- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Kızlarrr bende eklıycem foto ama nasıl eklenır bılmıyrm tarif edermısınız :)
Kızlarrr bende eklıycem foto ama nasıl eklenır bılmıyrm tarif edermısınız :)
Beceremedımmm ben yaaaaaaa
canim cok zayif gibi geldin bana ben kendimi yakinda kapidan yuvarlanarak cikabilecekmisim gibi hissediyorum
oyy zayıf olayımm yaaa böle birden sevindirik oldum zayıf denince :) eşim dalga geçio bazen yarım dnya die ama ne mtlu bana sende verirsin ya hem daha 3 ay var bnde alırım gibi gelio inş bebişleri emzirirsek gider yaz zaten terdi emzirmeydi derken veririz inş
Benimki kilo konusunda asiri hassa oldugumu bildigi icin aciktim bile diyemiyor bana garibim, tabi bazan sinir etmek icin dombili yerim senin dombul yanaklarini falan diye takiliyor...
ben dogumdan sonra direk spora baslamak istiyorum acaba sporda harcadigim kaloriler sütümün erken kesilmesine sebep olurmu :26::26:
bence kesmez ve kesmemeli hatta süt depolarsın die biliorum bnm yengem harıl harıl iş yapardı btn gün göğüslerini taşıyamazdı artık sütten etki etmez sütüne bence spor değilde bol su ve yürüyüş senin kurtarıcın olabilir bebekten spora vaktin olmaz hele bide durmayan bi bebek olursa su içmeye vaktin olmaz öle dio tecrübeliler yengem dioki uyutuyorum 2 dk kafamı koyim diorum gıcıklığına uyanıo uyutmuo benide dio :)
Sütümü sagarim koyarim kenara aksam babasi gelince de ona birakirim oglusunu, o sirada bende cikarim 1 saat falan spor aletine öyle planliyorum bakalim imkan oldukcada yürüyüse cikmaya calisirim zaten havalar sicak olur tam yaz vakti gelicek kuzular... bende dün gülben ergenin birtane videosuna denk geldim orda anlatiyor doktor cocuk her iki saatte emzirilmesi gerek emzirdikten sonra gazini cikar uyut falan 1 saatini alir, anneye kaliyor sadece 1 saat ondan sonra tekrar bebekartik sabah baslariz
1 saat bebis-1 saat kahvalti1 saat yine bebis-1 saat temizlik 1 saat bebis- 1 saat aksam yemegi
durum bundan ibaret olur sanirim
inş bu plana uyabilirsin bnm çevremdeki emzikli anneler meme dışarda gezio evdeöyle 2 saatte değil 20 dkda bir emiyo bebeler
yengem demekki oyüzden bizim buzagi diye bahseder di kizi icin.. simdi anne olunca anliyoruz artik yavas yavas.. arkadasin 6 aylik kizi var annesi emzirmek icin kucagina alir meme agizda öylece durup bizim sohbeti dinler ne emer ne birakir tek sagsalim bir an önce gelsinler de artik yeni düzenimize bizde ayak uydururuz öyle böyle canim
amiinnn allahım hayırlı doğumlar versin cümlemize
BENDE SONUNDA GÖBİŞİMİ EKLEYEBİLDİM
maşallah minik kuzuya :) ne tatlı göbüşün hiç kız göbeğine benzemio maşallah kilonda yok aman nazarlık takıp gezmek lazım 1 hafta önce mevlüde gittim herkes karnımı sevdi sevdi nazar oldum akşam rahatsızlandım kasıldım,gözüm şişti mikrop almışım içten nazarlık takmak gerek :)
Ayy canimsin gercekten mı yeni yemek yemiştim yemek giyimde cok şişiyorum ben tesekkur ederim TATLIM o senin tatliligin dikkat et kendine nazar sevdirme bak ben bı yere gıtmıyorum Perşembe gunü halamın mevlidi var esım dikkat et fazla suslenme nazar ederler sana diyor cok gecmis olsun TATLIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?