- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
geçmiş olsun. sıcak su torbası koymayı da dene. ben de küçük kıza başladım acı elma yağına. sadec topuklarına çok az sürüyorum. bir de sıcak su torbası koyuyorum. gecelerimiz sorunsuz geçiyor çok şükür. gerçi benimkinin öyle aman aman bir sancısı yok ama ıkınınca çok üzülüyorum. ıkınma derdi kalmadı böylece. zaten el kadar kızım, ıkınırken ayrı bir enerji harcıyor. kilo almaya odaklanmışken böyle sorunlar çıksın istemiyorum.
dosbacım çok geçmiş olsun,gerçekten çocuklar sıkıntılı olunca insan çok yıpranıyo,dr.un tavrı da çok yanlış olmuş,ukalalık yapmış,sen zaten en ufak bişeyden bile huylanıyosun,senin üstüne düştüğün kadar dr.da ilgilensin istiyosun ama insanına denk gelmek lazım işte,inş.tahlil sonuçlarınız iyi çıkar,muhtemelen bu hafta bende küçük oğluma idrar tahlili yaptırcam,bi de kan değerlerindn bi tanesinde sıkıntı var gibi ,aslında dr.bişe cıkmaz ama yinede gösterelim dedi,dün gaziden hematoloji randevusu aldım,her yer cocuk hasta,cok zor ya,allah herkese kolatlık versin,inş.bizimkindende bişey cıkmaz,bu arada bende 2.ayda rota aşısını yaptırdım,doktoruna bi danış,aklında olsun
kızlar sezaryenden sonra kanamanız kaç günde bitti? normal adet döngünüz başladı mı?
ben doğum yapalı 24 gün oldu. yaklaşık bir haftadır kanamam yokç bir haftadıe hardal sarısı renginde bir akıntı vardı. hatta artık ped kullanmıyordum. dün akşam kanamam oldu. acaba adet mi oldum diye düşündüm. bu kadar kısa zamanda olmaz değil mi? bugün de devam etti. ama durdu şimdi.
sizler de nasıl oldu bu?
doktor ameliyattan sonra 6 hafta sonra muayene edeceğim seni demişti. bu neye bakıyor bu süreç sonucunda. sizler gittiniz mi kontrole?
geçmiş olsun dosba. enfeksiyon demek ki kızıın huursuzluğunu sebebi.
ben de kızımdan idrar almaya çalışıyorum. ama beceremedim bir türlü. yalnızım. akşam eşim gelince tekrar deneyeceğiz. hemen tahlile gitmesi gerekiyor çünkü.
sizin idrar toplamanız zor oldu mu?nasıl yaptınız. senden de fikir alayım.
kızlar sezaryenden sonra kanamanız kaç günde bitti? normal adet döngünüz başladı mı?
ben doğum yapalı 24 gün oldu. yaklaşık bir haftadır kanamam yokç bir haftadıe hardal sarısı renginde bir akıntı vardı. hatta artık ped kullanmıyordum. dün akşam kanamam oldu. acaba adet mi oldum diye düşündüm. bu kadar kısa zamanda olmaz değil mi? bugün de devam etti. ama durdu şimdi.
sizler de nasıl oldu bu?
doktor ameliyattan sonra 6 hafta sonra muayene edeceğim seni demişti. bu neye bakıyor bu süreç sonucunda. sizler gittiniz mi kontrole?
merhaba kızlar, biliyorum her birinizin bebekleriyle sorunları var benimkilerin olduğu gibi ama çok daraldım ve konuşacak kimsem yok, sizle dertleşeyim dedim, yoksa artık iyice kötü hissedeceğim kendimi,
ben annemle altlı üstü oturuyorum, hepiniz diyeceksiniz ki ah ne şanslısın, ama malesef pek öyle değil, bebekler sabaha kadar durmuyorlar, dolayısıyla pek uyuyamıyorum, sabahda uyumaları öğlen 12 yi buluyor, yanımda kimse yok zaten, annemde bi uğrayıp kapıdan bakıyor, bebeker uyanık ve ağlamıyorsa seviyor, ağlamaya başlayınca koyup kaçıyor, çoğu zaman öğlen 1 e kadar birşey yemediğim oluyor, fırsat bulamıyorum, ama kimse ya sen ne yaptın yemek yedin mi, bak süt veriyorsun demiyor, anneme daha birşey yemedim diyorum yemezsen sütün olmaz tabi diyor, ben çocuklara bakarken ben kahvaltı hazırlayayım sen yerken ben bakarım diyen yok,bir tencere çorba pişirip getiren yok, insanın kaynanası yapsa adı kaynana olur, bunu annemin yapması çok zoruma gidiyor, bugün sabah 8 de bir kase cornflakes yedim, saat akşam sekiz oldu daha birşey yemedim, eşiminde yemekli toplantısı var gelmedi, şimdi bekide içinizden diyorsunuzdur buraya yazana kadar git yemek ye diye, sinirlerim çok bozuldu ağlıyorum ve yemek yemek bile istemedim, kendimi kimsesiz hissediyorum, iyi ki sizler varsınız, aslında hiç birinizi tanımıyorum, ne görmüşlüğüm var ne de konuşmuşluğum, ama siz hep bana yoldaş arkadaş oldunuz, ben hep ailem için kendimi parçalarım, hasta olduklarında bakar, her türlü dertlerine koşarım, ama bana böyle yapmaları zoruma gidiyor, annem ablamın canı çekmiş diye herşeyi yapıp konyadan ankaraya gönderiyor ama bir kat aşağıda ki kızı umrunda değil, ablam da anneme bir düşkündür sormayın, kadın bayılır o koyar gezmeye gider o kadr yani, bu hayatta iyi olmak haram zaten, annem birde arayan oldumu ne yapalım çocuklarla uğraşıyoruz diyor, kim uğraşıyor anlamıyorum, eşimde olayın farkında ama ben pek belli etmemeye çalışıyorum, kayınvalidemi çağıralım gelsin diyor, onunda gelmesini istemiyorum, o da oturur Nurhan yemek yapsında yiyelim diye bakar, gelse bir de onun derdi çıkacak başıma,
bilmiyorum ben mi bartıyorum ama canım çok sıkkın işte
merhaba kızlar, biliyorum her birinizin bebekleriyle sorunları var benimkilerin olduğu gibi ama çok daraldım ve konuşacak kimsem yok, sizle dertleşeyim dedim, yoksa artık iyice kötü hissedeceğim kendimi,
ben annemle altlı üstü oturuyorum, hepiniz diyeceksiniz ki ah ne şanslısın, ama malesef pek öyle değil, bebekler sabaha kadar durmuyorlar, dolayısıyla pek uyuyamıyorum, sabahda uyumaları öğlen 12 yi buluyor, yanımda kimse yok zaten, annemde bi uğrayıp kapıdan bakıyor, bebeker uyanık ve ağlamıyorsa seviyor, ağlamaya başlayınca koyup kaçıyor, çoğu zaman öğlen 1 e kadar birşey yemediğim oluyor, fırsat bulamıyorum, ama kimse ya sen ne yaptın yemek yedin mi, bak süt veriyorsun demiyor, anneme daha birşey yemedim diyorum yemezsen sütün olmaz tabi diyor, ben çocuklara bakarken ben kahvaltı hazırlayayım sen yerken ben bakarım diyen yok,bir tencere çorba pişirip getiren yok, insanın kaynanası yapsa adı kaynana olur, bunu annemin yapması çok zoruma gidiyor, bugün sabah 8 de bir kase cornflakes yedim, saat akşam sekiz oldu daha birşey yemedim, eşiminde yemekli toplantısı var gelmedi, şimdi bekide içinizden diyorsunuzdur buraya yazana kadar git yemek ye diye, sinirlerim çok bozuldu ağlıyorum ve yemek yemek bile istemedim, kendimi kimsesiz hissediyorum, iyi ki sizler varsınız, aslında hiç birinizi tanımıyorum, ne görmüşlüğüm var ne de konuşmuşluğum, ama siz hep bana yoldaş arkadaş oldunuz, ben hep ailem için kendimi parçalarım, hasta olduklarında bakar, her türlü dertlerine koşarım, ama bana böyle yapmaları zoruma gidiyor, annem ablamın canı çekmiş diye herşeyi yapıp konyadan ankaraya gönderiyor ama bir kat aşağıda ki kızı umrunda değil, ablam da anneme bir düşkündür sormayın, kadın bayılır o koyar gezmeye gider o kadr yani, bu hayatta iyi olmak haram zaten, annem birde arayan oldumu ne yapalım çocuklarla uğraşıyoruz diyor, kim uğraşıyor anlamıyorum, eşimde olayın farkında ama ben pek belli etmemeye çalışıyorum, kayınvalidemi çağıralım gelsin diyor, onunda gelmesini istemiyorum, o da oturur Nurhan yemek yapsında yiyelim diye bakar, gelse bir de onun derdi çıkacak başıma,
Dosbacim,cok gecmis olsun,pzt.ye kadar sizin icin biraz zor gececek ama ins.pzt gunu igneler faydasini gostermis olur,böbrek supheleride bosa cikar...Allah acil sifalar versin,bende kan alma,asi falan durumlarinda hemen hazir biberonda mama bulunduruyodum,aglamaya baslayinca biberonu veriyodum,hemen susuyodu,kucagina al,emzir falan ugrasmadan,hemen daha yatarken etkili oluyodu,bi aklinda bulunsun,igneye giderken...
gelelim kızıma
kültüründe de malesef enfeksiyon çıktı
bu nedenle 5 gün boyunca sabah akşam iğne vurulacakmış , pazartesi tekrar idrar verecekmişiz
dr. böbreklerinden de şüphelendiği için kan ve usg yapcak( korkuyorum Rabbim yardım etsin
pazartesi artık bana gelmez... hemn iğnede çok ağlarsa diye korkuyorum bu akşam başlayacaz
dr.un tavrını sevmedim ama tecrübelerinden dolayı devam edecek gibiyim
eşim kendi dr.umuzu arayıp durumu bildirdi.. kendisi önemli bi bulgu olmadığını iğnleri yaptırıp bana gelin demiş
çok kararsız kaldım
bu adamın tavrını sevmedim kendi dsr.umuzundan gözden kaçırmış olması hoşuma gitmedi
kısacası son bi defa daha her ikisini de deneyeceğim sonra karar vereceğiz... inşallah kızımda bişey çıkmaz da bunlar sıkıntı olmaz
Dosbacim,cok gecmis olsun,pzt.ye kadar sizin icin biraz zor gececek ama ins.pzt gunu igneler faydasini gostermis olur,böbrek supheleride bosa cikar...Allah acil sifalar versin,bende kan alma,asi falan durumlarinda hemen hazir biberonda mama bulunduruyodum,aglamaya baslayinca biberonu veriyodum,hemen susuyodu,kucagina al,emzir falan ugrasmadan,hemen daha yatarken etkili oluyodu,bi aklinda bulunsun,igneye giderken...
Geçmiş olsun canim. İnşallah böbreklerle ilgili kontrolü sorunsuz çikar. Ama benim gözlemim şu prof olunca her türlü tetkik ve tahlili yaptirmak istiyorlar. Hani çocuk yipranirmi yorulurmu pek düşünmüyorlar. İnşallah bi şey çikmaz merak etme. Tabii bunu demesi kolay ama yapmasi çok zor biliyorum. Bende pimpirikli bir anneyim.
Ağlamaya başladiğinda biberon verince boğazina kaçmiyormu. Onu bende düşündüm boğazina kaçar dediler. Ama onlar ağlarken bişey yapamamakta beni çok üzüyor. Birde kizimdan sariliği devam ettiği için çok kan aldilar. Zaten kuş gibi meleğim bide kan alip duruyolar iyice üzülüyorum.
canım sarılığınız kaç gündür devam ediyo
oğlumda yok ama kızım da hala az da olsa sarılık var doktorlar sorun değil diyor
sizede şifa diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?