2013 Haziran annesinin beslenme ve hamilelik günlüğü

Kızlar merhaba,arada girip okuyorum yazdıklarınızı yazmaya fırsatım olmuyor ,oğlum okula(1.sınıf)gidiyor onu hazırla gönder evi toparla 2.5 yaşında kızım var onunla ilgilen birde tadilatım var iki aydır evin içinde tadilat çok zor bıktım yaaa (bunaldım resmen ben cinsiyetini 14.hafta öğrendim çok şükür.Hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarımıza alırız inş.bebişlerimizi ,kızlar daha çok var ama isim var mı aklınızda yada başladınız mı aramaya?oğlumun adı Yiğit kızımın Naz şimdide Allah nasip ederse oğlum olacak aklımda Mert ve Yavuz var sizce hangisi ?

Hg maşallah 3. Yolda:)))
Güzel isimler dusunmussun... Ama benim suan hiç bı fikrim yok isim konusunda....
Benimde 2 bebek
Demekkki. 2. Doğuran 3 de doğurur :))))

Rabbim bütün evlatlarınızı sağlıklı sıhattli sizle beraber uzun ömürler versin.. bence yavuz :)

benimki henüz cinsiyetini belli etmedi ama :) kız olursa ELİF TUTYA erkek olursa ÖMER ADİL koymayı düşünüyoruz inşallah nasıl isimler :)

kızlar hani yarın doktora gitcektim ya ben,öğkeden sonraya randevu veriyolardı benim de işim var yarın o yüzden bugüne aldım 14:30a:) evdeyim temizlik yaptım,eşim öğlen alcak beni doktora geçicez sonra,çok heyecanlıyım:)

kızlar günaydın ne güzel hepimiz burdayız :) nasılsınız?

Annecim gezdik tozduk geldik kk ya:))))
Dün fazlasıyla güzel beslendim
Bol balık yedim
Yumurtamı yedim
4 gündür kan haplarimi yiyorum bırakmayacağım ins
Sutte ictim...
Karnım büyümüş bu arada kilo durumları da iyi
Bugün bı yürüyüş yaparım kahvaltı iyi yaptım
Hiç ac degilim
Yalnız cinsiyetkonusunda çatlamama az kaldı nesin sen kuzucuk:))))

ne güzel :) darısı başıma :) zaten sen biliyorsun cinsiyetini benimki haftaya çarşamba daha çok var.. bu arada nerde oturuyorsun ne kolay randevu alabiliyorsun ne güzel ben 2 3 hafta önce istediğim zamana zor buluyorum

ben geçen aydan beri kilo almamışım :) dün sağlık ocağında izlemim vardı ona gittim :) çok mutluyum :)şimdide kahvaltımı yapıcam

bir yumurta haşladım
tereyağı, kaşar peynir, beyaz peynir, tahin ve pekmez yanında da çay.. acayip peynir ve yoğurt yiyorum :)

benim bebişimin isimlerini beğenmediniz mi ?

benimki henüz cinsiyetini belli etmedi ama :) kız olursa ELİF TUTYA erkek olursa ÖMER ADİL koymayı düşünüyoruz inşallah nasıl isimler :)
tutya nin anlamı ne? Cinsiyetkonusunda aynı kaderi paylaşıyoruz :))
Afiyet olsun bol bol kalsiyum alıyorsun ne güzel iste :)))
benim bebişimin isimlerini beğenmediniz mi ?
Güzel isimler:)

tutya bemin rahmetli annanemin adıydı.. karadenizde çok kullanılan bir isimmiş bir dağ çiçeğinin adıymış bir de metal adıymış :) bu arada elif de benim ve kayınvalidemin adı :)

geldim kızlar:) oğlum maşallah pek iyi herşeyi iyi yolunda gelişimi falan normal haftasıyla uyumlu doktorun tartısı bozukmuş tartılamadım,bi dahaki sefer tartılcam.haftaya bi daha gitcem,kardeşlerimi götürcem doktora sordum sakıncası yok getirebilirsin dedi:) bir sürü fotosunu verdi,pipisinin bile fotosu var

mucizemm istanbulda oturuyorum canım,özel hastaneye gidiyorum o yüzden kolay alıyorum randevuyu:)

ben de oğluma ÖZGÜN (nitelikleri bakımından kimseye benzemeyen,eşi benzeri olmayan demek) ismini koymayı istiyorum ama daha tam karar vermedim araştırmalar devam ediyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…