sağol cnm, naptın gittin mi doktora bugun?inşallah güzel haberler verirsin bize
Merhabalar ben de 14 haziranda hamile oldugumu ögrendim.çok tuhaf bir duygu.bugün doktora gittim henüz ultrasonda görünmedi.2 temmuza randevu verdi.2 temmuzda kese görünür dedi ama kalp atışlarıyla ilgili birşey söylemdi.senin ilk hamileliğin mi?benim ilk.
mrn cnm doktordan yeni geldim. ultrasonla baktı 4 haftalıkmış bebeğim 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için .birde bisürü test verdi onları yaptırıcam.
evet cnm senin de hayırlı olsun, ben de baktım tahmini doğum tarihi 20 şubat, kova burcu olacak2 hafta sonra kalp atışları için gidicez inş. Güzel haberleri alırız. Sen gittin mi doktora görebildinz mi keseyi?
bende buarada olayım nolurrradetime 5 gün var :18:
mrb arkadaşlar böyle bir konunun olması beni çok mutlu etti.bebeişlerimizi beraber beklicez heralde aranızda en küçük benimki sat 21 haziran. ben tabi çok çabuk öğrendim beta hcg yaptırdım erkenden beklediğim için.bu ay ilk kez korunmadık ve çok istiyordum inş bebişlerimiz sağlıklı kalır ve bizde güzel hamişler oluruz
sende en yakın zamanda armızda olacaksın rabbim 2. meleğinide sana bağışlasınrabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin herkesin berat kandili mübarek olsun
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım koca 8 seneden sonra Allah'ım banada nasip etti sat 22 mayıs 22 haziran beta 3485 çıktı kesemde gözüktü dün perşembe günü tekrar çağırdı doktorum Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Merhabalar, sanırım ilk bebişler olduğu için heyecanla hemen görmek istiyorsunuz. Benim oğlum şuan 3 yaşında, haziran ayında ikinci gebeliğim gerçekleşti. Adet tarihim gecikmesine gerek kalmadan, gebelik belirtilerinden hemen hamile olduğumu anladım. Zaten 3 aydır folic kullanıyordum, planlı bir bebekti. Adet tarihim geçti, fakat ben kan vermeye bile gitmedim.( Ama ilk bebekte adet tarihim geçmeden hemen koşa koşa gitmiştim ve aynı sizde olduğu için hiç bir şey görememiştik) bu sefer 8'e kadar bekledim ve bu hafta başında doktora gittim, çok şükür her şey normal, bebişimin kalp atışını dinledim. özetle çok acele etmenize gerek yok, sabırla bekleyin 2-3 hafta daha..İnşallah bir sorun olmadan dinlersin pıt pıt atan minik kalpleri..
bizim doğum tarihlerimiz aynı bende yarın dr gidicem keseyi görmek için hayırlı olsunselam kızlar bende aranıza yeni katıldım koca 8 seneden sonra Allah'ım banada nasip etti sat 22 mayıs 22 haziran beta 3485 çıktı kesemde gözüktü dün perşembe günü tekrar çağırdı doktorum Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
dr gittinmi peki ben 7 haftalık olmadan gitmeyecektim ama ufak bir kaza geçirdim şimdi gidip keseyi görmek istiyorumbizimde ilk sayılır bundan önceki ay doğum kontrol hapını bırakmıştım hamile kalamadım etkisi devam ediyordu sanırım ama şimdi hamileyim seninkinden 3 gün daha küçük benimki
dr gittinmi peki ben 7 haftalık olmadan gitmeyecektim ama ufak bir kaza geçirdim şimdi gidip keseyi görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?