- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #10.141
Mrb anne adayları, ben 2013 ikiz anne adaylarından ilk doğum yapanım, tabi 2013 e niyetlendik ama paşalarım, sabırsız çıktı ve 28.11.2012 de doğum yaptım, yani grubun en tecrübesizi idim, ancak şu an en kıdemlisi olduk, çünkü abi olduk
Zorlu ve bi o kadar da güzel bir sene geçirdik, şu an günler geçmiyo olabilir, ama bu günlere gelince sizde inanamıycaksınız, ben hala inanamıyorum çünkü
allah hepinize sağlıklı doğumlar, bebişleri doğanlara da kolaylıklar diliyorum, inş hepiniz bu günleri görürsünüz....
ee ıkız annelerinin forum sıtesındende bu beklennır
kımse kalmamıs kızzzlaaar basınız kalabalık herhalde
benım kuzular artık duzene gırdıler bırı bı odada bırı baska odada yatıyor aynı odada bırbırlerını uyandırıyorlar dun 3 ayımız bıttı cok sukur ıyıyız
3 saatte bır acıkıyorlar gece sutum yetmedıgı ıcın mama ıle desteklıyorum gık dıynce verıyorum mamayı sabaha kadar uyuyorlar
Allah cumlemızın kuzularına sağlık uzun omur versın ınsallah bızlerede saglık guc kuvveet sabır ve bol sut versın
Ne güzel düzeni sağlamışsın inş bende böyle güzel güzel anlatırım:)yalnızmı bakıyosun
ee ıkız annelerinin forum sıtesındende bu beklennır
kımse kalmamıs kızzzlaaar basınız kalabalık herhalde
benım kuzular artık duzene gırdıler bırı bı odada bırı baska odada yatıyor aynı odada bırbırlerını uyandırıyorlar dun 3 ayımız bıttı cok sukur ıyıyız
3 saatte bır acıkıyorlar gece sutum yetmedıgı ıcın mama ıle desteklıyorum gık dıynce verıyorum mamayı sabaha kadar uyuyorlar
Allah cumlemızın kuzularına sağlık uzun omur versın ınsallah bızlerede saglık guc kuvveet sabır ve bol sut versın
Yalnızda bakabilirmiydin peki?
belkı zor olurdu ama ımkansız değil
Allah buyuk verır sabrını da gucunude
cocuklarda o duzene alısırdı
senın karısık durumların var sanırım
Yok canım tam tersi.annemde kv yakında.istediğim zamana kadar yanımda olur kv.ama ben yalnız neler yapabilceğimi görmek isterim:)
canım ben 18. haftamda yeşim bülbül baytur'a gittim kendisi perinatolog, çok memnun kaldım fakat biraz pahalı.
zaten ona 1 kez gittim googledan aratınca çıkar. şimdi de egepolde kontrollerime devam ediyorum . sanırım bi sıkıntı olmazsa orda yapıcam doğumu.
benim de ikiz gebelik ama öğretmenim 6 aydır çalışıyorum , okula gidip geliyorum hamdolsun. evham yapma,canını herşeye sıkma, gül eğlen. sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebekleri..kaç haftalıksın şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?