- 5 Eylül 2012
- 238
- 113
- 103
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
Bizde de çift taraflıydı canım...Dediğim gibi ilerleme olmadığı gibi sperm sayısında ciddi oranda düşme bile oldu...morfoloji sıfır hareket sıfır...bu gidişle de düzelirmi bilmiyorum...ilk tüpü yaptırdık bile biz ama o da tutunmadı Allah herkesin gönlündekini versin...çok zor bi şey...kimsenin imtihanı olmasın bu...
benımde kafama bısey takıldı sımdı teoman dıe bı ürolog var yazısını okudum dıyorkı ' varıkoselı ılerı derecede olan hastalrın tup bebekte pozıtf sansı dusuktur ,her ne kadar büyütülerek en ıı sperm alınmış olsada ,sperm cıkısında varıkoselın etkısı hareketlı spermıde yorar. secılen sperm embrıyo olustursada zayıflayan sperm embrıo oluşumunu devam ettiremez gebelik oluşmaz oluşan gebelıklerde düşükle sonucalana bılır'
bu adamın yazıdıgını okuyunca ve 3 tup bebek denemsı yapıp her zaman benım 3.gune embrıo anca gelısınce acab dıyorum haklı olabılırmı. senle benım aml. doğru yapamadılarmı acaba ? esım gecen ay başka bı doktora gorundu bızım varıkoseller duruyor ..aml. yapan doktorda artık orda çalışmıyor hangı cehennemdeyse bulamadık.. sızde bı baktırın ıstersenız.