- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
maşallah ya ilk fotoda okadar belliki ben kızım diye bağırmış annesine kuzum
ciddi misin canımm ben de sana soracaktımm yaaaa nasıl anladın
ara boş canımanlamamk mümkün değilkii işte ben o arayı boş görmeye korktuğum için doktora gidemiyorummm
Eki Görüntüle 701544 teyzeleri ayacıkları havada kızımın :))
Eki Görüntüle 701547 burda da hem eller hem ayaklar havada :))
Eki Görüntüle 701551 bu da yukardan yüzü, uzaylı gibi :)) ve sağ eli yine havada :))
çok edepsiz benim kızım teyzesiay maşallahh hepsıne nasıl bellı yaa sermıs herseyı ortaya
çok edepsiz benim kızım teyzesi
benim minnakım bakın bakalım teyzeleri cinsiyetimiz ufukta gözüküyor mu?
Eki Görüntüle 701544 teyzeleri ayacıkları havada kızımın :))
Eki Görüntüle 701547 burda da hem eller hem ayaklar havada :))
Eki Görüntüle 701551 bu da yukardan yüzü, uzaylı gibi :)) ve sağ eli yine havada :))
benim minnakım bakın bakalım teyzeleri cinsiyetimiz ufukta gözüküyor mu?
bence kıssss
babası erkek bekliyo hep içine öle doğuyomuş herkesde erkek diyo ama süpriz yapıpta kız oluruzsa tamm bir süpriz olucak eminimmm
eyvaaaahhhh resmen saklamış ayoltotosu dönük bacım maalesef yorumsuz başka yokmuu
HAYIRLISI olsun canım erkekler cabuk bellı olur eger doktorun bı sure daha bısey solylemzse prensesın gelyor dımektır.
eee eee başka yok :) annesini merakından çatlatıcak yaaa saklanmış demekki oyun oynuyo benimle yaramaz
oh kızlar masalla bebısler baya buyumus ben 2012 kasım annesıyım
cınsıyetler basladımı soylenmeye bızım dr muz 11+6 da gordu ama prensıp geregı soylemedı ama 16 haftalıkken gıttıgımızde dr soylemesınw bıle gerek kalmadan pıpı ben burdayım dıye bagırıyodu adeta ıstersenız usg goruntusunu koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?