2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ssk muayene ücreti nekaaa peki tatlım biliyorumusun ne kaaaa pahalı bir hastane doğumu o hastanede düşünemiyorum burda ki hastanede muayene 70 tl doğum 2,5 3,5 falan yuhhh adam soyuyolar resmen varyaaaaa

Ssk geçmiyor canım özel sigorta geçiyor doğumu sormadım ama bildiğim kadar 7000-8000 gibi bir rakam.bu şifa olsun, memerial,florance n.anadolu sağlıkve amerikan üç aşağı beş yukarı aynu fıyat asıl bomba acıbedem 18.000 gibi doğum fiyatı çıkartıyor o tam uçmuş.

canlar gecmisi okumadan yaziyorum yazdiktan sonra donecegim.

bebisin kalp sesini dinledik cok sukur her sey yolundaymis, 12 haziranda ayrintili ultrasonumuz var, insallah boyle gider sonuna kadar.

Kadiköy şifa muayene ücreti 240 ben herşeyin yarısını verıyorum, yoksa tam battık.

Aynen bende atasehir memorial e gidiyorum,muayene ucreti 230 tl bende de ozel saglik sigortasi oldugu icin yarisini oduyoruz,sigortaya biraz daha once baslamis olsaydik 20 tl gibi cuzi bisi odicektim,simdilik sadece %50 indirimden yararlaniyoruz dogum da da boyle olucak yarisini odicez.bu arada biz ikili teste de 450 tl verdik,hamileligin ilk basinda yapilan tum kan tahlillerini de orda yaptirmistik tahlil+muayne 650 tl odemistik,cok soyguncular valla,napalim ilk cocuk pimpirikleniyoruz etrafta da dogru durust bi hastane yok mecbur soyuluyoruz.

:60:vahşimmm çok alemsin yaaaa kız ero şeylerimi denettiricen bunlara ne çıkarlarsa bide bahtlarına :9: karnım ağrıdı valla

:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::91::91::91::91::90::90::90::90:

:1::1::1::1: evet daha sonra getırın dıyım dımı :33::33::33:
ayy bıde dedımkiii ben hamıleyım degıseme falan gelemem begenmessem saatii gerı yollarım dedim tamam dedi :27::27::27::27:

Bak beğenmezsen geri de yollayabiliyomuşsun :1::1::1: ay neyse yeter bu kadar gülmek.Sizleri ciddiyete davet ediyorum :51:

bide ne oldu iş yapmaya yapmaya unutmusum sanırım salonun koltuklarını cektı esim aksam neyse sılıyım dedım sıldım bugun sonra süpürgeyı bı cektım pattttttttt kova dokuldu salonun ortasında 1 kova suu unıte arkasında doldu sular eşimi cagırsam zaten kızdı bana mazallah öldürür :1::1::1: yıgenımı cagırdım dedım gel su unıteyı cek sılıyım arkasını salon yerı havuz oldu fenada olmadı hanı serınledım sularla ama baya iş cıktı bugun bı sey var ustumde :1::1::1::1: hersey benı buluo :30::52::52::52::52:

canim hamileyken hormonlardan mi ne saskin oluyoruz. ben de kelimeleri karistiriyorum bazen daliyorum boyle, kocam dalga geciyor bizim ki uctu tum beyin hucreleri bebege gidiyor diyor hahahah :))

kizlar bu arada ben doktora dedim hissetmeye basladim diye

evet bu hafta baslar normal dedi ama 24. haftaya kadar her gun hissetmeyebilirsin korkma dedi

canlar gecmisi okumadan yaziyorum yazdiktan sonra donecegim.

bebisin kalp sesini dinledik cok sukur her sey yolundaymis, 12 haziranda ayrintili ultrasonumuz var, insallah boyle gider sonuna kadar.

canim hamileyken hormonlardan mi ne saskin oluyoruz. ben de kelimeleri karistiriyorum bazen daliyorum boyle, kocam dalga geciyor bizim ki uctu tum beyin hucreleri bebege gidiyor diyor hahahah :))
hayırlı olsun canım guzel haberlerle donmussun..
valla bılmıyorum neden hıc bole yapmazdım bugun olan oldu :1:

:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::91::91::91::91::90::90::90::90:

Bak beğenmezsen geri de yollayabiliyomuşsun :1::1::1: ay neyse yeter bu kadar gülmek.Sizleri ciddiyete davet ediyorum :51:
:33::33::33::33::33:
kizlar bu arada ben doktora dedim hissetmeye basladim diye

evet bu hafta baslar normal dedi ama 24. haftaya kadar her gun hissetmeyebilirsin korkma dedi
benım dr hıssedemessın daha dedı dr hepsı farklı demekkı dedım ama hıssedıyorum pıt pıt bısey oluo
guldü :22: 17+2 dım persembe daha 4 hafta sonra hıssedersın dıo :53::53::53:

kızlar sonunda bizde cinsiyetimizi öğrenmiş bulunuyoruz :16: doktor önce baktı %80 kız dedi eşimle çok sevindik bende kesin mi diye sordum, şuanki pozisyonu onu gösteriyor, ama birazdan dönerse netleşir dedi.... çikolata yeyip gitmiştim iyiki bizimki başladı tekmeleye bacakları aralamaya bir de ne görelim "siz kime kız diyorsunuz dercesine" pipisini göstermez mi? :90: :90: :90: şok olduk bizde :53: doktorumuz iyice inceledi oğluşumuzu 16 cm 170 gr olmuş, gelişimi normal dedi, gönlümüzden kız geçiyordu ama çok şükür sağlıklı bir sorun yok daha ne olsun :16: :16: :16: :16: hemen anketimizi de oylayalım :54:

hayırlı olsun canım guzel haberlerle donmussun..
valla bılmıyorum neden hıc bole yapmazdım bugun olan oldu :1:

:33::33::33::33::33:

benım dr hıssedemessın daha dedı dr hepsı farklı demekkı dedım ama hıssedıyorum pıt pıt bısey oluo
guldü :22: 17+2 dım persembe daha 4 hafta sonra hıssedersın dıo :53::53::53:

benim ki normalde kati bir kadin ondan ben once soylemedim hissettigimi o dedi bu hafta baslar yavastan diye ben de atladim basladim zaten hissetmeye diye, o da evet kelebek cirpintisi gibi gidiklanma gibi hissedersin her gun daha hissetmezsin ama korkma dedi :)

kızlar sonunda bizde cinsiyetimizi öğrenmiş bulunuyoruz :16: doktor önce baktı %80 kız dedi eşimle çok sevindik bende kesin mi diye sordum, şuanki pozisyonu onu gösteriyor, ama birazdan dönerse netleşir dedi.... çikolata yeyip gitmiştim iyiki bizimki başladı tekmeleye bacakları aralamaya bir de ne görelim "siz kime kız diyorsunuz dercesine" pipisini göstermez mi? :90: :90: :90: şok olduk bizde :53: doktorumuz iyice inceledi oğluşumuzu 16 cm 170 gr olmuş, gelişimi normal dedi, gönlümüzden kız geçiyordu ama çok şükür sağlıklı bir sorun yok daha ne olsun :16: :16: :16: :16: hemen anketimizi de oylayalım :54:

hayirli olsun canim oglisinnnn :))

yahu bana da yuzde 80 kiz dediler ama cinsel organini gormeden korktum ben de simdi ayrintiliya kadar oylamayayim diyorum anketi :p

Kızlar bebeğimi hissetmiyorum iki gündür, pıtırtılar kesildi.. Onu istemediğimi düşünüp bana küstü mü ne :43::43:

Neslecigim konrolun iyi gecmis sevindim canim ..
Bende cok rahat hissediyorum , sanki icerden cama tik tuk vuruyor :)

Dilsaatcim seninde gozun aydin iyi bari hemen gostermis pipisini :)).. Hayirli olsun oglusun ..

Filizcim su hastane yataginda guldurdun ya beni cok yasa sen :))

Neharcim kusmemistir annesi bence bazen hissediluyor bazen hissedilmuyor sen kafana takma

Kızlar bebeğimi hissetmiyorum iki gündür, pıtırtılar kesildi.. Onu istemediğimi düşünüp bana küstü mü ne :43::43:

canım bi çikolata ye dinlen bol bol hareketlenir yine naz yapıyordur annesine stres yapma sakın..

Neslecigim konrolun iyi gecmis sevindim canim ..
Bende cok rahat hissediyorum , sanki icerden cama tik tuk vuruyor :)

Dilsaatcim seninde gozun aydin iyi bari hemen gostermis pipisini :)).. Hayirli olsun oglusun ..

Neharcim kusmemistir annesi bence bazen hissediluyor bazen hissedilmuyor sen kafana takma

selayhus gecmiş olsun canım inşallah bian önce düzelrisin..

BU ARADA BİZDE BUGÜN DOKTORDAYDIK HERŞEY YOLUNDA VE RENGİMİZ BELLİ OLDU PEMBİŞ PEMBİŞ KIZIM OLACAK BİR TANE VARDI 2.KEZ KIZ ANNESİ OLUCAM AMA BURDAKİ YANILMALARDAN SONRA BENDE PEK SEVİNMEK İSTEMİYORUM İNŞALLAH DEĞİŞMEZ ERKEK İSTİYORDUM AMA RABBİM BANA KIZ EVLADI NASİP ETTİ SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİ BOŞ BİZDEN HABERLER BÖYLE..

Merhabalar Bende Kasım annesi olucam işallah.Hepimize sağlıklı sıhatli bir doğum diliyorum Umarım zaman çabucak geçer gider bebbeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız işallah.:10:

gozun aydın canımmmm şakacı bu kasım annelerının bebıslerı yaaa
benim ki normalde kati bir kadin ondan ben once soylemedim hissettigimi o dedi bu hafta baslar yavastan diye ben de atladim basladim zaten hissetmeye diye, o da evet kelebek cirpintisi gibi gidiklanma gibi hissedersin her gun daha hissetmezsin ama korkma dedi :)
bılmem o pıtlarda kordon gecısıdır dedi wc cıkAMIOSan oda olabılır dedi :33: bende aa nasıl ama ben hergun wc cıkıyorum dedm o pıt ne hıssedıyorudur dedım :22:

oyyy kıyamam canımmmm ne guzel guldurduysemmm bızde cok gulduk hala daha guluyoruz aılem dalga gecıyor :1::1::1::1: eşim bıraz bagrınır adamla muhabbet ettın dıye ama napak saat verıodu :24::24::24::52::52::52::52:

iyi akşamlar kızlar,bugün bebek mevlüdündeydim.Bebiş henüz 26 günlük,Allah hepimize böyle güzel görmeyi nasip etsin inşallah!!!

arkadaşlar siz naptınız ya ne o fiyatlar onlar yarısı birde şok oldum :20: çok fazla bnde özele vs gittim tatildeyken emekli sandıgı vs. 12 tl aldılar normalde halka acılmış asker hastanesine gıdıyorum emkli sndıgı sıgortavs karsılıyor hiç ücret ödemiyoruz 2li 3lü ayrıntılı ultrason vs önemli şeylerde doktorumuzun özel muanesi var oda 90 tl diger özel hastanelerde muane 40 falan

Back
X