2013 eylül ekim kasım aylarında tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünenler

Hosbulduk cnm amin insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza alicaz.cnm ya malesef bende ayni dertten muzdaripim sigarayi birakamiyorum.kac tane iciyosun gunde

Hosbulduk cnm amin insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza alicaz.cnm ya malesef bende ayni dertten muzdaripim sigarayi birakamiyorum.kac tane iciyosun gunde

cnm valla belli olmuyoki ogünkü ruhsalığıma bağlı bi bakmışın günde 12 tane içiyom bi bakmışın 8 tane belli olmuyo ah bi bırakabilsem bi formülünü bula bilsem

bırakmam en güzeli canım ya hem sağlığımızı etkiliyor hemde üreme yeteneğimizi iyi yapmışssın bende bıraktım içmiyorum....
canım istersen bırakabilirsin ben ikinci denememde yumurtam yine az oluca o gazla bıraktım vallahi rabbim yardım etti.bir dahada içimeyi düşünmüyorum insallah sende bırakırsın...
5 bucuk yil oldu canim yas 26 pcos luyum.bu aralar siki bi diyetteyim bi de sigarayi birakmam lazim.siz nasil biraktiniz kizlar banada yardim edin.tedavilerinizi hangi hastanede dusunuyosunuz.
canım yukarıyada yazdığım gibi yumurtam az elde edilince bıraktım.kafada bitiyor bu iş.insallah sende bırakırsın.rabbim yardımcın olsun

cnm valla belli olmuyoki ogünkü ruhsalığıma bağlı bi bakmışın günde 12 tane içiyom bi bakmışın 8 tane belli olmuyo ah bi bırakabilsem bi formülünü bula bilsem
formül kafada bitirip rabbe dua Allhım bana yardım et içmeyeyim dirayetli olayım diye bol bol dua insallh bırakırsınız kızlar..inanın benim nefes almam bile bir değişti birde eşim bıraksa çok güzel olacak..uğraştıracak gibi beni neyse...kıyamıyorummm.

slm kizlaaar.tup bebek icin dr.ozan ozolcayi bilen varmi.istanbul cerrahi hastanesinde.ben gecen gun on gorusmeye gittim cok pozitif ve iyi bir doktor.bi arkadasim tupbebek yaptirdi 2 aylik hamile su an.tedavimi orda dusunuyorum.baska onerisi olan varsa
paylasirsa sevinirim...

canım benim bilgim yok doktor hakkında içine siniyorsa güvendiysen başlayabilirsin..

evet bencede cnm içine sindiyse yaptır benim doktorumda onkere yaptırsam ona yaptırcam çok güveniyorum hem morelimide yüksek tutuyor :)
kızlarrrrrrrrrr nirdesiniz yaww nie kmsecikler yok burda :)

selam kelebek yeni topic hayırlı olsun :)

bende 32 yaşındayım sorunumuz PCOS ,ilk tüp bebek denememi Bahçeci Fulyada yaptgım maalesef kısmet değilmiş ,kilo vermeyi basarabilirsem 2. denemeyide ekim gibi planlıyoruz kısmetse.. Bu sürecte bal+çörekotu+tarcın kürü yaptım esimde sorun yok ama oda hergün keçiboynuzu kürü yapıyor .Ayrıca bahceci bünyesinde bulunan akupunturist Hasan ali nogay ile akupuntura ( kilo verebilmek için ) ve tüp bebek sürecindeki kaygıları yok etmek için hipnoz seanslarına başladım acayip faydasını gördüm .Olumsuz denememin ertsinde oluşan psikolojik tüm kaygılar için hipnozu tavsiye ederim kızlar.
hepinize şimdiden hayorlı olsun göbüşleriniz ekime kadar doğal yolla bebişlerle dolsun inaşallah :)

desertgirl hoş geldin canım hepimize hayırlı uğurlu olsun insallah.hipnoz ve akapuntur olayını iyi yapmışsın bende bu denememde mutlaka bir ay akapuntura gitmek istiyorum.kürleri yapmanda çok güzel bende yapıyorum kürlerimi insallah bir daha ki tedavimizde rabbim nasip edecek hepimiz evlatlarımıza kavuşacağızdediğn gibi ekime çok var rabbim bir mucizede bizlere yaşatır belki bir umuttt

??

akupunturu bende istiyorum bir tedavi başlayınca birde transfer günü olumlu etkileri çok fazlaymış
seans ücreti nedir? bide çok iğne falan batıyormuş acılı birşey mi?

bende varım..eylül gibi belki öncesinde bizde tüpbebek düşünüyoruz.öncesinde 1 kez olumsuz olan bir aşılama deneyimim oldu.ocak ayında..benimde yumurta kalitem düşük,eşimdede morfoloji düşük ve hareket azlığı var..

çok moralsizim.yaklaşık 2 senedir evliyiz hiç gebe kalamadım..

Merhaba canım,
"2 Senedir evliyiz hiç gebe kalamadım" diye yazmışsın. Ben 9 sene evliydim, ama hiç gebelik oluşmadı :)
Çok şükür Umut tüp bebek merkezinde başarılı bir tedavinin ardından şuan 13 aylık bir kızım var. Moralini bozma, senelere de takılma. Allah herkese anne olmayı nasip etsin.

maşallah arkadaşım ne mutlu sana rabbim evladını sana bağışlasın darısı bizim başımıza insallah

Topik hayırlı uğurlu gelsin insallah kelebekcim:)ben geçtiğimiz Nisan ayında negatif sonuc aldım malesef,son negatifim olacak bu:) bu tedavimden kalan 2 adet blostakist dondurulmusum var Eylül ayında annelerinin gobisine konacaklar ve sımsıkı tutunacaklar:)herkese bol şanslar diliyorum kaderdaslarim Allah herkesin gönlüne göre versin...

??

akupunturu bende istiyorum bir tedavi başlayınca birde transfer günü olumlu etkileri çok fazlaymış
seans ücreti nedir? bide çok iğne falan batıyormuş acılı birşey mi?

canım seans ücreti biraz tuzlu yaklaşık 250 -300 tl arası ve ilk haftalarda herhafta gidiyorsun sonra 15 günde bir çağırıyor ama tüp bebek için ödediklerimizi düşününce devede kulak kalıyor hemde doğal yoldan hamile kalma ihtmalini arttırmasıda cabası .ben şimdiden alerjik sorunlarımın gectiğini ve bu ay 1 hafta erken adet oldugumu gordugum için ( PCOS olunca adetler cok duzensız ) devam edeceğim umarım hayırlısıyla doğal kalmak istiyorum :)

slm arkadaşlar sanırım bende eylüle bırakacağım tedavimi bu ay başlayacaktık ama lucrin diye bir ilaç kullanmamı bir sonraki ay başlamamızı söyledi o zamanda ramazana denk geleceği için sanırım ramazandan sonra yani eylül gibi dondurulmuşlarla tedavi olacağım hepimize bol şans

poyder canım hoş geldin .topiktaşım insallah poyderim insallah hepimizin son tedavisi olur insallah evlatlarımızı rabbim hayırlısıylA GÖNDERİR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…