2013 ikiz anne adayları buraya

nasılsın canım? heyecan var mı?yarın büyük gün sizin için, güzel haberlerle dönersin inşallah
bizi habersiz bırakma
yarınki anlatacaklarını merakla bekliyorum
sen çok güzel dayandın maşallah sana yaa
ben senin kadar gidemicem sanırım,
bugün sırt ağrım çok yordu beni

canım valla heyecan mı desem korku mu desem bilemedim,kızlar doğum yaptıkça ben bi panik oluyorum,hulusi hocaya kalsa 1 hafta daha bekletecek 38 li günlerde alacak ama ben de dayanamıyorum artık.bakalım inşalllah yarın güzel haberler veririm size.bende senin gibi düşünüyordum dayanamam diyodum ama ne bileyim benimkilerin pek gelmeye niyetleri yok herhalde

canım benimkilerin de bir sıkıntısı yok
sancı falan yok, çok şükür
bebeklerin bence keyfi yerinde
ama ben uyuyamıyorum, yürümekte ve oturmakta zorlanıyorum
yani ben sıkıntılıyım

Son düzenleme:

canım benimkilerin de bir sıkıntısı yok
sancı falan yok, çok şükür
bebeklerin bence keyfi yerinde
ama ben uyuyamıyorum, yürümekte ve oturmakta zorlanıyorum
yani ben sıkıntılıyım

anlıyorum canım benim yaramazlarında keyfi yerinde ama artık ben kaplumbağa gibi yürümeye başladım,maşallah bi karnım oldu tokmak olsa davul diye çalınacak
inşallah sende biraz daha dayanırsın ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız kuzucukları...

evet hazırız ben, her an bekliyoruz tetikteyiz. erken gelmesinler diye dua ediyoruz. beklemekteyiz. :)

Canım ya erken değil de zamanında gelirler inş.

Bir şey rica edeceğim çok merak ediyorum..

Ne olur beni nelerin beklediğini anlatın bana. Ben 14+6 yım ama ileride neler yaşayacağımı çok merak ediyorum.

çök iyiyizz merak etmeyin....
32+6 da derin 2230 gr,deniz 2005 gr geldiler..3 saniye gördüm.. iyiler ama küvözdeler..ilk sütlerimi yolladım..10cc saarı bi sıvı geldi...çok şükür...

çok sevindim iyi olmanıza.derin ede deniz ede maşallah.en kısa zamanda küvezdende çıkarlar inş. rabbim bol bol süt versin bebişlerine.

Oncelikle bu kadar habersiz biraktigim icin hepinizdn ozur dilerim inanin bole hayal etmemistim
ben ve bebeklerim iyi...
Hilbur gozunaydin canim hayirli olson
gecmise az bi goz attim sadece sen varsin sanirum en kisa zamanda evde olmaniz dilegiyle

Bize gelince duzen oturtmaya calusiyorum ama bu 5 gunde birbirinden cok farkliydi
Onemli olan azimli olmak
bebeklerimi saatinde besliyo saatinde altini aliyo ve uyutmaya calisiyorum
kolay degil cnk mama kullaniyorum
ilk 3 gun yatak yuzu gormedim hic lohusa olcam diye bi luksumuz yok bunu unutmayin
cok sukur bugun biraz sutum cogaldi gibi... İlk muayemiz vardi
Kizimin sariligi var ins ilerlemez
dogal olarak kilo verdi
dr. Ogluma premature davraniyor
Ama cok sukur sagligimiz yerinde

Peki ben nedenn gelemedim
2gun hastanede kaldim hastane ortami cok iyi hemsireler besliyo ve bezliyo.. Gayet ders seklindeydi
ilk gece agrilardan bisi anlamadim ama 2.gece hic uyumadalar
uyumayinca sebep aramayin uzun yoldan geliyorlar
Uykusuzlukla ve sut gelmemesiyle orda tanistim
sakin sut gelmeyevek diye uzulmeyin ve asla cevrefekilri dinlemeyin
cok ziyaretcim geldi bebeklerimin cok ustune dustuler mumkunse kimseye duyurmayin

3.gun eve geldim ama bu defa esimin ailesi memleketten geldi
gece kalmadilar ama o gun hic bitmedi
ki ben sadece bebeklerime baktim ama psikolojik olarak cok zordu
elden bisey gelmiyirmus
4.gun kalan misafirler gitti ama cat kapi gecmis olsuna geldiler
bende hem agrim var hemde bebeklere bakcam diye bebek odasina gectim kimse kusura bakmasin ama bu kadar erken gelinmezki

Bugun dr kontrlmuz vardi eve geldim cat kapi komsular
spnra hepsi bebeklerin icine dustu annem aldi pdadina goturunce boxuldular ama cok iyi oldu hemen kslktilar
niye mi anlatiyorum sakin komseyi dusunmeyin herkesi kirin
Bu bebekler cok ozel ve allahin emaneti
kimse kusura kalmasin inanin cok yorucu ama cok zevkli yeterki sizi yalniz biraksinlar
annm yanimda onsuz simdilik yapamam

evet geceleri zor ama imkansiz degil
bu gece daha iyiyiz birazdan acikirlar
simdilik benren bu kadar
gelemezsem nerak etmeyin
Duzenimi salayim aranizdayim

Bu arda epudral dogumdan korkmayin cok zevkli
esimde girdi bi ara detayli anlatirim
sadece sonrasinda benim agrim cok oldu bol bol igne vurdurfum rahatladim
bebeklerin cikis ani anlatilmaz bi duygu.... Butun tedaviler bulantilar sancilar hersey bitiyooo inanin herseyi unutuyorsunuz
ben simdi yeniden dogmus gibiyim
rabbim hepinize guzel dogunlar nasip etsin

32+6 da derin 2230 gr,deniz 2005 gr geldiler..3 saniye gördüm.. iyiler ama küvözdeler..ilk sütlerimi yolladım..10cc saarı bi sıvı geldi...çok şükür...
bebeklerinin kiloları haftalarına göre çok iyi maşallah. bence uzun süre kalmazlar. sütün de bollaşır inşallah. devamını yazarsın. kolay egelsin yeni annemize.

eyvah dosba ziyaretçiler kzıdırmış seni. haklısın. çevrenin anlayış göstermesi geekli. sen daha ameliyatlı iken olmamalı bu ziyaretler. moral süt için önemli. bol bol gelir inaiallah. ve de bebekleri bir düzene oturtursun. allah sabır ve sağlık versin
.

tek kaldım geceleri. yeter ki uykunuz olsun arkadaşlar. ben de erken yatıp böyle saat 5 lerde uyanıp tekrar saat 6 ya da 6,30 gibi uyuyorum. tekrar 8 de kalkıyorum. yetiyor çok şükür. farkediyorum sizler geç yatıyorsunuz. gece kalktığımda baya yazmış oluyormuş. ben de tekrar uykum gelene kadar yazdıklarını okuyp cevaplıyorum.
dosbayı çok merak ediyodum, o da yazmış sevindim.
tekrar dalayım ben uykuya.

günaydınlarrr....canlarım sorunsuz bir gün geçiririz inş. gece baya bi sohbet olmuş.bende geç yatıyom hep o yüzden sabah 4-5 gibi kalkıp bi daha yatamıyom....sinemisen haberlerini bekliyoruz canım...

Canım benim maşallah size

Rabbim iyiliğinizi daim etsin inş.

En kısa zamanda yuvanıza kavuşmanız dileğiyle...

gelemezsem nerak etmeyin
Duzenimi salayim aranizdayim

Dosba canım bu tatlı telaşında Allah yardımcın olsun,kolaylıklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…