2013 Haziran Annelerinin Göbişleri

gitmeyiver sende :) bnde bbek mevlüdünde öyle oldum zaten kem göz çok yada bol gyin karnın çıkmasın :)bnm koca gelicek yemek hazırlıom bi yandan öptm seni hadi kib canımcım minişede tabi grşrz

İste uzak olsa gitmeyeceğimde aile olunca gelemem diyemiyor insan bilhassa yardıma çağırdı zaten bol duygumı hiç belli bile olmuyor tmm cnm kolay gelsin sana bende kocişe börek yaptım yiyip işe gidecek kendine iyi bak bende miniş oğlunu ve seni cok öpüyorum

bugün tam 27 haftalık olduk bal oğlumla

Eklentiler

• $DSC02621.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
amanın bugün 28+1 olmuşuz, hemen akşama çekip fotomuzu ekliyorum kızlar, dar giyiyim de kızçemi güzelce görün, kocaman olduk artık

yaaaa benım hiç sizin gibi hamiş görüntüm yokkkk en kısa zamanda paylaşcam çok kıskandım sizi yaaaaa....

28+2 bi öncekiyle aynı kıyafeti giydim farkı görelim diye ama çok faketmemiş gibi sanki.

Eklentiler

• $29 haftalığz.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $SAM_0701.webp
    20 KB · Görüntüleme: 87
paşan nasıl bir göbiş olmuşşşş... valla bi göbek başka bişi yokkk..maşallah size...

sağol teyzesi aynen bizim önden pırtladı sadece :) az var kilom illa ki ama fazlalık yok en azından doktorum 12 kiloyla girersin doğuma büyük ihtimalle dedi buda normal sayılıyormuş bebiş eşi suyu vs. derken

sağol teyzesi aynen bizim önden pırtladı sadece :) az var kilom illa ki ama fazlalık yok en azından doktorum 12 kiloyla girersin doğuma büyük ihtimalle dedi buda normal sayılıyormuş bebiş eşi suyu vs. derken

tabi süpersin valla... az kilo almışsın ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…