82 kiloyum =4 ay bir hafta da nasıl kızlar sizce
Toplamda 2 kilo aldım
[/I]
Annecim 1 kilo daha aldım acayip canım sıkıldı( bugün yedikleri m
Sabah
Bir haslanmis yumurta
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
Öğle
1 tabak makarna 1 er kasık ketcap mayonez
1 kase yoğurt
Ara
Meyve
1 bardak sutlu kahve
Aksam
Balık
Yarım ekmek
Yeşillik
Yarım bardak kola
Sonrası
5 tane petibor bisküvi
1 bardak çay
Güzel bı tarif sagol canım arada denerimmerhaba yeniden,
henüz tartılamadığım için kilo durumumu henüz net bir şekilde bilemiyorum ama sabah kahvaltısı için az kalorili bol kalsiyumlu doyurucu bir tarifim var.
ben kilo verdiğim dönemde neredeyse her sabah yiyordum bundan.
1 kaseye yakın lor peynirinin içine 1 orta domates bir salatalığı doğrayıp yanına kızarmış ekmekle ya da sade olarak yiyordum. (genelde sade yiyordum) hem birkaç saat tok tutuyordu hem de az kaloriyle kahvaltımı tamamlıyordum.
yine başladım böyle beslenmeye bazen yanında 1 haşlanmış yumurta, zeytin, ceviz
G
size bir fikir olsun istedim
Sevgiler
Yok yok hiç diyet modunda değilimkilo almıcam diye kendini kasıyor musun, belki de vücudun kendini korumaya alarak yediklerini depoluyordur. umuyorum kendini diyet yapıyorum psikolojisine sokmamışsındır.
dikkatli beslenmeye çalıştığını düşünüyorum, ama akşam yemeğinde karbonhidrat alımını bence azaltmalısın. bunu yaptığın taktirde mevcut kilonu korursun diye düşünüyorum
Cidden bu ara cok tuz tüketiyorum hele ki hamilelikte kısmak gerekiyor ken...bence bu menü hiç fazla değil, gayet güzel fakat akşam yemeğindeki yarım ekmek hariç :) keşke onu da bir ya da iki dilimde tutabilseydin... bir de kilo aldığını sandığın şey vücudun biraz tuzu fazla kaçırıp su tutmasından da kaynaklanıyor olabilir... bu arada ben de bu akşam kendimi şımartıp, pizza yemeyi planlıyorum fakat sonrasında koşu bandında en az yarım saat yürüyeceğim kısmet olursa...
bu arada herkese mutlu, sağlıklı ve az kilolu bir 2013 diliyorum... Insallah bebişlerimize sağlıkla kavuştuğumuz, mutlu mesut bir yıl olur 2013...
Haa bu topiği görmemiştim ben. ii olmuş. ben baya kilo aldım. kaçla hamile kaldım bilmiorum ama şu an 68. normal kilom 61 -62 dir. hamile kalmadan öncede az kilo almışmış. 64 falan olsam en az 4 kilo aldım.
kilo almayı dert etmiorumda çok sağlıksız besleniorum. bebeği besleyemeceğim diye endişe ediorum.
sabah kendi yaptığım böreği yedim sadece. öğle yemeğini beğenmedim yemedim. sonra bi simit bi 3-4 mandalina yedim. simitin yanında çay vardı. şu an aç duruyorum. buraya yazarken aklıma geldi gideyimde yumurta yapayım. günlük yumurta mı yemiş olayım hemde yemek yapana kadar karnım doysun
Canım kahvaltını iyi yap amacımız ac kalmadan saglikli beslenmek çünkü herseyden önce hamileyiz ve bebislerimiz var:)kızlarrr hiç düzgün beslenmiyorum benyardım edin bana ben hamıle kalmadan önce yani hala çalısıyorken mecburi bir yeme düzenim vardı ama ne zman işe gitmezsem bu yeme düzeni bozulurdu artık iice bozuldu... aslında esım işe giderken uyanabılsem super olucak
bakın bugun yaptıklaımı yazayım;
sabah eşim 9:30 da işe gidiyor ben de onla beraber kalkıp azıcık bişi atıstırıp (sırf mıdem bulanmasın die) dısarı cıktım postanede işim vardı, hemen dönerim sandım ama 1 saati astı, sırada beklerken bırde kalbımın normalden cok hızlı attıgını farkettım bu 3-5 dk sürdü.. ben kalbimi rahatlatmaya calıstım ama olmadı.. sonra uyusma hıssettım ve buz gıbı terledım 2 yıl öncede böle bı durumum olmustu ozman yarı baygın olmustum bu sefer hemen agzıma bir seker attım ve otrdum 5 dk snra kendıme geldım.. çok korktumsağlık ocagına ugradım tansıyonum falan normaldı sanırım kan sekerım ani düştü eve geldım 11:30 da kahvaltı ettim.. ve aksam 5 e kadar hıc bırsey yemedım 5 te 1 tabak yogurtla bırlıkte ıspanak yedim 1 dılım ekmekle yanında da tatlı yedım ve doydum eminim yatana kadar atıstırma harıcı bısı yemem zaten 8-9 dan sonra şişkınlık yasıyorum ve bişi yiyemiyorum.... napıcam bilmiyorum.. ve 17 haftada 4 kilo aldım nasıl oldu anlamıyorum bu kadar yemekle nasıl kilo alıyorum
Canım kahvaltını iyi yap amacımız ac kalmadan saglikli beslenmek çünkü herseyden önce hamileyiz ve bebislerimiz var:)
Ben suan daha mantıklı düşünmeye başladım sanırım hormonlar. Dengelendi:)))
Meyve süt ve süt ürünlerine ağırlık vermek gerek
Abur çuburlar artık anladınız ne olduklarını yemmemek gerek vs..
Bende genelde geç kahvaltı yapıyorum ama dışarı çıkacaksan asla kahvaltınız çıkmıyorum ...
Canım en cok sevdiGin meyvelerden yesüt içemiyorum.. dr uma bu durumu anlattım suanlık içmene gerek yok eger peynır ve yogurdu ii tüketiyorsan dedi kendini zorlama.. ama meyveyi resmen ağzımda büyüyerek zorla yiyorumkuru yemişten de tiksindim resmen cevizi sırf yemem gerek dıye yıne zorla yıyorum ve hergun tüketemiyorum... abur cubura gelınce..... hiç yiyemiyorum eşim evi cıps cekirdek cıkolata dolduruyor ve hepsını kendısı yıyor.... bazen cıkolata yıyorum o kadar..
Günaydın canım hoş burda aksam:))günaydın sevgili anneler ve onların tatlı kuzuları :))
ben dün ince hamur tam bugdaylı 4 dilim pizza yedim, eşimin kolasından 2 yudum kaçırdım (ki hamile kalalı toplamda 4 yudum içtim :) sonrasında meyve ve bir kutu prebiyotik yogurt. (biraz fazla kaçırdım belki ama sağlık olsun) ve elbette yürüyüş yapamadım...
aaa bir de arada birkaç tane küçük çikolata yuvarladım
bu arada çay tüketiminiz nasıl? ben açıkçası çok kısıtlamıyorum, günde büyük çay bardağı ile çok demli olmayan toplamda 6 bardak falan içiyorum. sizce çok mu?
hepimiz için sağlıklı, bol hareketli, besleyici ve az kalorili bir yıl olsun 2013 :)
Günaydın canım hoş burda aksam:))
Çay kansizlik falan yoksa içilmesinde bir sakınca yoktur bence tabi cok demli ve Şekerlii olmaması şartıyla
Günlük büyük bardaklardan ortalama 3 tane iciyorum ama açık bende kansizlik varda
Yediklerinde afiyet olsun bişey olmaz:))))yürüyüş yaparsan bugün iyi olur
Toplamda kac kilo aldın şimdiye kadar kaçla hamile kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?