bu arada bizde eşimle hafta sonu miniço ve iilke bebeğe gıttık. miniçodan asla bırsey almam dıyebılırım ama ilk bebekde pahalı geldı bana .gercı soğuksuda ıkı bebek mağazasına daha gırdık yatak ve araba fiyatları aynıydı ilke bebedeki gıbıydı. eşim park yatak ıstemme dedı takımlar varya hanı daha sonra boyu uzatılıyormuş hatta bı tarafı calısma masası felan oluyo onlar begendı onada 750 tl dedı bebek arabasınada 850 tl dedıler bence cok araştırmak lazım tek kavşağının orda esım 2 katlı bebk mağazası var dıyor orayada bakmak lazım .ilke bebden ihtşyac lıstesı aldım kadın 2.5 mılayra tamamlarsın alısverısı dıyor bıde doğum paraası var ........ inetrneten arasdırdımda özdileğin akrsısında akdenız bebe diye mağaza varmış orayada bakılabılır . eşimde lara tarafında cok var dıyo ama oraların ben daha pahalı olucagın ı düşünüyorum
canımm miniço dediğim kadar uydurukmuş dimi

bi de o kadar uyduruğa rağmen fiyatlar da epey pahalı

ilke bebe aslında en uygun olanıymış,kime sorsak aynı şeyi söylüyor. Ama ben öyle toplu alışveriş taraftarı da değilim zaten,parça parça her ay beğendikçe, internette indirime girdikçe almayı düşünüyorum çoğu şeyi.Eşinin dediği yer de sanırım Kırcami tarafındaki mağazalar,Lara'ya giderken. Ordaki İlke bebe ve irem bebe daha büyük ve genişmiş, kapalıyoldakiler çok dar gelmişti bana. Neyse işte biz bu ay o Kırcami tarafına gitcez,sıra sıra bir sürü bebek mağazası var, hepsine girer çıkarız artık

Bebek arabasına gelince,özellikle Kraft tercih edeceksen İrem bebe'den al, çünkü orası kraftın ana bayisiymiş, bişe olduğu zaman direk oraya götürebilcekmişiz

Bu arada eltinden alma durumun varmış çoğu şeyi, hiç düşünmeden içine sinenleri al derim. Çok çabuk büyüyorlar, 1-2sene kullanılıcak şeyler o kadar para vermeye valla içimiz acıyor ama alcaz mecbuuuuuuurrrr

hem kalan parayı kendi alacaklarına verirsin,2 katı kalitelisini güzelini alırsın..
Oda konusuna gelince, malum biz tayinciyiz ve öyle ahım şahım bi oda değil ama 3-4 sene kullanabileceği mini boyutlarda bir oda yapmak istiyoruz. Büyümeyen beşik(senin dediğin büyüyen beşik,yanları felan çekmece olan,hatta ilerde normal yatağa dönüyor o, ama ben 3-4 yıl idare etmek için öyle bişe almayacağım), şifonyer ve 2 kapılı gardrop düşünüyorum, belki bir de yanımda yatırmak için küçük sepet beşiklerden alırım