Evet artık gelin bakıyommmm, ne dersin yapak mı bu işi
![]()
olsa dükkan seninde bana da % 100 demediler değişir mi değişir , bana kız diyen nadir di hala dahada sende erkek karnı var sivri diyolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet artık gelin bakıyommmm, ne dersin yapak mı bu işi
![]()
anladımm kuzummmmm geçmiş olsun..ben bakıyorum görürsem haber ederim sanayok canım sizler için mecburi değil..benim göğüs ucumda problem var..bulaşıcı bir deri hastalığı..emziremiycem
mecburen pompa alıcam..şimdiden bakınıyorum indirim olursa alıcam..
yoksa sizlerin dediğin gibi süt durumuna göre..inş. hiç gerek kalmaz tabi..bol bol sütümüz olsun :)
olsa dükkan seninde bana da % 100 demediler değişir mi değişir , bana kız diyen nadir di hala dahada sende erkek karnı var sivri diyolar![]()
yok canım sizler için mecburi değil..benim göğüs ucumda problem var..bulaşıcı bir deri hastalığı..emziremiycem
Yoksa sizlerin dediğin gibi süt durumuna göre..inş. Hiç gerek kalmaz tabi..bol bol sütümüz olsun :)
anladımm kuzummmmm geçmiş olsun..ben bakıyorum görürsem haber ederim sana
O koca karı söylentilerine inan işteeeee benim de karnım sivri![]()
hey Allahım işaretleyince madalya mı takılıyo..ben kendi topiğimdeki ankete üşenmiştim ilkinde :)ekim annelerınden yagmurcamelek gelmıs ısaretlemıss!!! allahım yarabbım neden bole bısey yapılıyor anlamıyorum bu sefer topıktekılerı sayamıyoruz!!!
sağol canım..sevinirim haber verirsenanladımm kuzummmmm geçmiş olsun..ben bakıyorum görürsem haber ederim sana
o koca karı söylentilerine inan işteeeee benim de karnım sivri![]()
araştırdığın marka için bende hep iyi seyler duydum bebeğin emmesine yakın çekiyomuş sütü falan , tabi inş. Olmaz ama olursa bende ondan alırım diyorum![]()
Flaş Flaş Flaş...........
Şok Şok şok............
Oğlum olacaaakkkmışşşşşşşşşşş
Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. Çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydiNeyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok.
![]()
hey Allahım işaretleyince madalya mı takılıyo..ben kendi topiğimdeki ankete üşenmiştim ilkinde :)
madalya takıcaz onlara 2 kısı gelmıs bıde ekımdenoglu oluomuss allahm ya bızde gıdek kullanalım
![]()
yok canım sizler için mecburi değil..benim göğüs ucumda problem var..bulaşıcı bir deri hastalığı..emziremiycem
yoksa sizlerin dediğin gibi süt durumuna göre..inş. hiç gerek kalmaz tabi..bol bol sütümüz olsun :)
kaç civarında bakıyorsun tatlım şuan ebebkte 179tl falan fiyatı
onların anketi var mı ?bizde gidelim o zaman..madalya takıcaz onlara 2 kısı gelmıs bıde ekımdenoglu oluomuss allahm ya bızde gıdek kullanalım
![]()
kaç civarında bakıyorsun tatlım şuan ebebkte 179tl falan fiyatı
onuda gördümde tatlım acaba sonrasında sıkıtı olurmu o firmalarda nebilim arzalı falan çıkarsa :26:
ak akçe diye bir site var aradığın ürünün olduğu siteleri sıralıyo 152 ye kadar iniyo o ürün...............
hadi eylül topiğinde kullansalar diycem ki erken doğum riskine göre kullanıyolar, bunlar göbüşünde saklıycaklar bebişleri galliba![]()
hadı gıdelım cıddıyımmmonların anketi var mı ?bizde gidelim o zaman..
bende yok sanıyorum hahaha
onların anketi var mı ?bizde gidelim o zaman..
Bende yok sanıyorum hahaha
kiraz bebe.>>.emzirme ürünleri.>>.göğüs pompaları
link açılır inş..
Ben bunu alıcam canım
güvenilir siteler olsa iyi olur canım..sonuçta bunun iadesi var..bazılarında ekstra başlık satılıyo kaybolursa alabiliyosun filan...
Adam akıllı bi yer olsunda uğraşmayalım