Arkadaşlar tetenoz aşısı yaptıran var mı? kaçıncı haftada yapılıyor.
markofonıde gecen MOTHERCARE URUNLERI INDIRIMDYDI KIZLAR BEN SOLEMITSIM HATTA SITEDE AMA ARA ARA GENE INDIRIME GIRIYOR. BENDE BIBERONDA KARAR VEREMEDIM avent alıcam kesın ama naturelmı alsamm anne memesi gıbıymıs yoksa dıerlerındenmı alsamkafayı yıcektım dun e bebekten alım dedım alamadım [/QUO
avent konusunda bende hem fikirim canım araştırdığım kadarıyla ama hangisi bende bilemiyorum..
filiz86 canım bu arada özelden yazamıyorum benide listeye eklermisin rica etsem.cumartesi cinsiyetimizde netleşti 1 aydır kuzumu kızım diye seviyordum ama oğluşum olacakmış :)hayırlısı sağlıkla doğsunda kızda canımın parçası erkekte..
Ilk bebeğim allah nasip ederse - son adet tarihim 18.02/2013 - beklenen doğum tarihi 25/11/2013 -
cinsiyeti erkek-
elifcan76 paylaştığın faydalı bilgiler için teşekkür ederiz. Fakat Aventin Natural serisinden bahsetmişsin, araştırdığım kadarıyla bu biberon 1,5 aydan sonra tercih ediliyor,yeni doğan için pek uygun değilmiş.. Aslında 1 tane 125 mg yenidoğan, 1 tane de bu natural serisinden alınabilir heralde ne dersin :44:
Canım ben bu hafta yaptırıcam 20. haftadan sonra gel dedi aile hekimliği
canım ben bugün oldum ilk tetonos aşımı ikincisini de bir ay son ra gel dedi aile hekimliğini ara bir sor istersen ben öyle yapmıştım
ok eklerım.özelden yazamıyorum benide eklermisin? Son adet tarihi 18.02.2013 beklenen doğum tarihi 25.11.2013 ilk bebek ve erkek şimdiden teşekkürler
arkadaşlar teşekkür ederim güzel sözlerinize. ben de başka annelerden çok öğreniyorum, bildiğimi de paylaşmak istiyorum. böyle olunca annelik daha keyifli oluyor. eskiden mağaralarda topluca bakılırmış çocuklara, şimdi bilgisayarlar sayesinde yine mümkün olabiliyor bu çoklu tecrübe:)
yenidoğan için natural biberon var canım bak burda: Philips - Biberon Natural 125 ml Yenidoğan Akışlı Emzik - SCF690/27 - Biberonlar - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı
ama prensip olarak ilk 3 hafta çok zorda kalmadan biberon verilmiyor, ki bebiş emmeye alışsın. ama olur a meme almaz melek, o zaman ya kaşıkla ya da doğru biberonla vermek lazım anne sütünü (mama en son çare, eğer gerçekten sütünüz yoksa, ki ilk zaman kimse anlamaz sütüm var mı yok mu diye. o yüzden sütüm çok bol diye düşünüp sağın, bakın göreceksiniz süt gelecek)
yenidoğan biberonun özelliği şu: boyu ufak ve emziğinin deliği hem az hem küçük. mantık aynı, kolayca çekemesin, memeden soğumasın.
kızlar bu arada sizlerle paylaşmak istediğim birşey var..pazar günleri show tv de 12:45 te hoşgeldin bebek programı oluyor ve orada bir şifre veriyorlar msj atınca 50 tl ile 10 tl arası indirim kazanıyorsunuz e bebek ten bilginiz olsun ben bu hafta 40 tl kazandım ve 171 tl lik yapmış olduğum alışverişte 131 tlye geldi zaten aldığım ürünlerde indirimli olunca çok işime geldi bu durum.yararlanmak isteyenlerle paylaşmak istedim.
ben 125tl 50 tl ındırım kazandımama bısey alamadım maalesef chıcco hast cıkısı alıcaktm stok yok catlak kremı alıyım dedim baska seyler bulamdım yanına aksama alıyım dedım eve 12 de geldık zamanı dolmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?