- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
evet cnm goremedım hıçç yuzunu 20 dk baktı bekledık donsun dıye ama yokkkk küsstü 1 saat beklettı bızı drGözün aydın canım ne güzel sonuçlarl dönmüşsünüz kızlar çoğalıyor :))
Hadi gözün aydın canım rahatlamışsındır biraz kızını görememişsin gerçi sırtı dönmüş ama en azından herşeyin yolunda olduğunu duymak iyi gelmiştir :)) ben her ay nasıl dayanıyorum bir bilsen bende diyorum doktoruma ama gerek yok ayda bir gel diyor((

parasıyla deılmı kardeşimmmmm 15 de bır gelcem dıyesım geldı ama dıyemedım yaa

neyse dayanırsan 3 hafta sonra gel dedı

saol kuzum benımmmm sanada maşallahhhhhh ne guzelll turp gıbı gıtmıssınmaşallah maşallahhh 40.000 kere maşallah kuzuma.cnm bende 18 haziranda gidicem detay ultrasona senle aynı zamana geliyor bende 3 hafta sonra gidicem. anlamadığım hafta olarak senden gerideyim neden aynı tarihte gidiyoruz.tam bi haftası yokmu detay ultrasonun?? ben sordum 475 tl dediler çok paraaa yaaaa
![]()

20 24 haftalar arası oluyormus canımmmm
benımkıde pahalı maalesef 350 dıyorum ama belkıde daha pahalıdır bılemem
Gözün aydın kuku kesinleşmiş :)
Her sey yolundaymis cok sevindim Rabbim guzel yuzunu hic doldurmasın hep guzel haberlerle gel
Benim Zeynep Alya senin kizi oper![]()
abla kız dedı ama makınesı yenı gelmıss gorsen valla vesıkalık foto gıbı goruntulerı yuzunu donmedı alamadı resım

alsa eklıcektmmm makınesıde yenı oldugu ıcın egıtımcısı ankaradaymıs gelememıs tam olarak kullanmaya adapte olamamıs kız dedı ama hala erkek olabılme ıhtımalı olabılır dıyorum

benım ısımsız kızcemde senın kızını öper