2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar benim kayınpederime eşim erkek torun haberini vermiş, ona rağmen bu adam beni 1 arayıp tebrik etmedi.
ben de babalar gününde aramak istemiyorum k.pederi.
beni anneler gününde aramadılar bile.
ne yapsam? :50:
sonra görümcem de, kv de öğrendiler cinsiyetini eşim söylemiş, kimse arayıp tebrik etmedi bile. sinir oluyorum bir de görümcem c.tesi gelicem diyor, gelsin istemiyorum, tebrik etmiyor, kilo almışsın diyecek direk biliyorum halbuki 1.5 kilo aldım topu topu ama karnım şişti. nazar edecek, haset edecek kendisi daha evlenemedi diye. napsam?

benim babamda gelinimiz hamile kalınca arayıp tebrik etmez ayıptır bizim oralarda erkekelrin bu işlere çok karışması yukarıdaki arkadaşın dediği gibi erkeklerin biraz kadın işine karışılmasıda tuhaf ben sevmiyorum benim kayınpederde eşime hayırlı olsun demiş yeter.ben kayınvalidemin kayınpederim kaynım varken bahsedilmesinden bile hoşlanmıyorum. utanıyorum yaw. :17:
sende bence kafana takıpta hiç kendinide bebeğinide huzursuz etme sen iyi ol bırak onlar utansın.

kızlar benim kayınpederime eşim erkek torun haberini vermiş, ona rağmen bu adam beni 1 arayıp tebrik etmedi.
sonra görümcem de, kv de öğrendiler cinsiyetini eşim söylemiş, kimse arayıp tebrik etmedi bile. sinir oluyorum bir de görümcem c.tesi gelicem diyor, gelsin istemiyorum, tebrik etmiyor, kilo almışsın diyecek direk biliyorum halbuki 1.5 kilo aldım topu topu ama karnım şişti. nazar edecek, haset edecek kendisi daha evlenemedi diye. napsam?

aman cnm taktıgın seye bak bosversene benım kayınpederımde aramaz kı cokta samımı deılım zaten kayınpederle sevmemde pek :1::1:kaynanamdan beter cok bılmıs :24::24::24:

aa evet canım normalde benım 10 kasımdı dr 5 gun buyuk dıyınce degıstırdım takvımı :1::1::1:
bana boyu uzun olucak dedi 5 gun onden gıtmesı ırı olucak anlamına gelmıyor dedi eşim cok uzun ıns ona ceker:1::1:

cnm bende kıvı yıyıp ustune sut ıcıyordum ole cıkıyordum :17:
sımdı kayısının tam zamanı sabah ac karnına ye fayda etmıyormu bana hıc etmıyordu :1::1:
olmadı kompostosonu yap hemencecık oluyor zaten :16:

fılızım kac gundur kuru kayısı alıyım barı ısteyken kahvaltıdan once yerım dıyorum onu da unutuyorum.bu aksam bu ısı halletmem lazım:1:

insanlar hamile birini gördüklerinde illa bişe deme gereği duyuyorlar sanırım. Yaaa zaten kilo almasak bile vücudumuz resmen mutasyona giriyomuş gibi şekil değiştiriyo. Biz bu durumu kabullenmeye çalışırken insanların dengesizlikleri ayrıca geriyo beni.

evet nehar bence de resmen mutasyona ugruyoruz.tuhaf bakıslar benı cok rahatsız edıyor.kı ben 34-36 bedenım dusunun artık ne kadar acaıp olduklarını

aynen resmen sabah normalim, eski şeylerimi giyeyim diyorum, akşam dönerken bunlar daaaaar, yenilerini almam gerek diye söylene söylene geliyorum

canım ben hamıle kıyafetı gıyıyorum artık.dıgerlerını bıraktım.o akadar rahatım kı.ozellıkle belı dar pantolon gıymemek gerekıyormus aklınızda olsun.bebege gıden oksıjen azalıyormus.alısverıse basla artık derım

ayran da müthiş şişkinlik yapıyor. geçen gün içim yandı 2 tane ayran içtim saat 6 gibi akşam, bütün gece mahvoldum sonra, 9 gibi bir soda içtim de biraz rahatladım

Kesinlikle arama!!! Bize kız demişti ya geçen ay doktor. Kayınvalideye söyledi eşim telefonda "iyi sağlıklı olsun" dedi.1 ay sonra erkekmiş diyince de "ooohhhh çookk şükür, ver Nehar'ı tebrik edeyim"dedi :53::53: ben aynen şu durumdayım :53::53: Öyle bi kavga çıkardımki anlatamam,2 gün konuşmadım eşimle, dengesiz yaaa kızken sağlıklı olsun,erkekken çok şükür,kızken tebrik etmedi,erkekken etmek istiyor. Eşim de alındı onlar böyle yapınca, saydı lafını ama yine anam anam diye yelkenleri suya indirdi. Zaten ne kaynım ne görümcem ne diğerleri hiç biri aramadı, ben de asla konuşmam. Ne anneler gününde ne babalar gününde ararım. Analık babalık görmediğim için saymıyorum bileeeee

of of nedir bu kaynanalar yaa...bende ilk kız dediğimde tüh tüh dedi,üzüldü..hatta eşimin kardeşi 'tam altın takacaktım,takmam artık' dedi:53:
bende kalmadım ya onların altınlarına,şimdi kesin netleşti erkek işte,hepsi bişeyler alma telaşında..aman yaa ben sadece istediğim için yapıyorum bu bebeği,yoksa takmayın kimmseyi.beni en başta çok ağlattılar..

aynen cnm hallet mutlaka kuru almasanda normal kayısıda cıktı onudA ALABILIRSIN ye ustune su ıc :16:

normalde aldım kuruda aldım onları bigüzel komposto yaptım amaaaaaa olmadıı işee yaramadıı :)) benimkide dün doktorda demezmi bu arada tuvalet sıkıntımız başladı diee doktorda hemen bi ilaç yazdı çok zor durumda kalırsan içersin dedi.Allhım benımki de benle birlikte doğurcak bu gidişlee benden merklı çıktıı.Her akşam tansiyon ölçmeler ,ben süt içmiyorum die bana getiriken kendinede süt almalar neymiş özerdircekmiş içmeyee .. ıyyyyyyy sütü nekdar özendirebilrkii hiç sevmiyoırum allh biliyor yaa ...

of of nedir bu kaynanalar yaa...bende ilk kız dediğimde tüh tüh dedi,üzüldü..hatta eşimin kardeşi 'tam altın takacaktım,takmam artık' dedi:53:
bende kalmadım ya onların altınlarına,şimdi kesin netleşti erkek işte,hepsi bişeyler alma telaşında..aman yaa ben sadece istediğim için yapıyorum bu bebeği,yoksa takmayın kimmseyi.beni en başta çok ağlattılar..

canım aynı şeyleri yaşamışız demekki. Bi de duyunca erkek olduğunu, hemen alışverişe başlayayım dedi :53: Eşim de çok çok üzüldü valla, ki biliyodu bizim gönlümüzden geçenin kız olduğunu. Konuşmadım o an direk telefonu ittim elimin tersiyle. Ve bağırıp çağırdım, eşim de bir sürü laf söyledi, hala da olsun olsun erkek daha iyidir diyip durdu, nato mermer nato kafaaaa :47::47:

benim kaynanada kız deyince çok sevindi bu zamanda erkektende gelinden de fayda yok kızın olsun sana destek olur dedi :)) ama sahiden ben kaynanama ne derse desin hiç kırılmıyorum nedense. eşimin annesi sonuçta bu çocuk sadece benim değil eşiminde onun zoruna gitmiyorsa halaa anne diye peşinde dolanıyorsa ben niye kötü olayım annesiyle ayrıca annesine laf söylesem bizim huzurumuz kaçıyor. gülüyorum geçiyorum dr geçen erkek deyince de üzüldüm dedi ben de büyüyünce söyleyecem oğluma dedim o zaman da yok yok ben onu yerim sağlık olsunda diyor.aman art niyet yok bence çok samimi arkadaşalrım bile erkek olsun kız olsun diye yorum yapıyor kaynanamız niye yapmasınki

normalde aldım kuruda aldım onları bigüzel komposto yaptım amaaaaaa olmadıı işee yaramadıı :)) benimkide dün doktorda demezmi bu arada tuvalet sıkıntımız başladı diee doktorda hemen bi ilaç yazdı çok zor durumda kalırsan içersin dedi.Allhım benımki de benle birlikte doğurcak bu gidişlee benden merklı çıktıı.Her akşam tansiyon ölçmeler ,ben süt içmiyorum die bana getiriken kendinede süt almalar neymiş özerdircekmiş içmeyee .. ıyyyyyyy sütü nekdar özendirebilrkii hiç sevmiyoırum allh biliyor yaa ...

ayyy çok güldüm yaaa eşine hahahhaahahahaaa :9::9::9::9::9::9:

Kesinlikle arama!!! Bize kız demişti ya geçen ay doktor. Kayınvalideye söyledi eşim telefonda "iyi sağlıklı olsun" dedi.1 ay sonra erkekmiş diyince de "ooohhhh çookk şükür, ver Nehar'ı tebrik edeyim"dedi :53::53: ben aynen şu durumdayım :53::53: Öyle bi kavga çıkardımki anlatamam,2 gün konuşmadım eşimle, dengesiz yaaa kızken sağlıklı olsun,erkekken çok şükür,kızken tebrik etmedi,erkekken etmek istiyor. Eşim de alındı onlar böyle yapınca, saydı lafını ama yine anam anam diye yelkenleri suya indirdi. Zaten ne kaynım ne görümcem ne diğerleri hiç biri aramadı, ben de asla konuşmam. Ne anneler gününde ne babalar gününde ararım. Analık babalık görmediğim için saymıyorum bileeeee

işte ben de konuşmak istemiyorum ama eşimle aram bozulsun da istemiyorum.
neyse ya nasip
kızlar ben çıkıyorum mesai bitmek üzere.
anca bir tuvalete girerim toparlanırım.
hepinizi öpüyorum göbeciklerinizden :))) ıykkkkkkk bebeciklerinizi öpeyim en iyisi. :52:
sevgiler

banada fayda etmıyor yazdım ya:1::1::1: hıc bısey fayda etmıyordu en son saracoglu sıtesınden yogurt suyunu ogrendım onu uyguladımmm :1::1: duphalac var bebeklere verılıyor hatta sekerlı su gıbı kullanabılırsın cnm dr bana bunu verdı
aynen benım esımde ole canımmm benle bırlıkte ıcıyor sutu her aksam yatarken :9::9::9:
benle bırlıkte kılo alıo bıde dıyorkı ay sekerım ben dıyetteyım cok yememem lazım :53::53: dedım ye ye gobek yarıstırırız :32::49:
bendeeeeeeeeeeeeee sevmem sutuuuu ama mecbur napalımmm:31:

Kızlar merhaba,topiği sürekli takip ediyorum yazmamıştım uzun zamandır.Artık muhabbete bende gireyim dedim:49: benide listeye eklermisin filizciğim,son sat 17 şubat,ilk bebeğim,cinsiyeti erkek,isime kesin karar vermedik:16:

benide benide ekleyin listeyeee :)
sat:12 şubat
ilk bebeğim olacak rabbim kısmet ederse,erkek cinsiyeti :)

Kızlar merhaba,topiği sürekli takip ediyorum yazmamıştım uzun zamandır.Artık muhabbete bende gireyim dedim:49: benide listeye eklermisin filizciğim,son sat 17 şubat,ilk bebeğim,cinsiyeti erkek,isime kesin karar vermedik:16:

benide benide ekleyin listeyeee :)
sat:12 şubat
ilk bebeğim olacak rabbim kısmet ederse,erkek cinsiyeti :)

tamam kızcelerr hemen eklıyorummmmmmm :9:
hosgeldınız buaradaaaa nıe kacak kacak takıp edıosunuz bakım yazın daha ii :16:

aynısını bende yaşadım öğrendikten sonra kahvaltıya kv'me gittik erkek istiyordu hep kv, o yüzden eşim şaka yapmak için cinsiyetini öğrendik kızımız olacakmış dedi. kv seninki gibi "iyi sağlıklı olsun" dedi 5 dk sonra falan eşim şaka yaptık erkek cinsiyeti deyince bi heyecanla kalktı yerinden sarıldı öptü beni "ohhhh çok şükür, şehzadem geliyor" diye... çok sinir bozucu bende çok üzüldüm böyle yapmasına, üstelik eşim de bende kızımız olsun çok istiyorduk.. sonuçta kız olsun erkek olsun ikisine de eşit şekilde sevinmesi gerekiyordu çünkü düşük tehlikem vardı bebeğimi kaybedebilirdim..

o kadar sinir oluyorum ki böyle insanlara. Ne demek yaa kocaman olmuşsun. Bana da dengesizin biri hiiiii ne kadar kilo almışsın dedi, halbuki aldığım 3 kilo, karnım da büyür, dötüm de, göbeğim de..bu güne kadar kimseye şuran ne kadar büyük buran ne kadar büyük diye söylemedim, hamile ya da değil. Valla kızıyorum böyle insanlara, ağzına 2 tane çakasım geliyor...

ya kklilo almasısın bebek nerde derler alırsın cok almışsın derler kımse hamıleyım dıye öküz gibi yemiyor degılmı bende 6 kılo aldım doktorum normal bundan sonra kızartma ve hamur ıslerıne dıkkat et dedı ne yapayım acmı durayım çocuk kılo alacaksa alacak zaten
bu arada benım eltım kızına 52 kılo ıle hamıle kalıp 90 kılo ıle dogudu neredeyse 38 kılo aldı ve catlagı bıle yok suan 56 kılo valla arkadaşım hamıleyken 12 kılo aldı catlagı var benımde vuucdum çatlamaya musaıt ne yapauyım oleyımmı

aynısını bende yaşadım öğrendikten sonra kahvaltıya kv'me gittik erkek istiyordu hep kv, o yüzden eşim şaka yapmak için cinsiyetini öğrendik kızımız olacakmış dedi. kv seninki gibi "iyi sağlıklı olsun" dedi 5 dk sonra falan eşim şaka yaptık erkek cinsiyeti deyince bi heyecanla kalktı yerinden sarıldı öptü beni "ohhhh çok şükür, şehzadem geliyor" diye... çok sinir bozucu bende çok üzüldüm böyle yapmasına, üstelik eşim de bende kızımız olsun çok istiyorduk.. sonuçta kız olsun erkek olsun ikisine de eşit şekilde sevinmesi gerekiyordu çünkü düşük tehlikem vardı bebeğimi kaybedebilirdim..
aynen canım ben de öyle düşük tehlikesiyle yattım,Allah'a havale ediyorum.Soyları yürüsünmüş, bunu yapan da kadın yani utanmazlar, kendisinin de bir kızı var halbuki.......

ya kklilo almasısın bebek nerde derler alırsın cok almışsın derler kımse hamıleyım dıye öküz gibi yemiyor degılmı bende 6 kılo aldım doktorum normal bundan sonra kızartma ve hamur ıslerıne dıkkat et dedı ne yapayım acmı durayım çocuk kılo alacaksa alacak zaten
bu arada benım eltım kızına 52 kılo ıle hamıle kalıp 90 kılo ıle dogudu neredeyse 38 kılo aldı ve catlagı bıle yok suan 56 kılo valla arkadaşım hamıleyken 12 kılo aldı catlagı var benımde vuucdum çatlamaya musaıt ne yapauyım oleyımmı

milletin ağzı torba değil işte.Diyorum ya hamileyiz diye illa bişe söyleme gereği duyuyorlar. Her bünye bir değil kafa olsa onlarda zaten önce bunu idrak ederler. heeee ölekmiiiiiiiiiiiii :9::9::9::9:

Back
X