2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ama ben hamilelikte kendimi çok özel hissediyorum kilo almışşın deyince seviniyorum bile neredeyse..ben fazla umursamam kimseyi birisi kilo almışsın deyince evet hamileyim nasılsa bahanem var diyorum gülüyorum geçiyorum.. sağlık olsunalrda amannnnn gerisi hikaye kimseyi takamam.:32: bir de bende tüylenme çok oldu kaşlarım bile pala remzi gibi oldu millet onu söylüyor. :33:

ama ben hamilelikte kendimi çok özel hissediyorum kilo almışşın deyince seviniyorum bile neredeyse..ben fazla umursamam kimseyi birisi kilo almışsın deyince evet hamileyim nasılsa bahanem var diyorum gülüyorum geçiyorum.. sağlık olsunalrda amannnnn gerisi hikaye kimseyi takamam.:32: bir de bende tüylenme çok oldu kaşlarım bile pala remzi gibi oldu millet onu söylüyor. :33:

bende de aşırı tüylenme oldu, kendimi maymuncuk gibi hissediyordum da kuaföre gidip son noktayı koydurdum, gerçi 1 hqaftalık :)) kaşlar gene pala remzi:52:

ben de az önce onu söyledim canım. İlk 3 ay kilo almamama rağmen vücudum bi değişik oldu, memeler füze, totom bi tuhaf, bel kalınlaştı, yani zaten biz de bu durumu hayretle izlerken insanların da sanki obeziteye yakalanmışız tavırları beni benden alıyor. Bizim de salak bi bakkalın 30 yaşında kızı var, her gitmemde göğüslere baaaaakkk bu nee haaaal oohhhaaaa kocamaaaann olmuş şeklinde gerzekçe bi tavır takınıyor ve ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, bütün gün eşime yaa çok mu kötüyüm diyip aynaya baktım. Eşim kendime getirdi beni, sen hamilesin, bunların olmaması tuhaf diyerek...Yani herkes hamileyiz diye illa bişeler söyleme gereği duyuyor.
Nefes almana takmışlar haaa tövbe tövbeee valla bunların ağzını burnunu dağıtacan haaaa :52::52::52:

neharcım bana da kalkmış erkekler, kv'dem v.s diyor ki 9-11 kilo arasında al tamamla fazla alma. ben öyle yaptım. doğumdan sonra da karnım dümdüz olana kadar yemedim bişey diyor. gıcık oluyorum. sana neeeeeeeeeee.
erkekler hele ne bilio bu işi, size ne...
valla ben dk.da bir bişey yiyorum mide rahatsızlığı iğrenç bi durum.
aşırı sağlıklı besleniyorum diyemem ama eskisi gibi çikolata tatlı şeyim de yok.
tek tatlım çayımdaki şeker,
bir de yeni yeni süt içmek için çikolatalı süte geçtim.
karnım ama 7 aylık gibi oldu :(

24-28 haftaları arası dıye bılıyorum canım ben ablam öyle soyledi bana dr arayıp sorabılırsın emin olmak acısından bende randevumda sorucam her dr farklı cunku ne zaman yapıcagı :3:

muhtemelen aynıdır canım 1 ay sonra 24 haftalık oluyor :)) sağol :))

Son düzenleme:
canım hosgeldın son adet tarıhınıde yazarsan bıde kacıncı cocuk eklıyım hemen ok.

filizim benimki geriden geliyor 1 hafta. acaba tarihi değiştirsem mi bende?
bu durumda aralık annesi bile olabilirim galiba :53:
ama bizimkiler 9ay 10gün durmuyorlar 37-38de geliyorlar genelde. bakalım sağlıkla gelsin de.

:18:oğulcum biraz kıpırda da annen rahat etsin:emir_bebek::49::49:

ben de az önce onu söyledim canım. İlk 3 ay kilo almamama rağmen vücudum bi değişik oldu, memeler füze, totom bi tuhaf, bel kalınlaştı, yani zaten biz de bu durumu hayretle izlerken insanların da sanki obeziteye yakalanmışız tavırları beni benden alıyor. Bizim de salak bi bakkalın 30 yaşında kızı var, her gitmemde göğüslere baaaaakkk bu nee haaaal oohhhaaaa kocamaaaann olmuş şeklinde gerzekçe bi tavır takınıyor ve ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, bütün gün eşime yaa çok mu kötüyüm diyip aynaya baktım. Eşim kendime getirdi beni, sen hamilesin, bunların olmaması tuhaf diyerek...Yani herkes hamileyiz diye illa bişeler söyleme gereği duyuyor.
Nefes almana takmışlar haaa tövbe tövbeee valla bunların ağzını burnunu dağıtacan haaaa :52::52::52:

bende senin gibiyim canım demekki bizim durumumuz normal. normal olmayan bunları söyleyenlerin beyinleri. dediğin gibi ağzını burnunu kırasım geliyor saçlarını yolasım geliyor dünden beri canım sıkkın iştahım bile kaçtı acaba çok mu kiloluyum diye. bide zaten hamilelikde kilo bile almasan ödem oluyor o insanı pufuduk gösteriyor. takmamak lazım da insan ilk söylenince işte hazmedemiyor üzülüyor :((

neharcım bana da kalkmış erkekler, kv'dem v.s diyor ki 9-11 kilo arasında al tamamla fazla alma. ben öyle yaptım. doğumdan sonra da karnım dümdüz olana kadar yemedim bişey diyor. gıcık oluyorum. sana neeeeeeeeeee.
erkekler hele ne bilio bu işi, size ne...
valla ben dk.da bir bişey yiyorum mide rahatsızlığı iğrenç bi durum.
aşırı sağlıklı besleniyorum diyemem ama eskisi gibi çikolata tatlı şeyim de yok.
tek tatlım çayımdaki şeker,
bir de yeni yeni süt içmek için çikolatalı süte geçtim.
karnım ama 7 aylık gibi oldu :(

al işte yaaaa al birini vur ötekine :47: Bi kere cahil olmasalar her bünyenin bir olmadığını bilmeleri lazım, birinin karnı büyüktür, ötekinin başka yeri. Hele erkeklere noluyo onu anlamam.. Bu zamanda erkekler de hamile kadınla nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar. Komşumda oturuyorum, meyve yedik, biraz daha ye dedi, çok yedim çatlayacam şimdi dedim(şiştim manasında). kocası bana ne dese beğenirsin. "Şiştim diyince ben de yarılmaların başladı sandım":53: Ben şok :53: Şimdi valla yolda görsem suratına tükürcem, kestik ilişkiyi merhaba merhaba....

filizim benimki geriden geliyor 1 hafta. acaba tarihi değiştirsem mi bende?
bu durumda aralık annesi bile olabilirim galiba :53:
ama bizimkiler 9ay 10gün durmuyorlar 37-38de geliyorlar genelde. bakalım sağlıkla gelsin de.

:18:oğulcum biraz kıpırda da annen rahat etsin:emir_bebek::49::49:

canımmmm ben öle degıstırdım dr demedı bana :1::1: sadece 5 gun onden gelıyordu bende takvımı haftama uygun takıp edıyım dıye yaptım :9: dogum tarıhı degısmz dıyorlar canım bende ekımde dogururum dıye dusunuyorum erken dogumdan korkuyorum cok basıma gelır sanırım :18: evet tatlım bende ole dusundum erken gelebılır bızımkıler:16:

bende sezeryen olacağım içn 38 hafta deyince doğururum o yüzden neredeyse yarıladım bile daha cinsiyetini öğrenemedik ama olsun

bende senin gibiyim canım demekki bizim durumumuz normal. normal olmayan bunları söyleyenlerin beyinleri. dediğin gibi ağzını burnunu kırasım geliyor saçlarını yolasım geliyor dünden beri canım sıkkın iştahım bile kaçtı acaba çok mu kiloluyum diye. bide zaten hamilelikde kilo bile almasan ödem oluyor o insanı pufuduk gösteriyor. takmamak lazım da insan ilk söylenince işte hazmedemiyor üzülüyor :((

canım valla ben artık bozuyorum, veriyorum lafı ağızlarına.. şimdiye kadar eve gelir bi ton üzülürdüm, gerekirse bağır çağır ağzını boz yani :1: kurban olsunlar kilolarımıza göbeklerimize :52::52::52:

al işte yaaaa al birini vur ötekine :47: Bi kere cahil olmasalar her bünyenin bir olmadığını bilmeleri lazım, birinin karnı büyüktür, ötekinin başka yeri. Hele erkeklere noluyo onu anlamam.. Bu zamanda erkekler de hamile kadınla nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar. Komşumda oturuyorum, meyve yedik, biraz daha ye dedi, çok yedim çatlayacam şimdi dedim(şiştim manasında). kocası bana ne dese beğenirsin. "Şiştim diyince ben de yarılmaların başladı sandım":53: Ben şok :53: Şimdi valla yolda görsem suratına tükürcem, kestik ilişkiyi merhaba merhaba....

yuuuhh patavatsız adam gerçekten kadınlarla ne konuşacağını bilmiyorlar ona neyse çatlamandan yarılmandan. walla bu adamlarda edep haya kalmamış. banada kaç haftan kaldı doğuma diyorlar arkadaş size ne ya doğunca öğrenirsin napcan sanki

kızlar benim kayınpederime eşim erkek torun haberini vermiş, ona rağmen bu adam beni 1 arayıp tebrik etmedi.
ben de babalar gününde aramak istemiyorum k.pederi.
beni anneler gününde aramadılar bile.
ne yapsam? :50:
sonra görümcem de, kv de öğrendiler cinsiyetini eşim söylemiş, kimse arayıp tebrik etmedi bile. sinir oluyorum bir de görümcem c.tesi gelicem diyor, gelsin istemiyorum, tebrik etmiyor, kilo almışsın diyecek direk biliyorum halbuki 1.5 kilo aldım topu topu ama karnım şişti. nazar edecek, haset edecek kendisi daha evlenemedi diye. napsam?

canım valla ben artık bozuyorum, veriyorum lafı ağızlarına.. şimdiye kadar eve gelir bi ton üzülürdüm, gerekirse bağır çağır ağzını boz yani :1: kurban olsunlar kilolarımıza göbeklerimize :52::52::52:

içimi ferahlattın neharcım allah razı olsun walla kendimi kötü hissediyordum dünden beri :)) evet senin dediğin gibi yapıcam bozucam kilo aldın diyeni

yuuuhh patavatsız adam gerçekten kadınlarla ne konuşacağını bilmiyorlar ona neyse çatlamandan yarılmandan. walla bu adamlarda edep haya kalmamış. banada kaç haftan kaldı doğuma diyorlar arkadaş size ne ya doğunca öğrenirsin napcan sanki

aynen canım erkekler şuan kadınlarla konuşmanın sınırlarını bilmiyorlar. Hele o gerzek beni şaşkına uğrattı. Benim eşim bi kadınla konuşurken kafası önünde konuşur. Adamın bana ettiği lafa bak. İşte böyle bi konuşma beklemediğim için ben de cevap veremedim. Dumura uğradım o an. Ama sonra düşündükçe aklıma geliyodu, uykularım kaçtı sinirden.

Son düzenleme:
Back
X