- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
slm arkadaşlar sanırım bende eylüle bırakacağım tedavimi bu ay başlayacaktık ama lucrin diye bir ilaç kullanmamı bir sonraki ay başlamamızı söyledi o zamanda ramazana denk geleceği için sanırım ramazandan sonra yani eylül gibi dondurulmuşlarla tedavi olacağım hepimize bol şans
hoş geldin canım aramıza ...şansın bol olsun.eylülde gebe kalman dileğiyle
bende varım yaş 29 3 yıllık evliyiz.eşimde sperm hareket ve sayı azlığı var.2 yıldır düşünüyoruz ama bebeğimiz olmadı.eşim varikosel ameliyatı oldu.6-7 aydır bekliyoruz olmadı.tüpe geçmeye karar verdik.ağustos gibi ön görüşmeye gideceğiz.eğer doktor uygun görürse eylül adetimle başlıycaz.ben şu an folbiol kullanıyorum.eşimde proxeed plus kullanıyor vitamin.umarım güzel sonuçlar alırız.yalnız ben bu aşamalardan çok korkuyorumzaten hastahane fobim var.kan aldırmak iğne ilaç hiç bana göre değil nasıl olcak bilmiyorum..
merhaba arkadaşlar,
eylül de tüp bebek deneyecekler arasında bende varım.5 yıllık evliyiz 2 denemem oldu maalesef 2si de negatif sonuçlandı.Allah nasip ederse eylülde bu kervan da bende olacağım.bizdeki sorun azospermi sperm hiç yok eşimde ameliyat ile 3 tüp sperm bulunmuştu ve donduruldu.2 sini kullnadım şimdi son tüp spermde sıra Allahım inşallah sonuncusunda yüzümü güldürür.umut tüp bebekde deneme yapacağım doktorumun ulun bey olmasını istiyorum bu sefer.
inşallah bu topikte hepimiz hamileyim diye yazarız
sorun neydi derken neden tutmamış anlamında cnminşlh kuzum hayırlı olsun ikikere negatif almışın sorun neydi dondurulmuş yokmuydu ulun beyi biliyorum cnm evet iyidir bende serdar işcandayım
sorun neydi derken neden tutmamış anlamında cnm
aslında ben iki denememi süleyman tosunda yaptırdım tam olarak net bişey demedi ama bulunan spermlerin kalitesi olabilir dedi.benim 9 embiryom vardı 2 si ilk denemede transfer oldu 4 tanesi 5.gün embiryosu olarak donduruldu 3 tanesi kalitesi yeterli değildi dondurmadılar ve dondurulan embiryolar 2 si 1.kalite 2si 2.kalite donduruldu ama nasip olmadı işte.
bende ikilemde kaldım ondan dolayı ulun bey ile başlamak istiyorum bu sefer gerçi süleyman beyde çok iyi bir doktor.çok güleryüzlü çok iyi niyetli doktor değiştirmek iyimi olur kötümü olur benim açımdan ondan dolayıda kararsız kaldım ufff ne yapcağımı bilmiyorum.1 tüp spermmimz bekliyor eşim bir daha ameliyat olmak istemeyecektir ara vermek ister offff.çok uzun yazdım kusura bakma
nedemek hayatım dök içini istedinkdar yaz dinlerim okurum elimden geldince yardımcı olurum doktorundan mennunsan yani şöle sölim ben pek doktor değiştirme taraftarı deilim çünkü doktorun seni tanıyo artık vucudunu tanıyo ona göre yapıyo tedavini başka yerden başlarsan hopp herşey sil başdan sonuçda doktor ilk seni görüyo ileriye bakmıyo bende gazi osman paşa özel avrupa şafakda yaptım serdar işcan bzdede bende sorun tüplerimde kapalı başka sorunumuz yok düşük dozla kaliteli almak için doktor üç yumurta aldı biri transfer oldu ikisi donduruldu 14 mayısta aldım negatifimi rahimi iyi dinlendirmek için eylüle kadar bekliyorum eylülde yapcam neyazikki gene tek emriyo koycak doktorum üç deneme olmadan iki emriyoya karşı nekdar zorlasamda göze almadı bak bende uzun yazdım :)
inşlh cnm inşlh sıgarayı bırakman iyi olmuş bende bi bıraksamyaaa okadar kararsız kaldım ki doktor konusunda ney se inşallah zamanla doğru karar verebilirim.
gebelik aşısı varmış duydun mu hiç ben bu sefer onu da yaptırmayı düşünüyorum.
bu arada sigara kullnayıodum onu da bıraktım 1 ay kadar oluyor inşallah bebişler tutunur bu sefer.
eylül ayı herkez için mutlu olsun.
ben 26 yaşındayım ilk tüp bebek denemem olacak.nisan ayında ikinci septum ameliyatımı oldum 2 aylık ilaç tedavisinden sonra başlayabileceğimizi söylemişti doktorum ama bu arada sol yumurtalığımda kist oluştu salı günü onuda aldırdım ve eylül ayına randevu verdi doktorum. eylüle kadarda doğum kontrol hapı kullancam ama yan etkileri çok düşündürüyor beni.bu arada eşimde sperm azlığı var tüp bebek bu nedenden yapılacak benimle alakalı bi sorun kalmadığını söylediler ama kısmet bakalım. hepimiz için hayırlısını nasip etsin Allah...
öncelikle h.g cnm korkma hiç bişi yok bende bikere negatif aldım eylülde dondurulmuşumu yapcam
inşlh cnm inşlh sıgarayı bırakman iyi olmuş bende bi bıraksam
hoşgeldin cnm tedavin hayırlı olsun inşlh herşey yolunda gider nerde düşünüyosun ?
korkma hayatım hiç bi yan etkisi yok ilaçların sadece biraz hormon alıyoruz oda kilo olarak dönüyor ben tedaviden önce 3 kilo vermiştim 4 kilo olarak geri aldım avantajım bikilo almış oldum :)h.b. cnm.ne bileyim korkuyorum işte.ilaçların yan etkileri falan oluyor diyorlar narkoz almaktan.kan aldırmaktan...herşeyden...allahım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.eylül ayı uğurlu gelsin...:)
teşekkür ederim. ameliyatlarımı ankara tıp fakültesinde oldum ilk tüp bebektede kendi doktorum olsun istiyorum sonuçda benimle alakalı ayrıntıları feln biliyo, başka bi doktora gitsem sil baştan herşeyle tekrar uğraştırırlar diye düşünüyorum.inş. eğer ikinci kez denemem gerekirsede (ki inş. böyle bişeye gerek kalmaz Allahın izniyle ) hakan şatıroğlunda tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşündüm. hayırlısı olur inş. hepimiz için...
korkma hayatım hiç bi yan etkisi yok ilaçların sadece biraz hormon alıyoruz oda kilo olarak dönüyor ben tedaviden önce 3 kilo vermiştim 4 kilo olarak geri aldım avantajım bikilo almış oldum :)
amin cnmm herşeyin hayırlısı tabiki senin tanıyan bünyeni tanıyan doktorun olması çok önemli doktor deiştirmek sçma aslında bütün acemiliklerini atıyosun dktorda negatif diye başka doktora gidiyosun herşey sil baştan unutmayalım taktir allahdan doktorlar vesile tabiki iyi bi doktor kadar iyi emriyolak ve son teknoliji gelişmiş bi hastane cnm inşlh hepimiz biran önce bebeklerimize kavuşuruz :)
herşeyin hayırlısı artık dediğin gibi önce Allah sonrada doktorlara emanetiz. etraftan o kadar çok yorumlar duydum okudumki özel içinde devlet içinde iyi yada kötü bir sürü yorumlarr. o yüzden bende beni tanıyan bi doktorum varken değiştirmeme kararı aldım en azından maddi acıdanda fazla kayıbım olmadan acemiliğimi atmış olucam .umarımda acemiliğe ustalığa gerek kamadan ilk ve son denemem olur.. sizin sorununuz neydi nerde yaşıyosunuz ve son sorum kaçıncı denemen :))
korkma hayatım hiç bi yan etkisi yok ilaçların sadece biraz hormon alıyoruz oda kilo olarak dönüyor ben tedaviden önce 3 kilo vermiştim 4 kilo olarak geri aldım avantajım bikilo almış oldum :)
eğer sadece kilo alınıyorsa hiç problem yok:))bana lazım zaten alırız olur biter...olay sadece kan aldırmakla narkoz almaya kaldı:44:umarım bu sıkıntılarımızın sonu güzel olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?