- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaça yaptırdın canım dörtlüyü
filizcim gözün aydın seninde iyi beslenmişsin demekki bak ilerde çıkmış :)) banada dr vitamini bıraktırdı sadece demir ve folbiol yeter diyo, ilacı bilemiyorum ama kendi dr un dediyse dr una güveniyosan sorun olmaz bence, ben kalp atışına kadar x kategori ilaç kullandım ama güvendim dr uma uzman olan onlar sonuçta, önce allaha sonra drlara emanet
kızlar bısey sorucam ayrıntılı ultrasyonu kacıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3 hafta sonra gıdersem 20+3 olucam 4 hafta sonra (dayanabılırsem) gidersem 21+3 olucam
ve tekrar yazıyım bı kac arkadas mantar kasıntı akıntı ıcın fitil kullanmıstı ısmı neydı![]()
kızlar bısey sorucam ayrıntılı ultrasyonu kacıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3 hafta sonra gıdersem 20+3 olucam 4 hafta sonra (dayanabılırsem) gidersem 21+3 olucam
ve tekrar yazıyım bı kac arkadas mantar kasıntı akıntı ıcın fitil kullanmıstı ısmı neydı![]()
Gözün aydın canım ne güzel sonuçlarl dönmüşsünüz kızlar çoğalıyor :))merhaba güzel anneler ve bebişler .
doktordan geldik .kızımız olcakmış ,zilli kızım gösterdi hemenceik doktor amcamızı hiç bekletmedi..gelişimi çok iyimiş herşey yolunda dedi doktor amcamız .166 gram olmuşuz
bol su iç dedi ve fazla yorulma .daha önce kanamam olmuştu dikkat etmeye devam .yani temizlik yine eşime kaldı
daha hamile kalmdan başlayan erkek bebek rüyalarım ,çevredekilerim yüzde 99 erkek tahminleri,ve başka gittiğim bi doktorun erkeğe benzetmesi yüzünden kendimizi erkeğe alıştırmışız galiba azcık şaşırdım .bir kızım vardı rabbim bi tane daha nasip edicek şükürler olsun .ama kızım okadar istiyoduki erkek olmasını biraz ağladı benide üzdü onun ağlaması neyse bi kaç güne alışır nasılsa .ama babamız çoook mutlu çünki başından beri kız istiyodu
4 lü test yapıldı haftaya perşembe sonuçları alıcam
geçmişe dalayım biraz .bugün filiz de doktora gidecekti .başka arkadaşlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam .inşallahh herkes mutlu güzel haberlerle dönerler doktordan
selam kızlar anca gelebıldımmmm 11.30 da randevum 12.302da girdimm dr ınanılmaz kalabalıktı ve ultrasyon makınesını yenılemıs daha alısamamıstı dr'um makıne süper bıldıgnız vesıkalık fotograf gibi cıkıyor resımler ınanamadım ama resım veremedı cunku bebegım sırtını dönmüşşş küsmüşş sekılde duruyordu eşim gelmedı dr da dedı babası gelmedı küstü kesın yada bana küstü cok beklettım dıye dedii
cınsıyetımız degısmemıs hala aynı kız yaniboyu cok uzun olucak dedi babası gıbı dedi
kılosuda iidi 16+2 iken 17+2 cıkıyor 5 gun onden gıdıyor 3 kılo almısım elevıtı bıraktırdı kılo yapar sana onun yerıne süt urunlerını tuket dedi..
4 hafta sonra ayrıntılı ultrasyon ıcın gun verdı ama ben dedım kusura bakmayın 4 hafta ben nasıl dayanıyım??baska dr gıderım esımden habersız dedim sızın muayenede uzak dedım tek yollamaz yakın cevremde baska dr gıderım valla dedım 2 hafta zor dayandım dedım
cok guldu 3 hafta sonra gel ozaman ayrıntılıya dedi
![]()
suratını goremedım sadece sırtını ayaklarını gordum yuz ustu yuzuyordu
4 lü testımızde yapıldı 1 hafta sonra cıkıcakmıs ınsallah guzel cıkar cok korkuyorummmmmm
mantar ıcın fitil verdı kızlar ama saglık ocagındakı dr yazdırıyım progestanda yazdırcaktm dedı ben yazmam bu ılacı c kategorisi dedı cok rısklı dedı ole dıyınce korktum korkuttu benı almadım kullananlar varsa yazarsa bana cok sevınırım
Flaş Flaş Flaş...........
Şok Şok şok............
Oğlum olacaaakkkmışşşşşşşşşşş
Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. Çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydiNeyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok.
![]()
sonunda resimleri yuklemeyı basardım .
görüp beğenmeişsin daha ıyılerı senın olsun
simdi de avent'in yeni doğan biberonunu kovalıyorum
fiyat azcık yüksekçe ama olsun bulurum ucuzunu
siz biberonda ne düşünüyorsunuz
teyzeleri biz geldik doktor kontrolümüz çok iyi geçti bebişim kocaman olmuş giderken çikolatayı fazla kaçırdım galiba doktor amcası inanamadı çok hareketliydi kıpır kıpırdı valla.veeee cinsiyetimizde belli oldu %90 erkek dedi doktor pipisinin fotoğrafını bile çekti.hayatımın ikinci erkegi geliyor çok mutluyum .başta erce sonra ben güzel haberler verdik darısı diger arkadaşların başına olsun inşallah.herkesi kocaman öptümmm.filiz teyzesi cinsiyeti sana sildirdim ama bak sen doktordan önce doğruyu bilmişsin:)
selam kızlar anca gelebıldımmmm 11.30 da randevum 12.302da girdimm dr ınanılmaz kalabalıktı ve ultrasyon makınesını yenılemıs daha alısamamıstı dr'um makıne süper bıldıgnız vesıkalık fotograf gibi cıkıyor resımler ınanamadım ama resım veremedı cunku bebegım sırtını dönmüşşş küsmüşş sekılde duruyordu eşim gelmedı dr da dedı babası gelmedı küstü kesın yada bana küstü cok beklettım dıye dedii
cınsıyetımız degısmemıs hala aynı kız yaniboyu cok uzun olucak dedi babası gıbı dedi
kılosuda iidi 16+2 iken 17+2 cıkıyor 5 gun onden gıdıyor 3 kılo almısım elevıtı bıraktırdı kılo yapar sana onun yerıne süt urunlerını tuket dedi..
4 hafta sonra ayrıntılı ultrasyon ıcın gun verdı ama ben dedım kusura bakmayın 4 hafta ben nasıl dayanıyım??baska dr gıderım esımden habersız dedim sızın muayenede uzak dedım tek yollamaz yakın cevremde baska dr gıderım valla dedım 2 hafta zor dayandım dedım
cok guldu 3 hafta sonra gel ozaman ayrıntılıya dedi
![]()
suratını goremedım sadece sırtını ayaklarını gordum yuz ustu yuzuyordu
4 lü testımızde yapıldı 1 hafta sonra cıkıcakmıs ınsallah guzel cıkar cok korkuyorummmmmm
mantar ıcın fitil verdı kızlar ama saglık ocagındakı dr yazdırıyım progestanda yazdırcaktm dedı ben yazmam bu ılacı c kategorisi dedı cok rısklı dedı ole dıyınce korktum korkuttu benı almadım kullananlar varsa yazarsa bana cok sevınırım
hosbulduk canımmm ınsallahh..valla 4 lu teste 150 verdım 150 de muayene verdım ayrıntılıda 350 vardır dıyorum cok pahalı benım dr ama makıneyı gormen lazım resım olsaydı gostermedı yuzunu koyardım bıldıgın vesıkalık gıbı![]()
anladım canım. allah yardımcın olsun. bebişlerine kavuşur, kistlerinden kurtulursun inşallah. aslında tüp bebek doktoruma devam ediyorum ama arada meraktan başka doktorlara da gittiğim oluyor. sık ultrasonda iyi değil tabii. benim doktor kısa tutmuyor ultrasonu. eşime ayrı bana ayrı uzun uzun gösteriyor. ense kalınlığı ölçümünde sağolsun bebiklerden biri dönmeyince 45 dk girmek zorunda kalmıştımbenim geçen yıldan bir kaybım var. ondan böyle sık girmek istiyorum sanırım. allah korusun bebişlerimizi. ablan için çok üzüldüm canım. onu çok iyi anlıyorum. allah sabrını versin. hayırlısıyla tez zamanda bebişine kavuşmak nasip etsin. bu arada testler için teşekkür ederim canım. bir kısmını yaptırmıştım aile hekimliğinde ama diğerlerini ve idrar tahlillerini bu gidişimde yaptırırım.
Şok Şok şok............
Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. Çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydiNeyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok.
![]()
Şok Şok şok............
![]()
Tabiki sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil canım da doktorun yüzde yetmiş yada seksen kız dememişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum
Saka mı bu![]()
yaa kuzum ben alısamadım kı hala saka gıbı gelıo hep erkek asıladım kaynanama annemlere tum herkeze %99 erkek dıyorum cok bılıyorum ya :35filizzzz inanırmısın tatlım sen geldin gözümün önüne doktordayken içimden dedim demekki oda böyle olmuşduEşim halen alışmadı yanlız
![]()
anladım canımm ozaman 20 haftamda 3 hafta sonra gıdıyımfilizcim benim doktor 20 ile 24 haftalar arsı dedi .24 ü geçirme bebek büyüyüce bakılması zor oluyo dedi .yani tam zamanında gitmiş olacaksın canım
ben sımdı 300 verdım içime oturmadımı oturdu hemde cok pis ayrıntılıda sanırım 350 dıye bılıyorumcanım bende 27 sinde gidicem haziranın yani 20 haftasında falan olucam bu arada 250 tl dedi ücreti. Birde muayene ücteri verirmiyiz bilmiyorum ama verirsek toplamda 300tl olacak. :44:
[sıze=3]flaş flaş flaş...........
şok şok şok............
Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydiNeyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok.
[/sıze]
Şok Şok şok............
![]()
aaaaaaaaa çok şaşırdım .daha kendi şokumu atlatamadan noluyo yahu .bugün çok sürprizli bi gün oluyo .
neyse canım allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
başka ne desem bilemedim ki![]()
Şok Şok şok............
![]()
canımö yolla bakalım pipiye benziyormu bizimkineteyzeleri biz geldik doktor kontrolümüz çok iyi geçti bebişim kocaman olmuş giderken çikolatayı fazla kaçırdım galiba doktor amcası inanamadı çok hareketliydi kıpır kıpırdı valla.veeee cinsiyetimizde belli oldu %90 erkek dedi doktor pipisinin fotoğrafını bile çekti.hayatımın ikinci erkegi geliyor çok mutluyum .başta erce sonra ben güzel haberler verdik darısı diger arkadaşların başına olsun inşallah.herkesi kocaman öptümmm.filiz teyzesi cinsiyeti sana sildirdim ama bak sen doktordan önce doğruyu bilmişsin:)
hangiş hastaneye gittin canmım sen çok sordum ama kocaelili olunca50 lira ama sigortada ücretsiz yapılıyo .ben aslında sigortada yaptırcaktımda doktor elime kağıdı verince itiraz edemedim valla![]()
nehaaaaarrr şuanda şok geçirmiş durumdayım boştu orası kız neara nerede büyüttün o bamyayı aaaaaaaa kaçıncı haftada kız dediydi sana ayy hala inanamıyorum canım ben valla amaann bu doktorlarda sapıttyı ya hangisine güvenicez acabaaFlaş Flaş Flaş...........
Şok Şok şok............
![]()