2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Filiz gülmekten karnım ağrıdı ya :9::9::9::9: bazı şeyler hep aynı kişilerin başına gelir, ben de öyle malesef hep aksiyon hep aksiyon

İremneva profil resmini yerim senin :39:o sıpayı alıp yatırmalı poposunu poposunu ısırmalı

Flyrey maşallah:nazar: canım güzle haberleri duyunca mutlu oluyorum valla :16:

kız ımzayı bırak tc den neler yapıolar babamın basına geldı valla..
yok tc numara oldumu tamamdır... babamın basına geldı aldılar hat 10 tane falan yurtdısına kacak eroın yolluolarmıs bu babamın adına olan hatlarlada konusuolarmıs..adam namazında nıyazında 60 yasında gulsekmı aglasakmı eve bır baskınn oldu görrr ay allahım o gunu hıc unutamıyorum

anaaaa filiz:1: hakkatten insan gülsemi aglasmaı sasırıyo aman geçmiş olsun kendine dikkat et , eger öyleysede en iyisi polise söylemek tedirgin oldum şimdi bak

Filiz gülmekten karnım ağrıdı ya :9::9::9::9: bazı şeyler hep aynı kişilerin başına gelir, ben de öyle malesef hep aksiyon hep aksiyon

İremneva profil resmini yerim senin :39:o sıpayı alıp yatırmalı poposunu poposunu ısırmalı

Flyrey maşallah:nazar: canım güzle haberleri duyunca mutlu oluyorum valla :16:

3 saattır bende guluyorum ama bı yandanda korkuyorum :1::1::1::1::1: aksama eşim geldımı yıcez bagrıntıyı :21::21: kız hıc yapmam ben normalde ılk defa oldu yaaa bıde dıokı saatı begenmemenız ımkansız dedım ii begenmessem yollarım kargoyu sana dedim :1: bı aradı numarayı eşim ero..shop yarıldımmmmmmmmmmm:52::52::52::52
ya eve pis seyler yollarlarsa dıyorum :52::18:

anaaaa filiz:1: hakkatten insan gülsemi aglasmaı sasırıyo aman geçmiş olsun kendine dikkat et , eger öyleysede en iyisi polise söylemek tedirgin oldum şimdi bak

netten arastırdım bı kısıye daha yapmıslar :1: 1 tl saat yolladılar 19 tl kargo ıstıolar dıo sıkayetım var. sıkayet etms aman neyse gelsınde bı bakalımmm yollarım gerı babamı cagrırım hemen:27:

3 saattır bende guluyorum ama bı yandanda korkuyorum :1::1::1::1::1: aksama eşim geldımı yıcez bagrıntıyı :21::21: kız hıc yapmam ben normalde ılk defa oldu yaaa bıde dıokı saatı begenmemenız ımkansız dedım ii begenmessem yollarım kargoyu sana dedim :1: bı aradı numarayı eşim ero..shop yarıldımmmmmmmmmmm:52::52::52::52

Hhahahaha :9::9::9: olsun denersiniz değişiklik olur

Kızlar biz dörtlü test için 55 lira
Ayrıntılı usg için de 100 lira ödedik.
Siz 400lerden felan bahsediyosunuz ama yuhhh diyorum yani, resmen soygun yapıyorlar.

cnm ankaradayım. valla bende yuhluyorummmmmmmmmm ve şiddetleeeeeeeeee knıyorummmmm. daaaaa neoluyoooooooooooooo yine veriyom parayıııı

banada 250 tl dediler 50 de muayene ücreti isterlerse totalde 300tl yapıyor.

kızlar ne oldu az once nasıl bole bısey yaptım bılmıyorum :53::53::53: demekkı bosluguma denk geldı bııyandan buraya bakıyordum bı yandan tv bana hersey yakısıra bakıoduımm bı yandanda telefonum caldı..
neyse bı numara fılız hnm merhaba 100 kısıden 1 de sız oldunuz ve saat kazandınız yaptınız mıgors lcw bı cok marka saydı saydı ..kadıkoyde subemız acılıcak saat kazandınız falan vs vs 199 tl saat normalde neyse ısım soyısımıde bılıo bnım:53::53: dedım mıgrostan alısverıs yapıyom acabamı neyse adresıde ıstedı verdım bı guzel uzerınıze afıyet .saatınız 2 gun ıcınde kargolanıcak kargo ucretı 19.90 dedı neyse kapattı saka gıbı hemen esımı aradım nasıl bole bısey yaptın dedi :47: dedım nebılım normalde yapmam cok ısım vardı dedım :27: dalgınlıgıma geldı neyse ver numarayı ararım dedı aradı bırde ne cıksınnn sapık bır seyy bılmem ne buyutucu bılmem ne satıcı baglanmıo tlf ıstıosanız urunu 1 e basın dıo :53::53::53:
aferın dedı sana ne guzel iş yaptın bı ton solendı :43: anneme babaama ındım dedım polıse solım arıyıp annem dedı dur bakalım 2 gun ıcınde gelsın yollarız gerı dedi ama tırstım :25::25:
evı altını ustunu ortasını kılıtledım oturuyorum :18::18:

ahahahaaha filizzz çok güldüm sana yaaa hey allahımm :9: kız geçen gün benide aradılar aynen böle dediler daha önce alışveriş yaptığım için saat hediye kazanmışım dedim eee ben herhangi bir ücret ödeyecekmiyim kargo parası 19,90tl dediler pışşııııkk dedim yok kalsıın ozaman ne fenalar 5tl 10 tl saati 20 tl kitlicekler günde 100 kişi yakalasalar allah bereket versin. :51: bence gelince kabul etme aynen iade geri yolla tatlım büyük ihtimal surat kargoyla gelicek hatta burda öyle biri yok de adresde bulunamadı yanlış adres diye iade ederler.

kız 5 tl saatlerden yolluyolar biliyorum ben daha önce şirkette arkadaşların başına geldi şu netvarium diye bir site var ordada ücretsiz saat dağıtıyorlardı kargo parasını veriyorsun sadece sürat kargoyla gelmişdi aynen böle hemde çok kaliteli markaymış güyaaa bir geldi anamm şu sokakta zencilerde satılan saatler daha kaliteli güzel :9: herkes iade etti kimi parasını aldı kimi alamadı falan yani

kızlar ne oldu az once nasıl bole bısey yaptım bılmıyorum :53::53::53: demekkı bosluguma denk geldı bııyandan buraya bakıyordum bı yandan tv bana hersey yakısıra bakıoduımm bı yandanda telefonum caldı..
neyse bı numara fılız hnm merhaba 100 kısıden 1 de sız oldunuz ve saat kazandınız yaptınız mıgors lcw bı cok marka saydı saydı ..kadıkoyde subemız acılıcak saat kazandınız falan vs vs 199 tl saat normalde neyse ısım soyısımıde bılıo bnım:53::53: dedım mıgrostan alısverıs yapıyom acabamı neyse adresıde ıstedı verdım bı guzel uzerınıze afıyet .saatınız 2 gun ıcınde kargolanıcak kargo ucretı 19.90 dedı neyse kapattı saka gıbı hemen esımı aradım nasıl bole bısey yaptın dedi :47: dedım nebılım normalde yapmam cok ısım vardı dedım :27: dalgınlıgıma geldı neyse ver numarayı ararım dedı aradı bırde ne cıksınnn sapık bır seyy bılmem ne buyutucu bılmem ne satıcı baglanmıo tlf ıstıosanız urunu 1 e basın dıo :53::53::53:
aferın dedı sana ne guzel iş yaptın bı ton solendı :43: anneme babaama ındım dedım polıse solım arıyıp annem dedı dur bakalım 2 gun ıcınde gelsın yollarız gerı dedi ama tırstım :25::25:
evı altını ustunu ortasını kılıtledım oturuyorum :18::18:

:9::9:filiiiz ayıplı bişey yollarlarsa şu sıralar ihtiyacımız yok de:9:

banada 250 tl dediler 50 de muayene ücreti isterlerse totalde 300tl yapıyor.

ahahahaaha filizzz çok güldüm sana yaaa hey allahımm :9: kız geçen gün benide aradılar aynen böle dediler daha önce alışveriş yaptığım için saat hediye kazanmışım dedim eee ben herhangi bir ücret ödeyecekmiyim kargo parası 19,90tl dediler pışşııııkk dedim yok kalsıın ozaman ne fenalar 5tl 10 tl saati 20 tl kitlicekler günde 100 kişi yakalasalar allah bereket versin. :51: bence gelince kabul etme aynen iade geri yolla tatlım büyük ihtimal surat kargoyla gelicek hatta burda öyle biri yok de adresde bulunamadı yanlış adres diye iade ederler.
bende hala guluyorum yaaaaaaaaaaaa ii sen kanmamıssın ben hemen sazan gıbı kandım :52::52::52::52::52:
neyse gelsınde gerı yollarımmm pis seyler

:60:vahşimmm çok alemsin yaaaa kız ero şeylerimi denettiricen bunlara ne çıkarlarsa bide bahtlarına :9: karnım ağrıdı valla
hee ya sorma hamıle hamıle bıde denetcek bıze onları :1::1::1: bıde seyde olmuo zaten :52::52::52::52::52:
kız 5 tl saatlerden yolluyolar biliyorum ben daha önce şirkette arkadaşların başına geldi şu netvarium diye bir site var ordada ücretsiz saat dağıtıyorlardı kargo parasını veriyorsun sadece sürat kargoyla gelmişdi aynen böle hemde çok kaliteli markaymış güyaaa bir geldi anamm şu sokakta zencilerde satılan saatler daha kaliteli güzel :9: herkes iade etti kimi parasını aldı kimi alamadı falan yani
he evet onuda okudum netten ama benım ole deıl gelcek saat bakalım ıade ederım hıc acmam kutuyu mazallah baska sey cıkar :30::52::52::52::52::52::52::52:
benden parada almadı neysekı kartlamı alcan nakıtmı dıo bıde dedım nakıt :52::52::52::52::51:

kız normal ücreti, ne kiii iki katı 431 liraa abooo kim soyuyor sizi böyle yazıklar olsun yaaa:53::53::53:

teşekkürederim canım benimmm :16::16::16::16:

filiz gülmekten karnım ağrıdı ya :9::9::9::9: Bazı şeyler hep aynı kişilerin başına gelir, ben de öyle malesef hep aksiyon hep aksiyon

iremneva profil resmini yerim senin :39:o sıpayı alıp yatırmalı poposunu poposunu ısırmalı

flyrey maşallah:nazar: Canım güzle haberleri duyunca mutlu oluyorum valla :16:

sağol hayatımmmmm :16::16::16::16::16:

bide ne oldu iş yapmaya yapmaya unutmusum sanırım salonun koltuklarını cektı esim aksam neyse sılıyım dedım sıldım bugun sonra süpürgeyı bı cektım pattttttttt kova dokuldu salonun ortasında 1 kova suu unıte arkasında doldu sular eşimi cagırsam zaten kızdı bana mazallah öldürür :1::1::1: yıgenımı cagırdım dedım gel su unıteyı cek sılıyım arkasını salon yerı havuz oldu fenada olmadı hanı serınledım sularla ama baya iş cıktı bugun bı sey var ustumde :1::1::1::1: hersey benı buluo :30::52::52::52::52:

amann yawrum gelince burda öyle biri yok de yanlış adres de yolla hiç alma adresde öyle biri bulunamadı diye geri iade etmiş olursun. neyse ben çıkıyorum kızlar öpüyorum ohh ikigün tatil ama sınav var ufffff neyse p.tesi görüşürüz iyi haftasonları öpüyoruz kızçemizle hepinizi:3::54:

Kızlar bu ne sıcak yaa işimiz var bu yaz ben kllimaları ilk defa çalıştırdım.ve hiç bir şey yapamıyorum ütüm vardı klimanın altında zor yaptım yandık yane

amann yawrum gelince burda öyle biri yok de yanlış adres de yolla hiç alma adresde öyle biri bulunamadı diye geri iade etmiş olursun. neyse ben çıkıyorum kızlar öpüyorum ohh ikigün tatil ama sınav var ufffff neyse p.tesi görüşürüz iyi haftasonları öpüyoruz kızçemizle hepinizi:3::54:

ole dıyım annemde ole dedii :1::1: bende optum cnm senı basarılarr mucuksss:16:

Back
X