Desene kız olunca herkesin gönlü hoş olacak :))
geldim kızlar:) oğlum maşallah pek iyi herşeyi iyi yolundagelişimi falan normal haftasıyla uyumlu doktorun tartısı bozukmuş tartılamadım,bi dahaki sefer tartılcam.haftaya bi daha gitcem,kardeşlerimi götürcem doktora sordum sakıncası yok getirebilirsin dedi:) bir sürü fotosunu verdi,pipisinin bile fotosu var
mucizemm istanbulda oturuyorum canım,özel hastaneye gidiyorum o yüzden kolay alıyorum randevuyu:)
geldim kızlar:) oğlum maşallah pek iyi herşeyi iyi yolundagelişimi falan normal haftasıyla uyumlu doktorun tartısı bozukmuş tartılamadım,bi dahaki sefer tartılcam.haftaya bi daha gitcem,kardeşlerimi götürcem doktora sordum sakıncası yok getirebilirsin dedi:) bir sürü fotosunu verdi,pipisinin bile fotosu var
mucizemm istanbulda oturuyorum canım,özel hastaneye gidiyorum o yüzden kolay alıyorum randevuyu:)
Maşallah kuzucugaben de oğluma ÖZGÜN (nitelikleri bakımından kimseye benzemeyen,eşi benzeri olmayan demek) ismini koymayı istiyorum ama daha tam karar vermedim araştırmalar devam ediyo:)
Maşallah kuzucuga
isim cok önemli cocuklar için çünkü kullandıkları isim kendilerine sirayet eder onun için anlamlı Kuran'da da gecen isimler konabilir .
Tabi gönlümüze hoş gelen isimlerin konmasindada bir sakınca yok..
canım öncelikle topic'ini çok beğendim, tebrik ederim...
ben de senin gibi 80 civarında bir kilo ile hamile kalmış biri olarak minimum kilo almanın derdindeyim. şimdilik yarım kilo ya da bir kilo ya aldım ya almadım. tabi bunu biraz da kola cips gibi şeyleri bırakmama borçluyum ama keşke ilk üç ay biraz rejim yapıp kilo verseydim diyorum. hedefim 90ı görmeden doğuma girmek. hatta keşke mümkün olsa da 86-87 ile girebilsem..
benim bugün yediklerim:
1 yumurta, bir küçük tost, salatalık, birkaç ceviz
arada 1 elma
öğlen 1 tane peynirli ispanaklı gözleme+ayran
arada: 1 elmalı pasta
akşama da Allah kerim :))
evet canım, ilk hamilelik ilk çocuk kısmet olursa...ilk çocuğunuz mu?
evet canım, ilk hamilelik ilk çocuk kısmet olursa...
nar yok su anda ortalarda ama sizinle yazisalim kizlar.
herkeslere selam
bende insaallah pazartesi katilabilcem araniza.. su an sehirdisindayiz yeme duzenim yok .. tatliya cok dustum ayrica yapi olarak da kilo alan bi tipim var sanirim ki gayet guzel kilo aloiyorum. ama bu asamadan sonra bile ne kadar dikkat etsem kar cunku bir de bunun dogum sonrasi var.
hadi bakalim Allah yardimcimiz olsun..
canım öncelikle topic'ini çok beğendim, tebrik ederim...
ben de senin gibi 80 civarında bir kilo ile hamile kalmış biri olarak minimum kilo almanın derdindeyim. şimdilik yarım kilo ya da bir kilo ya aldım ya almadım. tabi bunu biraz da kola cips gibi şeyleri bırakmama borçluyum ama keşke ilk üç ay biraz rejim yapıp kilo verseydim diyorum. hedefim 90ı görmeden doğuma girmek. hatta keşke mümkün olsa da 86-87 ile girebilsem..
benim bugün yediklerim:
1 yumurta, bir küçük tost, salatalık, birkaç ceviz
arada 1 elma
öğlen 1 tane peynirli ispanaklı gözleme+ayran
arada: 1 elmalı pasta
akşama da Allah kerim :))[/QUOTE)
Canım boyun kac?
İns benim hedefim 86 87 ile bitirmek hamileliği
Dikkatli beslenirsek olur ins
Benim sorunumda çay ve yanında yenilen seyler :)))
Dün markete gittim hiç birşey almadım bisküvi çikolata tarzı bu yolla frenliyecegim kendimi zaten ben al demeden esim öyle seyleri almaz . Genelde meyve ve ekmek taşır eve:)))
Menün cok az gibi geldi bana meyve artirabilirsin
Süt (her nekadar ben icemesemde) yumurta ekleyebilirsin
Bı tablo oluşturayım ılerde bebek cinsiyetleri boyumuzu kilomuza yazalım diyorum
Ama önce den tablo eklemedim nasıl olacağını bı araştırmam lazım bilen varsa yardım edebilir
Geldim zstar:)))nar yok su anda ortalarda ama sizinle yazisalim kizlar.
herkeslere selam
bende insaallah pazartesi katilabilcem araniza.. su an sehirdisindayiz yeme duzenim yok .. tatliya cok dustum ayrica yapi olarak da kilo alan bi tipim var sanirim ki gayet guzel kilo aloiyorum. ama bu asamadan sonra bile ne kadar dikkat etsem kar cunku bir de bunun dogum sonrasi var.
hadi bakalim Allah yardimcimiz olsun..
Bir an önce durumunu paylaşım bizlerle boy kilo vs
Bende eksi acı tatlı yiyip duruyorum:)) ortaya karışık yani:)
Kizimdada ayniydim:)
Maşallah kilo durumun cok iyiMerhaba,
topic çok güzel öncelikle bunu söyleyeyim
ben de senin gibi dikkatli davranarak en az kiloyla hamileliğimi sonlandırmak istiyorum.
69 kiloyla hamile kaldım ama ölçüm yaptırdığımda kemik ağırlığımın baskın olduğunu öğrenmiştim. ancak elbette vucudumda fazla kilom var minimum 7-8 kg
2012 mart ayında rejime girerek 10,5 kilo vermiştim ve verdiğim kiloda hamile kaldım.
şimdi yarın 19. haftaya giriyorum ve 1-1,250 kg aldıgımı düşünüyorum ancak net bir şekilde aç ve çıplakken tartılamadım henüz. giysilerimle tartılınca tahmini bir çıkarıma vardım.
gelelim yediklerime,
çok düzenli beslenemiyorum biraz canım ne isterse onu yiyorum ama cok yemiyorum asla. tadacak kadar yiyorum. abur cubur paketli market ürünü yemiyorum.
karbonhidrat tüketiyorum ama cok değil yine (patates gibi) bu da beni üzüyor biraz.
günde bir iki tane meyve yiyorum
akşamları ekmek tüketmemeye çalışıyorum
doktorum 5. aya kadar kilo almazsan toplamda 10 kg ile hamilelik sürecini tamamlarsın demişti. umarım başarabilirim şimdilik iyi gidiyorum gibi
şimdilik benden bu kadar. yarın tartılıcam bakalım kilo almış mıyım gerçektenAz almissin
Her nekadar düzenli değil desende dikkatli ve mantıklı bı beslenme olmuş ...
Kilonu ve boyunu artık yazarsın buraya
Planlı bı hamilelik olmuş seninki anladığım kadarıyla oncesi kilo vermissiniz
Benimki damdn düşer gibi göğüsüme düştü
Yaza kadar 10 kilo verip öyle düşünüyordum :)) şimdi bı 10 daha almamak için uğraşıyorum :))
kizlar 82 olmusum
hep o ekmekler yuzunden ya
hemen bugun esmer ekemge baslayacagim ve tm gun ekmek yemiyecegim..
aslinda yuruyemiyorumda bi kac gundur onunda etkisi olmus olabilir
of ya ofya morelim bozuldu oysa 1 ayda alamk istiyordum 1 kiloyu ins korurum 20 haftaya kadar((
sabah khvaltim
1 haslanmis yumurta
6 -7 zeytin
1 bardak sut
cay ve ekmek kesinlikle yok
ara
elma portakal mandalinadan 1 er tane
oglen
sadece koca bir tabak salata
yogurt
aksamda
tavuk tcorbasi
aciktikca su
aksam cok acikirsam meyva
tum gun en az 2 litre su bitecek
1 saatte yavas tempoda yuruyus
menu nasil sizce bundan sonra kesinlikle 1 dilim ekmekten fazlasi ni yemiyecegim..
canım bence cok az. bir defa kahvaltıda ekmek yemezsen sonrasında başka şeylerden bunun acısı çıkabiliyor. o yüzden ben kahvaltıda muhakkak ekmek yiyorum. ilk üç ay canım hiç tatlı istemiyordu, bugün üç tane küçük çikolata yedim, bir de sütlü türk kahvesi kaçamağım var. onun dışında 1 bardak da süt ya da bir kase yoğurt hakkım bu akşam için saklı duruyor. düşünüyorum da, ben bu hamilelik sürecinde dikkat ettiğim kadar normal zamanda etseydim, herhalde 60ı hiç geçmezdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?