Düğün 2013 gelinleri planlarınız neler paylaşalım

didos1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
39
0
16
Bursa
2013 gelinleri neredesiniz neler istiyorsunuz neler planlıyor ve hayal ediyorsunuz paylaşalım

Bende bir 2013 gelini olarak fikirlerinizi paylaşmak istedim fikri olan yok mu arkadaşlar?

Didos, benim de 8 haziran' da İzmir' de düğünüm. Mekanı tuttuk da kına gecesi olayına karar veremedim bir türlü, sen nasıl yapacaksın?

Didos, benim de 8 haziran' da İzmir' de düğünüm. Mekanı tuttuk da kına gecesi olayına karar veremedim bir türlü, sen nasıl yapacaksın?

Benimde kına gecesi daha belli değil ya mekan tutcam yada evin önünde yapıcam ama tercihim evin önünde yapmak ama mekanada en az 1500 istiyorlar ikramlar hariç kararsızım yni

Benimde kına gecesi daha belli değil ya mekan tutcam yada evin önünde yapıcam ama tercihim evin önünde yapmak ama mekanada en az 1500 istiyorlar ikramlar hariç kararsızım yni

Kına için gençler arasında, nedime taçlı, fesli ilginç bir davet düünüyorum aslında.davetli sayım az olacak, çünkü konu komsu vs olmayacak. Gelinin arkadaşlarına vedası şeklinde olacak :) bir yeri tutmadan, belli sayıda davetli için rezervasyon geliyor aklıma. Senin düğün nerde?

Benim düğün Bursa Gold düğün salonunda kapalı bir mekan kır düğünü falan değil canım cnm benimde kınam büyük olucak konulu komşulu ama annemle anlaşamıyoruz bir tülü mekan konusunda bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…