2013 Haziran anneleri bebek arabalarınızı almaya başladınız mı?

iyi günlerde kullanın canım arabanız çok hoş
ben henüz almadım arabayı, sormak istediğim bu fiyata ana kucağı filan dahil mi yani resimdekilerin hepsi beraber 650 tl mi?

güzel günlerde kullanın canım bu arabayı bizde çok beğenmiştik kırmızısını düşünmüştük ama karar verene kadar kampanyası bitti:)nasip değilmiş bebişin konforla büyüsün inşallah:)

Merhaba arkadaşlar. Bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Onlarca bebek arabası inceledim. Aradığım olmazsa olmaz özellikler,
1. Ana kucağı olacak ve takması çıkarması kolay olacak.
2. Kolay katlanacak ve katlanınca en az yer kaplayacak.
3. Hafif olacak ve araba barajına sığacak.
Bu kriterlere en uygun arabalar,
Kraft twist (Türk firması)
Joie Aire Lüx (İngiliz firması)
Nuna Pepp (Hollanda firması)
Gösterişli olması önemli değil. Kullanışlı olması lazım. Bunlar arasında en hafifi ve tek elle kapanabileni Joie Aire Lüx. Ancak Türkiye'de yeni. İnternette avrupa sitelerinde çıkıyor. Sizler bana hangisini tavsiye edersiniz

Joie Aire Luxx Travel Sistem (Gemm oto koltuğu ile) Kiwi - e-bebek.com
burada resimleri var.

Evet güzel. Aldın mı sen memnun musun?

Canım model çok hoş görünüor nasıl memnunmusun arabadan

ben baya memnun kaldım.ana kucağını kullandık sıklıkla bebeğim yeni 6 aylık oldu.artık pusete geçiş yapacağız.hatta bebeğim iri olduğu için ve tek başıma baktığım için ben arabayı daha çok evde kullandım:))ben nereye arabada bebişte oraya bi süre sonra bebişler onlarca kiloymuş gibi kolları mahvediyo kucakta taşımak çok zor!!araba iri teker genişliği fazla katlansa da bagajda çok yer kaplıyo.dezavantajları bnlar.bi de pusetin üzerindeki güneşten koruyan kısım,tente gibi olan kısım,adı tam olarak nedir bilemiyorum,yüksekliği biraz azaltıyor.benim şikayetçi olduğum kısım bebeğimin iri olmasından kaynaklanıyor.bi süre sonra başı değebilir o kısma,orasını çıkarsam güneş,rüzgar vs rahatsız olabilir.bi de kış içim puset içine footmuff almıştım onu kullanamıycam.bebeğim pusete onu içinde koyunca sıkışıp kaldı,garibim put gibi hareketsiz sadece gözlerini oynatabiliyo:)) yani iri bebekle kış kullanımı için önermiyorum yazın rahat etcez ama biliyorum.ama yinede verdiğim her kuruşa değdi.şimdiye kullandığım kadarı bile yaterli benim için.evde bebek taşıma amaçlı ve arabada oto koltuğu olarak.bi şey daha var pusetin portbebe olarak kullanılabilmesi de çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…