2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ben sizin hızınıza yetişemiyorum işler yoğun sabah açıyorum ara ara bakıyım dıye
bı bakıyorum hoopp 4-5 sayfa uçmuşsunuz
hah cevap vereyım dıyorummm bakıyorum hop 2 sayfa sonra bambaska konuya gecmıssınız
napıyım garıban garıban takıp etmeye calışıyorum

isim konusunda sızler bır ısme karar veremediniz ben napıyım iki isim bırden düşünüyorum

derin ile demir mi derin ile deniz mi yoksa çapulcan ile çapulsu mu :) olsun bılemedım

Soda ile maden suyu arasında ne fark var? - UZMANTV Rehber :) uzerınde maden suyu yazanlardan almak lazım meyvelılerde gazlı ıcecek yazıyor zaten bıde yan tarfta yazıyor ıcınde msgnezyum kalsınyum faln oluyor.:)

saol canım guzel paylasımın ıcın ben artık en ufak seyı bıle arastırmaya korkuyorum 2 bucuk sene arastıra arastıra hastalıkdı oydu buydu ıycene kafayı yemıstım söz verdım eşime anneme arastırmıcam dedım cocuk oldugunda hıc bıseyı ne 2 lı ne 4 lu testımı arastrımadım dr ıyı dedı sormadım bıle 4 luyu kac cıktı deger dıye
arasstıra arastıra hergun hastaneye gıdıodum yok o fılm senın bu fılm benım cekılıodum
meyvalıları almıyorum ama sodanın normal maden suyu sırma aldım ama acaba dedım ıyımıdır :))

)))ay çok güldüm ya son yazdığın isimler süperrr hem de yeni moda ))

filizcim ben bazen bimden sırma sade soda yada kızılayın sodasını alıyorum hangisi denk gelirse .ikisininde içimi güzel bana göre .ama meyvalı olmaması daha iyiymiş sade olmalıymış içemeyenler olursa bir dilim limon güzel tat verir.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hergün mutlaka bir tane içiyorum çok faydalıymış .
ben tam 8 kilo aldım .doktoruma ve hemşirelere göre çok abartılı bi kilo değilmiş .benim doktorda kilo konusunda çok rahat .sanırım tsh yüzünden bu kadar kilo aldım diye düşünüyorum

derin ıle demir süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım bende bimden aldıgımda oluyor bakarım bıdaha gttıgımde esım sevmedıgı ıcın pek almam normalde soda ben bayılırım ama sodaya
benım dr da tem tersı cok kılo alıcam dıye ödü kopuyor cunku sekere yatkınlık var aıledede var o yuzden sanırım..

arkadaşım madem bu işin içindesin en doğrusunu bilirsin şöle bişey duydum uht sütlerle günlük sütlerin aynı musluktan doldurulduğu doğrumu :) uht sütlerde katkı maddesi olmadığı kutuların kalitesinden dolayı ömrünün uzun olduğu günlük süt kutularınında ambalaj özelliğinden dolayı daha kısa süre saklandığı bu sebeplede 2 si arasında fark olmaması

bende gecen azarı yedım gıttıgımde doktoruma 49 50 ıle hamıle kaldım 53.4 olmusum bır ayda 1200 aldım dıye azarı yedım cok alıyormusum:) bana gore normalde ıste

Erce41 ben de aynı kiloyu aldım.Çok üzülüyorum bu kadar fazla kilo aldığım için doktorum da daha tartılmadan bu kontrolde kızmaya başladı çok kilo almışsın böyle olmaz falan.Ama aynen dediğin gibi bende de tsh yüksek ve diyabet ilaçını hamile kalınca bıraktım sanırım ondan çok kilo aldım.

bende gecen azarı yedım gıttıgımde doktoruma 49 50 ıle hamıle kaldım 53.4 olmusum bır ayda 1200 aldım dıye azarı yedım cok alıyormusum:) bana gore normalde ıste

ılk 3 ay kılo alınmaması gerekmıs işte bende aksıne 3 kılo aldım napım canım hıc doymuyorum kı
elevıtı bıraktıktan sonra cabuk acıkmamda gectı aslında neyse ıns cok almayız kılo korkuyorum

flyrey alısverıs ıcın bızı kımse frenleyemez canım ama sen yapmıssın yapıcagını. bende baslıcam ama 5. ayda bı bıtsınde cok guzeller aldıkların gule gule eskıtsın bebısın

flyrey alısverıs ıcın bızı kımse frenleyemez canım ama sen yapmıssın yapıcagını. bende baslıcam ama 5. ayda bı bıtsınde cok guzeller aldıkların gule gule eskıtsın bebısın

benımde alasım gelıyor ama annem tutturdu fazla bısey alma hersey elının alıtında lazım oldukca alırız dıye.sıstım resmen:S

ya herkesin doktoru önermiş günde 1 tane, benim ilk gittiğim doktor hamilelik boyunca maden suyu-soda içme sakın demişti!!! anlam veremedim şimdi ben ??? hiç araştırma da yapmadım bu konuda..

benımde alasım gelıyor ama annem tutturdu fazla bısey alma hersey elının alıtında lazım oldukca alırız dıye.sıstım resmen:S
elımızın altında ama her dakkada cocukla dısarı cıkamayız ıste ..bende cok abartmadan alıcam zaten bır suru hedıyede gelıyor.
benım annemde alma dur 6. aydan sonra alırız dıo ama kaynanam 1.ayından ıtıbaren baslamıs almaya ılk torun olucak onların.

ya herkesin doktoru önermiş günde 1 tane, benim ilk gittiğim doktor hamilelik boyunca maden suyu-soda içme sakın demişti!!! anlam veremedim şimdi ben ??? hiç araştırma da yapmadım bu konuda..

bende arastırmadım canım benım sulalemdekı herkez benım dr gıdıyordu ozaman onlar hamıle ıken ıcıyordu 1 tane bende kızıyordum asitli deılmı zararlı olmazmı falan dıyordum ama deılmıs dogal maden sodası olması lazımmıs gunde 1 tane ıcılmesı gerekırmıs

hiç alışveriş yapasım gelmiyor nedense ya cinsiyet kesin değil ondan yada ne bileyim oğluşumun yanında bişey alınca sanki kıskanacak gibime geliyor. .zaten erkek olursa kıyafetten sıkıntımız olmaz abimizin kıyafetleri ve hediyeleri uzun süre yeteer tabi yine alacağız muhakkak ama dün park yataklara baktık daha erken dedik geldik. ikinci çocuklarda ilkindeki o heves yerini tecrübeye bırakıyor sanki

aman boşver canım tecrübedense bu heycanı tercih ederim:) tabi oglusnu düşünmekte haklısın oda kıskanabilir mümkün oldugunca onada ufacık bişi al hehe:)

Kızlar doktordan geldim çok şükür Rabbim gönlümüze göre verdi %90 erkek dedi ama bu da mipisi dedi daha testisleri çıkmamış dedi ama gördüm bacaklarının arasından sallanıyordu :)
İlk kez 4 boyutlu resmini çekti. Saçları bile var sanki oğluşumunnnn
Bişey alayım ilk kez oğluma diye Chiccoya bi girdim ki o ne fiyatlar yahu 80.00 tl el kadar body.
Bişey alamadım şimdi de yemek molası verdim bakalım ne alsam oğluma ilk ya karar veremedim bi türlü

Çok teşekkür ederiz canım verdiğin bilgiler benim de işime geldi açıkçası hazır süt ve yogurdun tadını daha çok seviyorum.

Çapulcuyla çapulsuya vermek istiyorum oyumu hahaha derinle demir güzelmiş ya, derinle deniz olursa düşün ikisini aynı anda yemeğe çağırıyosun ''' derinnnn denizzz'' sıfat tamlaması oluyo güzel aslında derin deniz diye bi gerilim filmi vardı aklıma o geldi .

merhaba kızlar biz çarşıdan geldik oğlumla onada ilk kez bişey aldık <3
Eki Görüntüle 730253

Oyyy oyyy minnacık hayırlı olsun güle güle kullanın

Hyaırlı ugurlu olsun pipişiniz yine de %10 luk kısmı da düşünmek mi lazım acaba , neden %90 dedi ki

oyyy canımmm hadı gozun aydınnnnnnn ..canım chıcconun outlet magazalarında daha uygun oluyor bı bak ıstersen yada netten ındırımlerınıde takıp edebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…