2013 ikiz anne adayları buraya

Canım yaşım 27.64 le hamile kaldım 81 le doğuma girdim.37. haftamı doldurduğum gün doğum yaptım.38+0 da yani.Çift yumurta ikizi bebişlerim.

Son düzenleme:
deryacım benim söylediğim topiği,delikız yeni açtı,ana sayfadaki konu baslıkları varya ,orada şu an 4.sıradaki topik,anlatışım biraz komik oldu kusura bakma:) bilg.işlerini pek anlamam,o yüzden adres gönderemiycem:)

Kızlaaarrrr bende ikiz annesi olacağım inşallah. Ama henüz cinsiyetlerimizi öğrenemedik. İstanbul dakiler gittiğiniz doktorları öğrenebilir miyim?

Kızlaaarrrr bende ikiz annesi olacağım inşallah. Ama henüz cinsiyetlerimizi öğrenemedik. İstanbul dakiler gittiğiniz doktorları öğrenebilir miyim?

Hayırlı olsun hamileliğiniz, Allah sağlık ve mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.

hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. paylaşımlarını bekliyoruz.
2 li, 3 lü ve 4 lü testler tek gebelere göre geliştirilmiş ve sonuçları ona göre yorumlanabilen testler. fakat doktordan doktora görüş farkı var. kimi doktor 2 li yapıyor kimi doktor 4 lü test yapıyor. en son geliştirilen tarama testi 4 lü test oluyor. doktorlar ikizlere genelde illa bu testlerden yapmak isterse 4 lü testin anlamlı olacağını söylüyor. bana 4 lü test yaptırmıştı doktorum.
ama bu testlerin çok iyi laboratuvarlarda yapılması gerekir. yanlış çalışan çok laboratuvar var. ben karşılaştım ve yenilemek zorunda kalmıştık.ankarada var öyle çok iyi çalışmalar yapan 1-2 laboratuvar.
yinede bizler için yani ikizler için en geçerli sonuçlar ense ölçümleri ve 20 li haftalarda yapılacak olan detaylı ultrason sonuçları. burada tarama testi yaptıran bir kaç kişiyi geçmez.

Bayanlar doğum yapan arkadasların kiilolarına baktım da yırmı kilo alınıyo demek ben kendımı hiç seksen lilo duşunemiyorum boyda kısa bı top olacam dmek))

sağol canım benim erken başladı herşeyim zaten vücudum çok dirençsizdir.yağlamaya gelince artık bıktım diye bırakmıştım ama devam edicem.....

hilalcim seni görünce heyecanlandım bir an
nasıl geçti doğumun?şimdi nasılsın?
yavrular nasıl?
kaç kilo doğdular?
merakla güzel haberlerini bekliyoruz

çök iyiyizz merak etmeyin....
32+6 da derin 2230 gr,deniz 2005 gr geldiler..3 saniye gördüm.. iyiler ama küvözdeler..ilk sütlerimi yolladım..10cc saarı bi sıvı geldi...çok şükür...

sağol bonny sen ve diğer arkadaşlarla konuşunca rahatlıyorum.dediğin gibi vücut hazırlık yapıyo.ama bunu baya bi hissettiriyo ...napalım dayanıcaz yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar.....

32+6 da derin 2230 gr,deniz 2005 gr geldiler..3 saniye gördüm.. iyiler ama küvözdeler..ilk sütlerimi yolladım..10cc saarı bi sıvı geldi...çok şükür...

Rabbım bol bol sut versın sana. Haftasına gore kiloları gayet ıyı . Masallah masallah en kısa zamnda kuvrzdende cıkarlar inşallah..

Maşallah size. Allah hayırlı ömürler versin. Anestezi sonrası senin sağlığın nasıl canım? Rabbim iyilikler versin hepinize.

Bu doğum olayı ne kadar ilginç... Daha bu öğlene kadar karnında olanlar şimdi karşındalar.

canım çok sevindim iyi olmanıza...maşallah yavrularına inş. bolbol sütün gelir ve biran evvel çıkarlar küvezden dualarırmız sizinle ......

yavruların kilolarına da senin sütünün hemen gelmesine maşallah
haftalarına göre kiloları da çok iyi

kiloları ultrasonda kaç çıkmıştı en son canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…