2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ekim annelerınden yagmurcamelek gelmıs ısaretlemıss!!! allahım yarabbım neden bole bısey yapılıyor anlamıyorum bu sefer topıktekılerı sayamıyoruz!!!

yok canım sizler için mecburi değil..benim göğüs ucumda problem var..bulaşıcı bir deri hastalığı..emziremiycem:(
mecburen pompa alıcam..şimdiden bakınıyorum indirim olursa alıcam..
yoksa sizlerin dediğin gibi süt durumuna göre..inş. hiç gerek kalmaz tabi..bol bol sütümüz olsun :)
anladımm kuzummmmm geçmiş olsun..ben bakıyorum görürsem haber ederim sana :16:

olsa dükkan seninde bana da % 100 demediler değişir mi değişir , bana kız diyen nadir di hala dahada sende erkek karnı var sivri diyolar :9::9::9::9:

o koca karı söylentilerine inan işteeeee benim de karnım sivri :52:

yok canım sizler için mecburi değil..benim göğüs ucumda problem var..bulaşıcı bir deri hastalığı..emziremiycem:(
Yoksa sizlerin dediğin gibi süt durumuna göre..inş. Hiç gerek kalmaz tabi..bol bol sütümüz olsun :)

araştırdığın marka için bende hep iyi seyler duydum bebeğin emmesine yakın çekiyomuş sütü falan , tabi inş. Olmaz ama olursa bende ondan alırım diyorum :34:

O koca karı söylentilerine inan işteeeee benim de karnım sivri :52:

ama onların farketmediği şey ben zayıfım ama kalçasız basensiz zayıflardanım yani öyleydim onlar bacak ve kalçadan aldıklarımı idrak edemiyorlar bacaklar artık pantolonuma girmiyo :9::9::9::9::9:

ekim annelerınden yagmurcamelek gelmıs ısaretlemıss!!! allahım yarabbım neden bole bısey yapılıyor anlamıyorum bu sefer topıktekılerı sayamıyoruz!!!
hey Allahım işaretleyince madalya mı takılıyo..ben kendi topiğimdeki ankete üşenmiştim ilkinde :)

o koca karı söylentilerine inan işteeeee benim de karnım sivri :52:
sağol canım..sevinirim haber verirsen

araştırdığın marka için bende hep iyi seyler duydum bebeğin emmesine yakın çekiyomuş sütü falan , tabi inş. Olmaz ama olursa bende ondan alırım diyorum :34:

bayağı bakındımda arkadaşların önerisi bu oldu..inş. iyidir..

Flaş Flaş Flaş...........

Şok Şok şok............

Oğlum olacaaakkkmışşşşşşşşşşş :53::53::53::53:

Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. Çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydi :53: Neyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok. :16::16:

oowww şaka ;D çok şaşırdım sen üzülmüşsün ama benim içimden gözünaydın demek geldi kendim erkek istiyorum diye erkeki olanlara mutlu oluyorum hey Allah:1:

----
doktoruma kızıyordum ama haklıymış erken cinsiyet tahminlerinin hepsi değişti nerdeyse banada erkek deyip sonra yok bu kız dese bende cok kötü olurdum heralde geç ve kesin öğrenmek daha iyimiş doktorumu öptüm burdan :1:

++ neharım ayrıca resmini ilk gördüğümde tezlerim çürüdü bu aynı erkek karnı ama cinsiyet kız diye içimden geçirmiştim gene yanılmadım bu 3, erkek bebek tahminim göbekten hepsi tuttu arkadsımada kız demişti doktor ben tutturmuştum erkek diye sonra ögrendiki erkekmiş adad

Son düzenleme:
yoksa sizlerin dediğin gibi süt durumuna göre..inş. hiç gerek kalmaz tabi..bol bol sütümüz olsun :)

kaç civarında bakıyorsun tatlım şuan ebebkte 179tl falan fiyatı

annecikler merhaba bu arada hepinize uyanalı 2 3 saat oldu kahvlatı ettim sonra aburcuburda yedim gittim yataktan yuvarladım ama birtürlü harekete geçemedim yarın kuzenim gelcek evin hali içler acısı acil derleme toparlama temizlik olaylarına girmem lazım sanırım bi 4 saat kadar sürer ama öyle sıcakki oturduğum yerde terledim kalıpta yapamıyorummm kontrolümüzede *6* gün kaldı <3

onuda gördümde tatlım acaba sonrasında sıkıtı olurmu o firmalarda nebilim arzalı falan çıkarsa :26:

canım iade hakkın var zaten ama erken alacaksan mecbur bir doğum yapmış bulup denemek lazım ama o sitede de kargoya dikkat edecen tabi benim dediğim kargosuz 152 ymiş kargo dahil 157 olan en uygun fiyat galiba .......................

Teyzeler ben kerim eren kocaman öpücükler getirdim size :54::54::54::54::54::54:

Annemin ofiste işler karışmış onları toplayıp size detaylı bilgilerimi vericekmişşşş :54::54::54::54::54::54:

ak akçe diye bir site var aradığın ürünün olduğu siteleri sıralıyo 152 ye kadar iniyo o ürün :34::34:...............

güvenilir siteler olsa iyi olur canım..sonuçta bunun iadesi var..bazılarında ekstra başlık satılıyo kaybolursa alabiliyosun filan...
adam akıllı bi yer olsunda uğraşmayalım

güvenilir siteler olsa iyi olur canım..sonuçta bunun iadesi var..bazılarında ekstra başlık satılıyo kaybolursa alabiliyosun filan...
Adam akıllı bi yer olsunda uğraşmayalım

o zaman ya gitti gidiyor ya hepsi burada dan bak 180 falandı galiba onlarda .................

Back
X