arkadaşlar merhaba,
ben de dün hamile olduğumu öğrendim daha 4 haftalık çok yeni adetim gelmeden 1 gün önce yaptım kan testi hamile olduğumu hissedip şu andaki en büyük dileğim önümüzdeki riskli 3 ayı sağ salim sorunsuz atlatabilmek. bu ay öğrenen herkesi çok tebrik ederim, umarım hepimizin sorunsuz bir hamilelik dönemi geçer :)
çok teşekkürlerrr :) şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum
kaçıncı hafta kalp atışı duyuluyor?
artık kısmet diyorum eskiden uzun süre çalışma hayatı olan ve şu anda çok gezen biriydim eve kapanmayı nasıl yapıcam bilmiyorum :)
gerçek ten süpriz böyle birşey sanırım :))) süper yaa ben bile okurken bi tuhaf oldum senin sevincini düşünemiyorum..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin bebişlerini :) 3ü 1 arada ohhhh
amin teşekkür ederim evet bir yandan sevinnnççç bir yandan şaşkınlık ve korkularrr :)
korkuları bir yana bırak bence sevincinin tadını çıkar :) allah kuvvet verir bir şekilde bakarsın ama çok güzel birşey ya 3 tane birden2 kişilik aile oldumu 5 kişi :))
evet 2 yıldır uğraştık ve bir anda 5 kişi olmaya aday bir aile olduk rabbim herkese versin :)
haziran hamıslerının sesı kesıldı :))
napıosunuz bakalım.biz iyiyiz çok sukur bugun 7+2 kalp atıslarımızı da duyduk.sızde ne var ne yok
arkadaşlar bugün dr randevum vardı ve ben hala şoktayımm 4+1 de tek kese görünmüştü va bugün 2 süpriz daha yaşadık allah izin verirse üçüz annesi olucam ikisinin kalp atışı var biri daha çok küçük olduğu için kalp atışı yoktu çarşamba günü yine randevum var kesin belli olacak ama ben hala inanamıyorummm :) hayırlısı diyorum artıkkkk
çok teşekkürlerrr :) şimdi kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum
kaçıncı hafta kalp atışı duyuluyor?
Arkadaslar eger dogruysa bende hazıran annesı olcam.yarıra teste gıtcem 3 senelık evlıyım esımde sperm sorunu var sagolsun doktorların etkısıyle hızlı bır tup bebekte negatıfı gordum yas gec tutar dıye.sonra esımde plonaktının yuksek oldugu ıcın spermlerın dustunu anladı baska doktor ıla kullanıyo 2 aydır sebebı sonrada bellı oldu yanı.bılmıyom yukseldımı ama bu ay 10 11 gun gecıktı adetım cok duzenlıdır evı tasıdık bu ay valla yorgunluk agır kaldırma hepsını yaptım.gecen ay preesed almıstım kullandıgım ay kalmadım bu ay yumurtalama gunumu anladım ve sadece tek sefer kullandım ıdrar testım negatıf benım bı arkadasımın 15gunde hala ıdarda cıkmamıstı bunyeye bakıyo ve orucluyum sıvı tuketıyorum sahurda falan sabah ılk ıdrarımda denedım olmadı belırtılerım var goguslerım sıstı ıcınde beze gıbı sertlık var 2. 3 defa adet olcam gıbı sabah agrım oldu 1 saate gıdıyo agrım akıntım oldu bacaklarımda agrı var vucudum sıcak hıssedıyorum.aranızda haımleler vardır sızce ben hamılemıyım.psıkolojık degıl cunku 2 senedır olmadıgı ıcın umutlanmama adetımde evde tasıdık aklıma gelmedı.tup bebegım4.5 ay onceydi kıst falan mı dıyorum ama 5 aydır hep duzenlıydı tup bebek etkılemedıherkez ruyasında goruyo hatta kayınpeder gormus bırı ona hamıle ama farkında degıl daha dıye demıs komık ama namazında ıbadetındedır babam bana demedı tabı kaynanama anlatmıs uzun oldu ama kusura bakmayın umudum yok ne bıleyım
umudum yok deme rabbim ne zaman ol derse oluverir bizde hiçbir sorun yokken 8 sene hamile kalamadım kimyasal gebeliklerim oldu hep ama şimdi hamileyimEşinde ilaç kullanıyomuş 2 aydır belki geç döllenme oldugu için testte çıkmıyordur adet olmadıysan hala umut var demektir
ne bıleyım ya benım arkadasın 15 gun cıkmadı teste anca kanda hatta dıyodu hamıle oldugumda alıp yapcam su pozıtıfı bende gorcem.ne bıleyım ılk defa bu kadar gecıktı belırtı yasıyorum ayrın cıkcak ak kara normalde alıstım ama hastaneye gıtmek ıstemıyodum mecbur gıdıcem adet olmadım olmucamda rahımımın kapalı ben hıssedıyorum suan hamılesın kac aylıksın.ya normlde adetle egrıyan gogus acım olurdu gecıkınce sıstı ıslerı sert beze gıbı.sen yazarmısın belırtını
benim göğüslerim adet günümden 10 gün önce ağırmaya ve şişmeye başlamıştı .göğüs ağrım halada devam ediyor. çok sık acıkıyordum yemek yedikten 1 saat sonra sanki günlerdir bir şey yememişim gibi bi anda midem kazınıyordu birde çok uyumaya başlamıştım gündüz akşam üstü hep uyuya kalıyodum koltukta halsizlik had safada :)
senın erken baslamıs bu galıba hamıle keldıgın zmanla alkalı gec kaldıysan gec cıkıyo
senın erken baslamıs bu galıba hamıle keldıgın zmanla alkalı gec kaldıysan gec cıkıyo
bıde su sıgara kokusu cok agır gelıyo bana 2gundur sankı onceden bu kadar agır kokmuyodu ya esım balkonda ıcıyo ıcerden bagırıyorum
evet ben bayagı erken kalmışım adetim bittiği gibi :)) evet canım bide o koku olayı var ama bo bende 2 haftadır var aşırı koku alıyorum kim ne pişirmiş eşim balkonda sigara içtiği halde ben taa içerden alıyorum kokusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?