- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.761
nasılsın canım? heyecan var mı?yarın büyük gün sizin için, güzel haberlerle dönersin inşallah
bizi habersiz bırakma
yarınki anlatacaklarını merakla bekliyorum
sen çok güzel dayandın maşallah sana yaa
ben senin kadar gidemicem sanırım,
bugün sırt ağrım çok yordu beni
canım valla heyecan mı desem korku mu desem bilemedim,kızlar doğum yaptıkça ben bi panik oluyorum,hulusi hocaya kalsa 1 hafta daha bekletecek 38 li günlerde alacak ama ben de dayanamıyorum artık.bakalım inşalllah yarın güzel haberler veririm size.bende senin gibi düşünüyordum dayanamam diyodum ama ne bileyim benimkilerin pek gelmeye niyetleri yok herhalde
canım benimkilerin de bir sıkıntısı yok
sancı falan yok, çok şükür
bebeklerin bence keyfi yerinde
ama ben uyuyamıyorum, yürümekte ve oturmakta zorlanıyorum
yani ben sıkıntılıyım
evet hazırız ben, her an bekliyoruz tetikteyiz. erken gelmesinler diye dua ediyoruz. beklemekteyiz. :)
çök iyiyizz merak etmeyin....
32+6 da derin 2230 gr,deniz 2005 gr geldiler..3 saniye gördüm.. iyiler ama küvözdeler..ilk sütlerimi yolladım..10cc saarı bi sıvı geldi...çok şükür...
bebeklerinin kiloları haftalarına göre çok iyi maşallah. bence uzun süre kalmazlar. sütün de bollaşır inşallah. devamını yazarsın. kolay egelsin yeni annemize.çök iyiyizz merak etmeyin....
32+6 da derin 2230 gr,deniz 2005 gr geldiler..3 saniye gördüm.. iyiler ama küvözdeler..ilk sütlerimi yolladım..10cc saarı bi sıvı geldi...çok şükür...
Canım ya erken değil de zamanında gelirler inş.
Bir şey rica edeceğim çok merak ediyorum..
Ne olur beni nelerin beklediğini anlatın bana. Ben 14+6 yım ama ileride neler yaşayacağımı çok merak ediyorum.
eyvah dosba ziyaretçiler kzıdırmış seni. haklısın. çevrenin anlayış göstermesi geekli. sen daha ameliyatlı iken olmamalı bu ziyaretler. moral süt için önemli. bol bol gelir inaiallah. ve de bebekleri bir düzene oturtursun. allah sabır ve sağlık versinBize gelince duzen oturtmaya calusiyorum ama bu 5 gunde birbirinden cok farkliydi
Onemli olan azimli olmak
bebeklerimi saatinde besliyo saatinde altini aliyo ve uyutmaya calisiyorum
kolay degil cnk mama kullaniyorum
ilk 3 gun yatak yuzu gormedim hic lohusa olcam diye bi luksumuz yok bunu unutmayin
cok sukur bugun biraz sutum cogaldi gibi... İlk muayemiz vardi
Kizimin sariligi var ins ilerlemez
dogal olarak kilo verdi
dr. Ogluma premature davraniyor
Ama cok sukur sagligimiz yerinde
çök iyiyizz merak etmeyin....
gelemezsem nerak etmeyin
Duzenimi salayim aranizdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?