2013 Haziran Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

mrb arkadaşlar böyle bir konunun olması beni çok mutlu etti.bebeişlerimizi beraber beklicez heralde aranızda en küçük benimki sat 21 haziran. ben tabi çok çabuk öğrendim beta hcg yaptırdım erkenden beklediğim için.bu ay ilk kez korunmadık ve çok istiyordum inş bebişlerimiz sağlıklı kalır ve bizde güzel hamişler oluruz

merhaba Mına
Benım de ılk hamılelıgım
aslıda ben doktora ozellıkle sordum 1 temmuzda kalp atıslarını duyacakmıyız dıye cunku esımde bu sekılde ısten cıkıp gelecek. doktor duyacagımızı soyledı. bakalım. eyer kalp atıslarını duyarsak ben sıze haber verırım .

mrn cnm doktordan yeni geldim. ultrasonla baktı 4 haftalıkmış bebeğim 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için .birde bisürü test verdi onları yaptırıcam.

iyi cnm gözün aydın, bana da 3 tane test yaptırmam gerektiğini söyledi 15 gun içinde. biraz araştrdım ama bağışıklık sistemiyle alakalı sanırım hatta üniversite araştrma hastanesinde yaptrmamı söyledi. buarada ben de salı gunu gtmiştim 3 haftalık demişti demek ki yumurtlama gunune göre hesaplıyorlar ://

evet gittik dr görünmez dedi ama ama baktım kesenin içinde minnak bi siyah nokta vardı :) gördüm çok şükür bakalım rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inş

Merhabalar, sanırım ilk bebişler olduğu için heyecanla hemen görmek istiyorsunuz. Benim oğlum şuan 3 yaşında, haziran ayında ikinci gebeliğim gerçekleşti. Adet tarihim gecikmesine gerek kalmadan, gebelik belirtilerinden hemen hamile olduğumu anladım. Zaten 3 aydır folic kullanıyordum, planlı bir bebekti. Adet tarihim geçti, fakat ben kan vermeye bile gitmedim.( Ama ilk bebekte adet tarihim geçmeden hemen koşa koşa gitmiştim ve aynı sizde olduğu için hiç bir şey görememiştik) bu sefer 8'e kadar bekledim ve bu hafta başında doktora gittim, çok şükür her şey normal, bebişimin kalp atışını dinledim. özetle çok acele etmenize gerek yok, sabırla bekleyin 2-3 hafta daha..İnşallah bir sorun olmadan dinlersin pıt pıt atan minik kalpleri..

bizimde ilk sayılır bundan önceki ay doğum kontrol hapını bırakmıştım hamile kalamadım etkisi devam ediyordu sanırım ama şimdi hamileyim seninkinden 3 gün daha küçük benimki

sende en yakın zamanda armızda olacaksın rabbim 2. meleğinide sana bağışlasın
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin herkesin berat kandili mübarek olsun

hayırlısıyla inşallah bu gece allah izin verirse bol bol dua edicem

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım koca 8 seneden sonra Allah'ım banada nasip etti sat 22 mayıs 22 haziran beta 3485 çıktı kesemde gözüktü dün perşembe günü tekrar çağırdı doktorum Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

amin cnm hepimizin inş. gözün aydın buarada )çok güzel bir duygu gerçekten

çok haklısın aslında ama ilk olunca insan hevesleniyo işte, ben duralım desem, eşim gidelim gidelim diyo :)) ben de henüz bir kere gttm 5 haftalıkken keseyi görebildik, ama baya bi uğraşarak doktor 2 hafta sonra çağırdı ama ben de bi 8-9 haftalıkken gidelim diye düşünüyorum, emin olalım diye, bakalım hayırlısı, senin de gözün aydın bu arada cnm Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..

bizim doğum tarihlerimiz aynı bende yarın dr gidicem keseyi görmek için hayırlı olsun

bizimde ilk sayılır bundan önceki ay doğum kontrol hapını bırakmıştım hamile kalamadım etkisi devam ediyordu sanırım ama şimdi hamileyim seninkinden 3 gün daha küçük benimki
dr gittinmi peki ben 7 haftalık olmadan gitmeyecektim ama ufak bir kaza geçirdim şimdi gidip keseyi görmek istiyorum

dr gittinmi peki ben 7 haftalık olmadan gitmeyecektim ama ufak bir kaza geçirdim şimdi gidip keseyi görmek istiyorum

hımmm dikkat et kendine geçmiş olsunbenim bat 20 hazirandı 19 haziranda kan tahlilinde 29.33 çıktı doktor gebesin 24 ünde gel beta ve progesteron tahlili yapalım tekrar dedi keseyi ne zaman görürüz hiç bilmiyorum:26:

arkadaşlar ben adetimin 4.gününde eşimle beraber oldum.3.günde sadece 1 damla kanamam olmuştu,4.günde ise hiç yoktu hamile kalma şansım nedir lütfen yardımcı olun

drdan geldik şimdi kalp atışlarını dinledik miniciğimin artık 7 hafta bitmiş herşey yolunda şu halsizlikde olmasa sizler ne durumdasınız kızlar sıkıntılar başladımı

kızlaaaar hepinizi tbrik ederim bende hamileyim 4 gün önce öğrendim bugünde ilk defa yawrumu gördüm ultrasonda hcg bugün 866 çıktı ama kaç hftalık olduğunu sormayı unuttum acaba kaç hftalıktır ki ? ayy çok güzel bi duygu harika ama ilk bebeğim bundan sonra napıcam neler olucak ???:18:

kızlar iyi akşamlar size birşey sorcam benim adet günüm 20 hazirandı 19 unda gittim beta 29.33 çıktı. bugün gelmem söylendi beta 416.77 progesteron 24.44 çıktı herhangi bir kanamam olmadı cinsel yaşamamıza devam edebilir miyiz 13 gündür yanaşamıyoruzda kocacımla korunmamıza gerek var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…