- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
bismillah çekerrek bende geldim cnm kelebem :)
iyi geceler canım
bende bu aylarda yaptırmayı planlıyorum ya nasip dedik bakalım
rabbim bir an önce tüm anne olmak isteyenlere ve bizlere annelik duygusunu tattırır inşallah
iyi geceler arkadaşım dilerim bu tedavinde rabbim evladını gönderir..hayırlısıyla hepimiz anne oluruz insallah.bu zamnı güzel değerlendirmek lazım ben şuanda kür yapıyorum...sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum.senin kaçıncı denemen
amin canım benim inşallah
benim ilk denemem olacak nasipse..bende eşime arı sütü polen ve keçiboynuzu pekmezi yedirmeye başladım
sen diğer denemelerini nerde yaptırdın memnun kaldınmı
Slm kizlar bende yeni katildim araniza nasip olursa eylul gibi bende ilk tupbebegi deniycem.2 basarisiz asilamam var.birbirimize dua edelim.umarim hepimiz anne oluruz...tedaviye hazirlik surecinde neler yapiyosunuz?
merhaba canımSlm kizlar bende yeni katildim araniza nasip olursa eylul gibi bende ilk tupbebegi deniycem.2 basarisiz asilamam var.birbirimize dua edelim.umarim hepimiz anne oluruz...tedaviye hazirlik surecinde neler yapiyosunuz?
hayırlı geceler kızlar allaha emanet olun .siz devam edin ben çıkıyorum...bu arada sigarayı bıraktım ben tedavi için 2 ay olacak neredeyse burada bari içeyim değil mi?
merhaba canım
rabbim hayırlısıyla hepimize versin birer yavru
sen kaç senelik evlisin yaş kaç
bende 8 ay olacak bıraktım çok şükür
iyi geceler canım memnun oldum bol bol konuşur dertleşiriz bundan sonra inşallah
canım sende hoş geldin rabbim gönlüne göre versin dualarım sizlerle gönlü evlat hasretiyle yanıp tutuşanlarla rabbim bizede nasip eylesin insallah anne olmayı hakkımızda herşeyin en iyisi en güzeli olsun insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?