı oluyor
resmen sevdicegin kocan oluyor harika bi duygu
hep mutlu olursunuz inşallah canım
aman da amanMaşallah heyecanına heyecan katsın rabbim güzeliimm
Valla benimde evime alacağım son parçalar tamamlandı şükür elhamdülillah..
Filler aldım kıpkırmızı.. Lale biblo aldım.. Narlar aldım.. çerçeve aldım hepsi kırmızı
Tablolar aldım.. Vazolar aldım <3
fon perdemi düzgün sabitlemek için askılar aldım miiisss ve bugün hepsini monte ettik babikle.. Yorgunluktan öldük :111: :111:
süpeeeerrr:))
canım bence krem ya da beyaz elbise giy.kısa olsun:)) düğünde de beyaz giyeceksin ama uzun ve kabarık olacak sonuçta aynı şey değil. Beyaz kısa bir elbise harika olur.
Yaşım 19 daha çok erken ama sormak lazım nasıl verdiniz evlilik kararını zor bu zamanda korkuyor insan :)
kızlar günaydım kübramm çok sevindim senin adına şafak say sen artık soyismin için alışmak zor olucak sanırım soyisimlerine ama alışcazzz
Arzum oh valla ne güzel herşeyin tamam düğünde geldi çattı valla hazırlıklarda bitti nasıl geçircen günleri şimdi
Canım bizde nişanlımla çıkmaya başladıgımızda 18 yaşındaydık bu kararı verdiğimizdede 19 falandık yavaş yavaş o benim ailemin içine girdi ben onun ailesi ile tanıştım yaklaşık bir sene ailelerin haberi varken görüştük tabi babam hariç20 yaşındada isteme söz oldu yani seninle aynı yaşlardayken.hem öle bir anda hadi karar veriyim demiyorsun ki zaten uzun süreli ilişkilerde rota o yönde gidiyor iki tarafta artık olması gerektiğini düşünüyor e birde ailelerin içine girince herşey kendiliğinden gelişiyor
büşüm napıyon kuzummmmvardıyalar geldıde onları ayarlamaya çalısıyodummm:44::44:3 hafta gece vermslerr sınır oldummm
Sadece 8 guncukkk kaldııı canımmmmmcok heycanlıyımmm ne gıyceme karar veeremedm
ayy napım kuzum yine geldik şu lanet güne sevmiyorum pazartesileri istemiyorum işe gelmek
Anam nie öle olmuş ki kuzum 3 hafta gece çok kötü olur senin için ne yapıcaksın şimdi:18:
Açık renk kısa bir elbise bulmak lazım sana kuzumm
az kaldı kuzumm evlenncee evındee dınlenırsnnn valla bnde cıkmak ıstymm ama mecbrumm bırazz:26::26:
Haftaya arka.degıstım gundze gectm dıger hafta tam gecedeymmm dıger haftada ara vardıyadaymmm cok sıınırrr oluyormmm yaa napcemm bılmıyorm evlenncee:26::26:
Valla canım ya işin zor çok çok zor gece çalışmak nişanlın ne diyor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?