- 9 Ağustos 2011
- 7.772
- 1.541
- 448
- 41
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.621
canım ama ya akşam birşey olursa eğer ne yapacaksın?en yakın zamanda doktoruna ulaşmayı dene
kızlar selam.eylül ekim yazmışsınız ama ben yinede meraktan yazayım dedim.endometriozis yani çikolata kisti hastasıyım aralıkta tüp bebek yapılacak.bugün amh için kan verdim merakla sonucunu bekliyorum.tüp bebek öncesi yapılması gerekenler varsa yardımcı olurmusunz :)
meraba canım, inşallah hayırlı olur tedavin. Ben tedavi öncesi sigara kullanıyodum bıraktım onun dışında tedaviye başlamadan bi hafta önce günde 1,5-2 lt su içmeye başladım transfer olalı 22 gün ve hala içiyorum çünkü endometriumu kalınlaştırmaya yardımcı oluyo, hergün bir avuç badem, ceviz, kabak çekirdeği yedim ve hala devam ediyorum...şimdilik bukadar merak ettiğin diğer sorularıda seve seve cevaplarım.
slm kızlar çok kötüyüm hcgm 30da 2 gün sabit kaldı artış gstermedi yarın tkrar kan tahlili yapcam duruma bakıcaz.. bnm gbi olan varmı degeri sabit kalıp yükselen????
canım öncekini nezaman yaptırdın ve transferinin kaçıncı günündesin.
Kızlar sonucumu öğrendim malesef 0,2 çıkmış moralim çok bozuk
cnm normal test günün n zamanKızlar sonucumu öğrendim malesef 0,2 çıkmış moralim çok bozuk
sağol canım teşekkür ederim tabiki test günümde kan vericem ama insan çok üzülüyor ister istemeztest için çok erken canım benim .. neden acele ettin ki.. bnce sen bu degere bakma derim...
test günüm perşembe canım bugün 7. günümdücanım sıkma canını test gününde birdaha dene bazı testler erken sonuç vermiyor tutunma 10.gün oluyormuş test günün n zaman
canım teşekkür ederm cevabın için.ya ben günde bir tane sigara içiyorum.düşürdüm ama 3-4 taneydi.napcam nasıl bırakcam(( yardım et ltfn
Sedrus üzüldüm gerçekten. Ama Allah ol dedîkten sonra olur biliyom demî. Umudunu yitirme belki bebişin senledr nerden bilirsin.
sağol canım teşekkür ederim tabiki test günümde kan vericem ama insan çok üzülüyor ister istemez
test günüm perşembe canım bugün 7. günümdü
sağol canım teşekkür ederim tabiki test günümde kan vericem ama insan çok üzülüyor ister istemez
test günüm perşembe canım bugün 7. günümdü[/QUOTE
öncelikle ben de üzüldüm ama birşey sorcam. bugün 7. günse perşembe 10. gün oluyor yani senin test günün 10. gün mü?
transferin ne zamandı? benim de test günüm perşembe ama benim transferim26 ekim de oldu.. galiba senin daha sonra.. eğer öyleyse canım daha var pozitif çıkabilir tarihlerini tekrar gözden geçir inşallah herşey düzelecek ben inanıyorum..
Kızlar sonucumu öğrendim malesef 0,2 çıkmış moralim çok bozuk
ben tam 13 yıldır içiyodum tedaviye başladığımda nikoti az olan sigara aldım ve günde bir-iki tane bikaç nefes alıyorum ama transferden sonra kesinlikle içmedim ve gebeliğimi öğrendiğimde zaten bi anda sigaradan tiksindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?