- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
yok tatlım ıkıncısı bıde 6 yasında kızım var
usg dekı resmı ben ılk burnu yuzu sandım meger popo donukmus cnm bacakları toplamıs aradakı yer pıpıymıs
sızın ılk bebekmıEki Görüntüle 703897
s.a. güzel anneler bende bebişimin resmini göstermek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum:2:bana yardımcı olurmusunuz?
canım konuya cvp ver yerine giriyorsun pcde kayıtladığın fotoyu veya telde burda yukarda simgeler var kare çerçeve resmi var insert image yazıyor onu tıkla ve urlsini yapıştır resmin bukadar
Eki Görüntüle 703940
buda benim zıpır :) rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde gösterir inşallah...
canım çıkıntı çok paralel ve büyük kıza benziyor burda ama erkeğe dönen nublar gibi deniyor bunlara bazen dönebiliyorlar bilmem anlatabildimmibuarada
aynen cnm bende ılk yuz olarak baktım dr sagolsun gosterdı ama bız usg de cok net bı sekılde gorduk cnm
11+6 da dr un anlayıp bıze soylemedıgı usg de bu cnmEki Görüntüle 703900
Eki Görüntüle 703921 Eki Görüntüle 703922 Eki Görüntüle 703923 Eki Görüntüle 703924 Eki Görüntüle 703925
merhaba annişlerrrr 12+3 üz bugün geldik dr dan dru erkeğe benziyo dedi
kız seninkinin resmen mipisi var ilk resmde sanki ben mi yanlış gördümm:26:
doktor erkekmi dedidoktorum kendinden çok emin erkek olduğunu söyle.ben bişeye benzetemiyorum hala :))ayın 13ünde kesinlik kazanıcak.ama beni görende kızın olcak diyor.tipim öyle gösteriyormuşrabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize
doktor erkekmi dedi
evet canım erkek dedi.hatta doktordan sonra 2li test için ultrason odasına girdim oradaki uzmanda bu kesin erkek dedi;ama diyorum ya rabbim hayırlısını versin inşallah
Eki Görüntüle 703921 Eki Görüntüle 703922 Eki Görüntüle 703923 Eki Görüntüle 703924 Eki Görüntüle 703925
merhaba annişlerrrr 12+3 üz bugün geldik dr dan dru erkeğe benziyo dedi
Eki Görüntüle 703940
buda benim zıpır :) rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde gösterir inşallah...
bı pipi gordum sankı ewet ewet resmen bı pipi var
ayyy yerim o pipiyi ki bennnn annesi kurbannnnn
ye annesı yaaa MAŞALLAHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?