- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.321
canim drun neden acele etmeyin diyorki alisveris icin sasirdim.gerci bende henuz yapamadim ama dogumu beklemek icin yarin istanbula gececegim ins.hafta sonu halletmeye calisacagiz.hicte kolay olmayacak.normalde gzmeyi cok severim ama artik evin icinde gezinirken bile yoruluyorumdrunun onerisi tuhafima gitti inanki.dinlememekle iyi etmissin canim
arkadaslar yarın doguma gidıyorum 35+5 te karaciger enzimlerim yükseldi acil doguma alıyorlar sabah 10 gibi dualarınızı bekliyorum
arkadaslar yarın doguma gidıyorum 35+5 te karaciger enzimlerim yükseldi acil doguma alıyorlar sabah 10 gibi dualarınızı bekliyorum
bana mı demiştinhil_bur canım nisanın 8 yapalım dedi ikili bende biraz araştırınca kafam karıştı ense kalınlığı kaçıncı haftada oluyor
canım ozaman ikisi ni yaptırıyim benim kafam allak pullak oldu rabbim yardımcım olsun daha 7 hafta çoooook var
senin minnoşlar nasıllar iylermi annelerini üzmüyorlar değilmi canım
Allah yardimcin olsun senin ve bebeklerin dualarimiz seninle insallah..arkadaslar yarın doguma gidıyorum 35+5 te karaciger enzimlerim yükseldi acil doguma alıyorlar sabah 10 gibi dualarınızı bekliyorum
nasılsınız kızlar... bugün artvin doğum yapacak allahım yardımcısı olsun ,inşallah sağlıcakla alır bebişlerini kucağına...artvin*cim hiç canını sıkma 35+5 çok iyi bi hafta benim dok. 32 yi geçmek çok önemli demişti ,sonra 34 sınır diyodu..sen çok şükür atlatmışsın kritik haftaları...sırasını bekleyen arkadaşlar inşallah sizlerde iyisiniz, bebişlerimiz acele etmez inşallah gelmek için....
benim için bu gece geçmek bilmedi,akşam acayip bi baş dönmesi vardı ,sarhoş gibiydim, hep gözlerimi kapatıyim diyodum..
gece de bi uyandım sırtımın kemikleri kırılıyo sanki ,ne tarafa dönsem yanlarım batıyodu halbuki yan çok rahat yatıyodum,biraz dolaştım biraz uzandım uykum vardı ama uzanamıyodum, eşimde napıcağını şaşırdı,2 gündürde oturunca yanlardan ,kaburgamın altından batma oluyo önceden böle bişey yoktu,mesela şuan oturduğum için hemen başladı,sanırım haftalar ilerleyince oluyo böyle...
benim asıl merak ettiğim kaç gündür bebekler birden yukarı çıkıyorlar,göbek deliğinin aşağısı boş kalıyo,karnım sertleşiyo ,tabii göbekten yukarısı şişiyo ileri doğru hep ayaktayken oluyodu,, bende ayakta kaldım diye sanıyodum,ama gece bi uyandım yine aynı karnımın altı boşalmış yukarı sert ve o an bi tuhaf hissediyorum ağrı değilde acı gibi daha önceden sadece sertleşirdi şimdi böyle olunca korktum sizlerdede oldumu bu...salı günü yine gitcem dok. bebeklerden birinin suyu az demişti tekrar bakıcak ama salıya kadar meraktan çatlarım bu önemli bişeymi acaba ..sizlerde olmasaydınız bilmem napardım...canlarım....
bana mı demiştinbenden alıntı yapmışsın da
benim asıl merak ettiğim kaç gündür bebekler birden yukarı çıkıyorlar,göbek deliğinin aşağısı boş kalıyo,karnım sertleşiyo ,tabii göbekten yukarısı şişiyo ileri doğru hep ayaktayken oluyodu,, bende ayakta kaldım diye sanıyodum,ama gece bi uyandım yine aynı karnımın altı boşalmış yukarı sert ve o an bi tuhaf hissediyorum ağrı değilde acı gibi daha önceden sadece sertleşirdi şimdi böyle olunca korktum sizlerdede oldumu bu...salı günü yine gitcem dok. bebeklerden birinin suyu az demişti tekrar bakıcak ama salıya kadar meraktan çatlarım bu önemli bişeymi acaba ..sizlerde olmasaydınız bilmem napardım...canlarım....
Merhaba arkadaşlar. 01/03/2013'de doğum yaptım.Rabbime şükürler olsun 37. haftanın son günü çifte kuzularımı sağlıcakla kucağıma alabildim. Oğluşlarımın ikisi de 2800 civarı, sağlıkları yerinde. hiç küvezde kalmadık, hastanede de 1 gün kalıp evimize döndük, şimdi çok şükür her şey yolunda, henüz tam bir düzen oturtamadık ama annem ve kayınvalidem yanımda, bana hiçbir iş kalmıyo, ben sadece yavrularımı emzirip uyutuyorum.
Rabbim hayırlısıyla herkesi sağlıcakla yavrucaklarına kavuştursun (AMİN)
Görüşmek üzere...
Merhaba arkadaşlar. 01/03/2013'de doğum yaptım.Rabbime şükürler olsun 37. haftanın son günü çifte kuzularımı sağlıcakla kucağıma alabildim. Oğluşlarımın ikisi de 2800 civarı, sağlıkları yerinde. hiç küvezde kalmadık, hastanede de 1 gün kalıp evimize döndük, şimdi çok şükür her şey yolunda, henüz tam bir düzen oturtamadık ama annem ve kayınvalidem yanımda, bana hiçbir iş kalmıyo, ben sadece yavrularımı emzirip uyutuyorum.
Görüşmek üzere...
Gozün aydınMerhaba arkadaşlar. 01/03/2013'de doğum yaptım.Rabbime şükürler olsun 37. haftanın son günü çifte kuzularımı sağlıcakla kucağıma alabildim. Oğluşlarımın ikisi de 2800 civarı, sağlıkları yerinde. hiç küvezde kalmadık, hastanede de 1 gün kalıp evimize döndük, şimdi çok şükür her şey yolunda, henüz tam bir düzen oturtamadık ama annem ve kayınvalidem yanımda, bana hiçbir iş kalmıyo, ben sadece yavrularımı emzirip uyutuyorum.
Görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?