2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benim telefonuma mesaj olarak geldi sadece mesaj yolladıklarına mı bu indirim yoksa genel mi bilmiyorum ama 18 hazirana kadar devam ediyomuş :)))) arabalarını travel alırsan oto koltugu almana gerek kalmaz

canım travel düşünmüyorum. zaten kış bebeği olacaklar. ayrıca üçüz oldukları için gereğinden hassas davranmam gerekebilir. 6 aydan sonrası içinde daha hafif bir ikiz arabası kullanmayı düşünüyorum. kızımın da arabası var yeter. zaten araba kullanacağım için bebek arabasına alışverişler dışında cok ihtiyacım olmayacak inş..

başladınmı alışverişe hayırlı olsun :)
aileler yardım eder inş...zrlanmadan halledersiniz..
herşeyçok pahalı çünkü..
e sizde de 3er 3er :)

başladınmı alışverişe hayırlı olsun :)
aileler yardım eder inş...zrlanmadan halledersiniz..
herşeyçok pahalı çünkü..
e sizde de 3er 3er :)

ehh canım kıyafet dışında pek bişi almadım. zaten üçüz alışverişi yapmayı düşünmüyorum pek. ilk 40 gün birarada yatacakları için tek yatak alıcam. bebek arabası da dediğim gibi hemen düşünmüyorum. heralde üc tane alınan kıyafet ve oto koltukları olucak. sağlıkla kucağıma alırsam inş eve sağlıkla döndükten sonra almayı düşünüyorum.

bol bol bez al sen :)birde mama tabi..
ya bende öyle düşünüyorum..doğsun öyle alırım çok önemli olmayanları diyorum
ama doğumdan sonra pek vakit olmuyo al diyo herkes..bakalım hayırlısı artık

bol bol bez al sen :)birde mama tabi..
ya bende öyle düşünüyorum..doğsun öyle alırım çok önemli olmayanları diyorum
ama doğumdan sonra pek vakit olmuyo al diyo herkes..bakalım hayırlısı artık

canım bez tamam da mama da alamam cunku prematüre bebeklerin hangi mamayla besleneceklerini simdiden kestirmek imkansız. cok sayıda mama denemem gerekebilir. herkesin bir fikri var saygı duyarım. ancak sunu bir çocuk annesi olarak kesin söyleyebilirim bebeğiniz doğduktan sonra alacağınız her sey size daha büyük bir keyif verecek. ben ilk baslarda gerekecek seyler dışında kıyafet almayı cok düşünmem. en büyük keyfim cocugumu giydirmektir cunku. ona en cok yakışan seyleri ve renklerde tercih etmeyi düşünüyorum üçüzlerim için de..

canımm karışmak gibi olmasında bi bildiğimi paylaşayım istedim etrafımda ikizi olan arkadaşlarım var, ilk etapta 1 yatak aldılar zaten anne karnında da beraberdiler diye ama bikac gün içinde pişman oldular cünkü zaten uykusuzluk cekiyordu birde bebeklerin biri uyuyor tam diğeri uyanıyor sonra uyuyanıda uyandırıyormuş mecburen ayırdı yataklarını, tabi gene sen bilirsin ama biri uyanınca digerlerini de aglayarak falan uyandırmaz mı diye düşündüm

Son düzenleme:

est canım. burda fikirlerimizi paylaşmak için bulunuyoruz zaten. yorum yapmana cok sevindim ayrıca. ben cesitli ucuz forumları ve blogları takip ediyorum. tabi cesitli uzman yazılarını da. orda hep söylenen
-- birbirlerini uyandırdıkları için çıldırsanız dahi ayırmayın aksi halde farklı uyku saatleri edinirler ki bu da kendinize ait hic vaktin kalmamasına yol acar--
bana cok mantıklı geldi. cunku bir bebeğin uyku düzeninin ilk 3 ay içinde oturduğunu ve değiştirilmesinin cok zor olduğunu düşünmekteyim..

evet canım gercekten mantıklıymış bu, her halukarda zor Allah kolaylık versin tabi bir okadar da güzel ben bir tane için düşünüyorum heycanlanıyorum 3 bebeğimi bekliyor olsam hayat durur heralde :)

evet canım gercekten mantıklıymış bu, her halukarda zor Allah kolaylık versin tabi bir okadar da güzel ben bir tane için düşünüyorum heycanlanıyorum 3 bebeğimi bekliyor olsam hayat durur heralde :)

evet canım. haklısın gerçekten cok zor. ama inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse Rabbim üçünü de her zorluğun üstünde olacağını düşünüyorum sevgilerinin.. hakikaten yasadıklarım tek bebek bekleyen bir anneye göre cok farklı..

kızlar bana da geldi 1500 tl ye 500 lira indirim. Fakat ben 1000 liralık birden alışveriş yapamam. Sılacım istersen kodu sana verebilirim. ya da isteyen diğer arkadaşlar varsa

çoğunluk preaptamil kullanıyor ama kuzucuklar beğenmeyebilir tabi:)
ya işte bizim doğum kışa geliyor Allah nasip ederse e çoğumuzda yalnız bakıcaz..ben kendi adıma pek gezip dolaşıp alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum :)
annem de de bu heves varken 3 yaşa kadar olan herşeyi alacak potansiyel var :))

kızlar bana da geldi 1500 tl ye 500 lira indirim. Fakat ben 1000 liralık birden alışveriş yapamam. Sılacım istersen kodu sana verebilirim. ya da isteyen diğer arkadaşlar varsa

canımm sagolasın.. ancak e- bebekten almayı dusunecegim seyler 1500ü bulmaz. isteyen ve işine yarayacak başka biri varsa daha isabetli olur sanırım..

Son düzenleme:

ohh ne güzel aynı benim annemm

Mutlu guzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum kizlarr.
Ya ben cok hastayim.sinsi sinsi ilerledi.dun biraz sesim gidip geliyordu.gece 4 te kalktim.ses yok.bayagi konusamaz halldwyim.fisildayabiliyorum sadece.i
Allahtan gece esim yoktu annemde kaldim dakadincagiz seferber oldu bana.ihlamur yapti sahlep yapti ama yok.sesim gelmiyo.bi doktora gidic mecbur boyle duzelememki.off.ptesi yavrumla hasret gidericez cinsiyetini ogrenicez ama onun bile heyecanini yasayamiyorum
Kendinize dikkat edin annisler.beni saniim her aksam bindigim klimali otobus bu hale getirdii.

Günaydın anneler minik yavruları biz bugün kızımla annanesine gidiyoruz biraz gezelim diğmi herşey gönlünüzce olsun

Geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin dikkat etmek lazım bu havalar hasta olma havası bende buzdolabından meyvayı direk alıp yedikce boğazım( puding yapıp sıcak sıcak yemeyi dene canım benim boğazım yumaşatır o :))

herkese güzel mutlu haftasonları kızlar.bu sabah itibariyle benim oğluşumun adıda kesinleşti:)ALP KAAN olacak teyzeleri nasıl sizce:)hepimizin bebişleri adıyla yaşar inşallah.

canım pelin sakın koyma:) ayça ismi çok tatlı bence ve cıtı pıtı oluyolar kız ısmı cok alternatif var ben erkek bbulamıyorum ya çevremde okdar cok oglu olan varkı hepsinde isimler mevcut bende oğluma deniz düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…