2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

allah analı babalı büyütsün bende ilk baktığımda şimdi yüzü sandım yazdıklarını okuyunca farkettimm

allah analı babalı büyütsün bende ilk baktığımda şimdi yüzü sandım yazdıklarını okuyunca farkettimm

aynen cnm bende ılk yuz olarak baktım dr sagolsun gosterdı ama bız usg de cok net bı sekılde gorduk cnm

11+6 da dr un anlayıp bıze soylemedıgı usg de bu cnm

Son düzenleme:
s.a. güzel anneler bende bebişimin resmini göstermek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum:2:bana yardımcı olurmusunuz?

s.a. güzel anneler bende bebişimin resmini göstermek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum:2:bana yardımcı olurmusunuz?

canım konuya cvp ver yerine giriyorsun pcde kayıtladığın fotoyu veya telde burda yukarda simgeler var kare çerçeve resmi var insert image yazıyor onu tıkla ve urlsini yapıştır resmin bukadar

buda benim zıpır :) rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günüde gösterir inşallah...

canım çıkıntı çok paralel ve büyük kıza benziyor burda ama erkeğe dönen nublar gibi deniyor bunlara bazen dönebiliyorlar bilmem anlatabildimmibuarada

doktorum kendinden çok emin erkek olduğunu söyle.ben bişeye benzetemiyorum hala :))ayın 13ünde kesinlik kazanıcak.ama beni görende kızın olcak diyor.tipim öyle gösteriyormuş rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize

aynen cnm bende ılk yuz olarak baktım dr sagolsun gosterdı ama bız usg de cok net bı sekılde gorduk cnm

11+6 da dr un anlayıp bıze soylemedıgı usg de bu cnmEki Görüntüle 703900

kız seninkinin resmen mipisi var ilk resmde sanki ben mi yanlış gördümm:26:

evet canım erkek dedi.hatta doktordan sonra 2li test için ultrason odasına girdim oradaki uzmanda bu kesin erkek dedi;ama diyorum ya rabbim hayırlısını versin inşallah

evt çıkıntısı çok büyük geldi banada canım ama dedimya baya paralel işte bu nublara erkeğe dönen nublar diyoruz biz yani 11.haftada böyle çıkıyor 12 13de tam mipi oluyor tabi bazende kuku kalıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…