- Konu Sahibi korsanmartxix
-
kimsecikler almamıs galiba
bende sendenim cnm bi türli karar veremiyorum secenek cok olunca karar vermek zor oluyor
arkadaslar herkes aklındaki bebek arabasını burada paylasırsa karar verebilirz belki
ben kraft twist rlx modelini almayı düşünüyorum çok kullanışlı
Selam kızlar.. Bizde eşimle yoğun araştırma sonucu, BebeConfort un Loola modelini satın aldık kızımıza.. Travel system olanını.. İlk zamanlar Gracco baktık hep ama bu ürünü görünce kararım değişti.. Joker mağazasında aldık 900 liraya.. Kullanımı kolay, diğer markalara göre biraz ağır tek dezavantajı bu fakat bebek için çok konforlu.. Gidip bir görün derim..
Ne güzel karar verip alanlarınız olmuş.Aklımdakiler mamas papas urbo,wollex,chicco trio veya concord neo.ama hâli hazırda hiç birini görmedim chicco haricinde. Doğumdan itibaren kullanabileceğim,çift yönlü,tam yatan bi puset istiyorum.buna uyumlu bir de anakucağı alacağım otomobilde kullanmak için.portbebe mecbur kalırsam tam yatan bi model bulamazsam mecburiyetten olabilir3lü bi travel sistem.bu markaları alan veya deneyen varsa onlardan da yorum bekliyorum.umarım aldığım arabayı uzun süre kullanabilirim baston puset arayışına geçmem kısa sürede
Arabamız bugün geldi çok beğendik eşimle:))düşündüğümden daha kaliteli.biraz büyük ama biiyodum zaten yorumlarından.
bizimde En erken alışverişlerimizdendi, bende herkesin yaşadığı sıkıntıyı yaşadım
Aklımda travel olması kesindi, ihtiyaçlarımı karşılayan oydu çünkü
Baya araştırma sonucu en içime sinen
Mamas&Papas Urbo modelini aldık
Eki Görüntüle 642083 . Eki Görüntüle 642086
Umarım memnun kalırız.sonunda bunda karar kıldık.hepsiburadadan sipariş ettik 650 tlye.wollex new york travel sistem.işte arabamız:))
Eki Görüntüle 640908 Eki Görüntüle 640909
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?