2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
naber sibelcim nerelerdesin hiç rastlamıyoruz bu aralar topikte
çok sevindim oğluşuna hayırlı olsun cnm ben daha öğrenemedim bakalım darısı bana

slm canım ya bende sık giremiyorum biliyorsun.sanada geçmiş olsun buarada ufak bir kanama atlatmışsın dikkat et kendine.daha neden göremedi senin pıtrcığı dr un.göstermedimi

NEHAR CIM sanki ben seni önceden beri erkek hissediyorum ve sen kız dedikçe inanamıyordum.artık2.gidişinde biraz ikna olmuştum.ve bu son mesajınıda şimdi okudum ve hiç şaşırmadım.hayırlısı böyleymiş annesi oğluşun başından beri sana sıkı sıkı tutundu seni çok seviyor unutma.

kızlar yaa,benin böbreklerim,belim,kasıklarım çatlayacak gibi ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım,kıvranıyorum resmen.dayanamadım parol içtim ama bir saat oldu bana mısın demedi:14:

kızlar yaa,benin böbreklerim,belim,kasıklarım çatlayacak gibi ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım,kıvranıyorum resmen.dayanamadım parol içtim ama bir saat oldu bana mısın demedi:14:

canim yaa üsütttün mü acabaa.... doktorunu ara da bir sorrr.... bu hafta karin altin agri olacak demisti ama senin dedgin gibi i bilemedim... bence ara sor derim.. sicak tutmaya da calis bel cevreni...

Rengarenk canim sagol 12 yil once omurilik ameluyati olmustum .. Agrilari tetiklemis olabilir diyorlar , ameliyat sol tarafta yapilmisti 38 dikisle tam o dikislerin falan oldugu yerde bebek buyudukce bastirixormus oralara ..

Burcagim cok sagol bitanem soylemen sorman yeterli , yardim etmis kadar oldun .. Iltihap omurilik civarinda olzsmus olabilir diyorlar ..bobreklerim idrar yolu hersey temiz cikti ..
Kendime nazarim degdi inan , at gibiyim kosturup geziyorum diyordum simdi boyle oldum ..
Ama sukur yavrum iyiymis dun baktilar ultrasonla .. Annesinin canini biraz yakiyor iste ...

hayatım tek bebeklerimiz iyi olsunlarda biz anneler çekeriz ağrıları canları saolsun. hastane işleri hiç kolay değil allah kolaylık versin bitanem.

ya topikçe mi nazar değdi. ne oluyor hepinize. cnm sende git doktora ağrı çekip durma. parol ağrılarını kesecek bi hap değil ki çok hafif. hemen git hadi hiç bekleme. bize de haber ver mutlaka:53:

kızlar bende başka bir doktor da kontrole gittim bu sabah. bebişler kocaman olmuş. birbirlerine bacaklarını uzatmış sanki sohbet ediyorlardı:) çok şükür herşey yolunda. cinsiyet değişiklikleri olmuş. hayırlısı olsun hepimiz hakkında. biz öğrenemedik bugün de cinsiyetlerini. göstermedi yine bizim minnaklar

Herkese merhaba.Şükür 1 gün kaldı yarın kontrolüm var nasıl geçer bugün bilmem.Herkese sağlık ve huzur diliyorum bu güzel günde.

Herkese selamlar, hayırlı cumalar... Selayhus arkadasımız cok gemiş olsun hiç yorulma hep dinlen dikkat et cok. Kurtlu kiraz. Bence doktora gitmelisin ihmal etme parol cok etkili değil gerçkten... Bizim de bebiş aşagıları sevdiği için benm de zaman zaman ağrılarım oluyor ama sağlıklı olsunda katlanılır... İnşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz kızlar biz çok giremiyoruz o yüzden hepinizi öptük tekrardan. cinsiyetleri öğrenenlere de hayrlı uğurlu olsun.. Kontrolü olanlar da inşallah güzel haberler alırlar

kızlar yarın sabah 10:45 de kontrolüm var :52: :52: 3 hafta önce erkek demişti doktorum ama bugünlerde herkez bi şok yaşıyo bende şüpheliyim çok heyecanlıyımmm :16: :16: :16:

canım büyük ihtimal idrar yolu enf. olmuş...
ben halen yanlarımın ağrısından kıvranıyorum..geçmiyor meret..yarın tekrar idrar kültürü yapılacak..antibiyotik de içemiyorum ne yapacağımı şaşırdım
sen de git bi tahlil yaptır büyük ihtimalle enfeksiyondur..

Kızlar büyük yazayım kaçmasın gözden :)
ben medelanın pompasını alıcam inş..netten indirim takip edenleriniz vardır illa ki..rastlarsanız bana msj atarmısınız..
çok büyük sevap işlersiniz:1:

saol canim ugrasip duruyorsun.

kesin gelecekler de..yani ben de diger topiklere bakiyorum da oylamalari da var ama oylamiyorum.

simdi gidip kizi isaretleyecegim ama ya ayrintilida Nehar ya da Puffy gibi olursam :p
aynen bende korktum ama ısaretledım olsun yaa napalım kısmet artık
anket sıfırlanmıştır,
bilginize
teşeküür ederim..
neharcım çok sasırdım kızın olacaktı demek erkekmiş hayırlısı olsun sağlıklı olsunda
filizcim herseyin yolunda olmasına çok sevindim benim kızım 46 cm doğmuştu ama şimdi maşallahı var yaşıtlarına
göre baya uzun sınırın üsütnde gidiyo babasına cekmiş kızımda babamızın boyu 1.86
kontrolu olan arkadaşlarımın hepsi güzel haberlerle gelmiş sanırım gecmişi tam okuyamadım boynum çok ağrıyo pcye bkarken

bugün benimde kontrolum var yarın gidicektim ama yarın doktrum izinliymiş iyide oldu bugün görücem bebişimi bakalım
cinsiyetimiz ne olacak erkek istiyorum ama kız doğuyo içime rabbim hayırlısını versin..
benım esımın boyuda 1.90 canım .aman uzun olsun daha ii
onlara baktım PBA onlar ben PES olandan almak istiyorum
bi farkları yok dıyorlar ama nedense en az 20 tl fiyat farkı var aralarında

su kontrole 3 hafta varken geçiyorda 2-3 gün kala sankı zaman geçmiyor. hele saatler kaldıysa benım karnıma ağrılar giriyor
canım hıc anlamıyorum pba pes ne anlama gelıyor dıye bılmıyorum yanı bende:))
çoktan eklemişsin bile sağolasın filiz:)
rıca ederım canım ekledım..
Evet yaa ne anlıyorlar hiç bulunmadığı bir topiğe gelip oradaki anketi oylamaktan.
Umarım bu sefer kimse gelipte anketi sabote etmez.:20:
aynen öle cnm bız gıdıp oylama yapmıyoruz onlar yapıyor .inş etmezler.
gunaydın oglusumun teyzelerı:1:bugun de bıtse de evde dınlensek ıkı gun.bu hafta bıraz alısverıs yapmam lazım.gıyecek hıcbırseyım yok 1 pantolon dısında.dar paca yaz renklerınde bıkac pantolon ıstıyorum.alanlarda yardım lutfen
bulursan banada sole cnm ben bulamadım dar paca lcw hele ıgrenc modeller varr hep bol paca ve koyu renkler 4 magazasındada oleydı
Gunaydin herkeslere ..
Kizlar ben dun hastaneye geldim ve dunden beri hastanedeyim agrilar dinmedi belime igne yapacaklardi fakat kanimda yuksek oranda iltihap cikti .. Antibiyotik tedavisine basladilar ... 8 saatte bir serum takiyorlar ..
Bugund yatiracaklar burda ..agrilar gecene kadar sanirim ..
canımmmm cok gecmıss olsunnnnn allahım şifa versın sana :16:
canım 21 haftanın içinde oluyorsun bence gayet iyi yaptırabilirsin.filizcim ben kullandım ama ismini unuttum içinde 3 yada 4 tane oluyor.
geçti ama geri başladı bence ilaçsız çözümler bulmalıyız mesala iççamaşırını hep kuru ve pamuklu kullanmalıyız.günlük ped kullanmamalıyız.bunun gibi bebişler gelen kadar akıntılar bitmiyecek yani.
bana verdıgı 2 taneymıs ıcınde canım almadım bende korkuma.. 21 haftada oluyorum sanırım evet inş ıyıdır dr 4 hafta sora gel dedı ama ben dayanamadım 3 hafta sonraya aldım
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın
inş. temiz çıkar sonuçlar merak ettim..

bende iyiyim canımmmm ıns temız cıkarr 1 hafta sonra

hayırlı olsun neharrrr oğluşun :52::52::52::52::52: kız sen biz kız dedikçe kızıma arkadaş diyodun bir çeşit gelin bakıyomuşun ya oğluşuna :9::9::9::9::9:
:9::9: evet artık gelin bakıyommmm, ne dersin yapak mı bu işi :27:

Günaydın hayırlı cumalar millet, cinsiyet konusu hakim dünden beri ben de bir acaba dedim ama yok ya gözümün önünden gitmiyor benim bamya hatta yumurtLıklarına kadar gördüm . Acaba değişrrmi diye kaygılanan arkadaşlar 16. Haftadan önce yorumladıysabence ihtimal dahilinde 16. Haftadan itibaren kesin görüyorlar geneli.aslında bidr de değişme lafı çok yanlış sonuçta bir şey değiştiyi yok doktor yanlış yorumluyor bu arda nehar ben bilmiyordum 11. Haftada dediğini sende çok erken havaya girmişsin gönül isteyınce öyle oluyor gerçi Bende çok kız istemiştim ama olmadı gerçi başından beri erkek hissettim ama işte insan kendini kandırıyor. Şimdi alıştım oğluma hatta hoşuma bile gitmeye başladı. Ben bi de 2. Çocukta hiç düşünmüyorum tek hakkım var o da erkek nasıpmiş.

Bence kullan hayatım o bamya biraz zor değişir koçum benim yerim ben onun bamyasını:46:
hahahhaha heyaaa çok pis havaya girdim, kız istiyodum ya ondan zaaarrr :9::9::9:

nehardan sonra ben ne bi parça bişi alırım ne de oylamaya katılırım
bı gelsin 4 haziran kontrolden sonra bakarız tekrar

NEHAR yerinde olmak ıstemezdım
kız erkek muhabbetı değilde kendını o kadar alıştırıp bı anda değişiklik olması ınsanı sarsar
benımkılerede bı kız bı erkek dedı ama ben hala insanlara ve kendıme kesin değil diyorum ustune basa basa
çok sarsıldım badem yaa öyle böyle değil:50: ben de kendi yerimde olmak istemezdim :52:

düşünemiyorum :))
sen kıyafeti yeşillimi almıştın başkasımıydı..
bende pzt.dr.a bidaha sorayım son kararın mı diye:9:
pembe almıştım vallaaaaa :19:

NEHAR CIM sanki ben seni önceden beri erkek hissediyorum ve sen kız dedikçe inanamıyordum.artık2.gidişinde biraz ikna olmuştum.ve bu son mesajınıda şimdi okudum ve hiç şaşırmadım.hayırlısı böyleymiş annesi oğluşun başından beri sana sıkı sıkı tutundu seni çok seviyor unutma.
canımm gözlerim doldu bu mesajınla. Dün ağladım kesin oğlum bana küstü :50:

Kızlar büyük yazayım kaçmasın gözden :)
ben medelanın pompasını alıcam inş..netten indirim takip edenleriniz vardır illa ki..rastlarsanız bana msj atarmısınız..
çok büyük sevap işlersiniz:1:

canım pompa almak zorunda mıyız. Hani ya sütümüz çok olursa ve hiç kullanmazsak :44: Ben süt durumuna göre düşünmüştüm ama ne dersin?

canım pompa almak zorunda mıyız. Hani ya sütümüz çok olursa ve hiç kullanmazsak :44: Ben süt durumuna göre düşünmüştüm ama ne dersin?

yok canım sizler için mecburi değil..benim göğüs ucumda problem var..bulaşıcı bir deri hastalığı..emziremiycem:(
mecburen pompa alıcam..şimdiden bakınıyorum indirim olursa alıcam..
yoksa sizlerin dediğin gibi süt durumuna göre..inş. hiç gerek kalmaz tabi..bol bol sütümüz olsun :)

Back
X