2013 Haziran Annelerinin Göbişleri

BU DA BİZ, 31+4 tü sanırım buraya eklemeyi unutmuşum

Eklentiler

• $31+4.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 89
  • $31+4..webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 91
BU DA BİZ, 31+4 tü sanırım buraya eklemeyi unutmuşum

Maşallah annesi size. Haziran anneleri gerçekten çok fit.

Haklısın canım. Top gibi hatta füze gibi öne doğru büyüyen bir göbişim oldu, yanlar boş.

Geçen gün alışveriş merkezinde tuvalette sıra beklerken bir teyze sordu kaç aylıksın diye. 8 diyince kadın
Anam şimdi ki gençler kilo almıyor maşallah maşallah kim der 8 aylık dedi.

Benim göbeğim ve ayaklarım şişti. Ellerim henüz şiş değil. Alyansımı hala takabiliyorum.
Doğuma hayırlısıyla 25 gün kaldı bakalım ne hale gelicem 25 gün sonra.

aynen banada öyle diolar gören inanmıo kandırıorum sanıo bazen bnmde ayaklarım şişiyor bazen ama tuzu çok kaçırdığımız gün bnde alyansımı hala kullanıorum tk taşım brz sıkıo sadece ama bu aydan snra takamazmışız öyle diolar tecrübeliler rabbim bi avazda kurtarsın cnm bnm

maşallah oğluşuna da sanada cnm bgn itibariyle iyice şiştiğimi farkettim bnde bu kdr olmuş gibi gördüm kendimi

aman aman dikkat et. Şişlikler çok kötü. Parmaklarım sosis gibi burnum domates gibi olmuş
Gerçi benim ki ödem mi yoksa kilolardan mı karar veremedim. 20 kilo aldım da

aman aman dikkat et. Şişlikler çok kötü. Parmaklarım sosis gibi burnum domates gibi olmuş
Gerçi benim ki ödem mi yoksa kilolardan mı karar veremedim. 20 kilo aldım da

hiç 20 kilo fazlan varmış gibi durmuo cnm ya.Şişlik derken göbüşten şişlik :) yoksa arada sadece ayaklarım şişio akşamları fln genelde.Bnm 9-10 kilom var ama 10 gündür tartılmadım bnde adayım 20ye yani :)

Çok teşekkürler canım. Senin yanında benim lafım mı olur. Umarım şiştir de doğumdan sonra kurtulurum. Biraz popomuz ve basenlerimiz büyüdü Doğumdan sonra çaresine bakacağız artık

Çok teşekkürler canım. Senin yanında benim lafım mı olur. Umarım şiştir de doğumdan sonra kurtulurum. Biraz popomuz ve basenlerimiz büyüdü Doğumdan sonra çaresine bakacağız artık

valla canım gerçekten hiçbir yerinde fazlalık yok maşallah senin boyda uzun sanırım o kadar kilo almışsın 20 kilo yazmışsın bi yerde hani nerde o kilolar hayatım gayet fitsin........ senin hafta benden önde nerdeyse bir ay var bakalım senin haftanda ben böle olabilecekmiyim ben 20 kilo alsam tombiş hatun olurum herhalde

vallahihepiniz çıtırsınız.gözünüz şişko görsün.34 haftalık halim.toto,göbiş hepsi aldı başını gitti

Eklentiler

• $image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 113

Son ay kilo verenler oluyormuş. Ben son ay dikkat ettim 20 gün içinde sadece 1,5 kilo aldım Herkes bana kilo almamışsın diyor ama tartılar öyle demiyor Aman gerçi alsamda çok takmıyorum kafama doğumdan sonra hepsini vereceğim

vallahihepiniz çıtırsınız.gözünüz şişko görsün.34 haftalık halim.toto,göbiş hepsi aldı başını gitti

Canım benim ya çok güldüm gözünüz şişko görsün lafına Şunu anladım herkes kendini kilolu görüyor. Hamile psikolojisi galiba
İlk kilon kaçtı bilmiyorum ama hiçte şişko görünmüyorsun

88kg ile hamile kaldım ve 100 ü çoktan geçtim canım boşuna demiyorum yani şişko diye:)

şuana kadar 18 kilo almış bulunmaktayım bu da göbişşşşşş. kızlar parrmaklarımdaki şişliğe dikkat!!! gerildiler artık boğum boğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…