- 2 Şubat 2009
- 3.808
- 9
- 158
- 40
hım Antalyalı hamişler cokmus. bende 5 yıldır burda yasıyorum . meltemde oturuyorum havaalının orda ısyerımız var .evet bende cok korkuyorum yatağın guvenlı olması lazım .ya dun eltım bana kendı bebegınıkılerı verebılecegını soyledı park yatak besık ve bebek arabası anakucagı mama sandalyesı felan duruyormuş. kendı cocugunu 5 yasına geldı.yenı oda aldılar ona. zaten cok kısa surelıgıne kullanıyorlarmış yazık alma bıdaha bızımkılerı kullan dedı oda kaldırmış eşyalarını. benımde aklıma yattı gıbı. sadece yatak ve bebek arabasına bakdık eşimle 1.500 felan tutyor.alsam mı eltimden ne yapsam 1.500 tl yi hastaneye verırım .zaten çabucak buyuycekler 3 yıl sonra felan oda bıle yaomak gerekır onalra cabuk buyuyorlar
bende ilk oğlumda mobilya yatak aldım ama doğumdan 15 gün sonra taşınınca yatak odama sığmadı bende akrabamızdan yatak aldım onu kullandık 1 yaşına kadar neredeyse. şimdi bundada bakalım park yatak almayı planlıyorum. ben eş dosttan yardım görmeye çok karşı değilim. sonuçta benim oğlumun kıyafetlerinin çoğunu kardeşimin oğluna verdim.şimdi kızım olursa görümcemin kızının kıyafetlerini kullanabilirm bi süre