2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
markofonıde gecen MOTHERCARE URUNLERI INDIRIMDYDI KIZLAR BEN SOLEMITSIM HATTA SITEDE AMA ARA ARA GENE INDIRIME GIRIYOR. BENDE BIBERONDA KARAR VEREMEDIM avent alıcam kesın ama naturelmı alsamm anne memesi gıbıymıs yoksa dıerlerındenmı alsam kafayı yıcektım dun e bebekten alım dedım alamadım

filiz86 canım bu arada özelden yazamıyorum benide listeye eklermisin rica etsem.Cumartesi cinsiyetimizde netleşti 1 aydır kuzumu kızım diye seviyordum ama oğluşum olacakmış :)hayırlısı sağlıkla doğsunda kızda canımın parçası erkekte..

ilk bebeğim Allah nasip ederse - son adet tarihim 18.02/2013 - beklenen doğum tarihi 25/11/2013 -
cinsiyeti erkek-

ben de daha hiç bişey almadım kuzuma kendımı toparlayamadım kı bı turlu.Bu çarşamba cinsiyeti ögrenebilirsem alıcam İNŞALLAH

ok canım hosgeldın aramıza eklıyorum lısteye.

arkadaşlar teşekkür ederim güzel sözlerinize. ben de başka annelerden çok öğreniyorum, bildiğimi de paylaşmak istiyorum. böyle olunca annelik daha keyifli oluyor. eskiden mağaralarda topluca bakılırmış çocuklara, şimdi bilgisayarlar sayesinde yine mümkün olabiliyor bu çoklu tecrübe:)

yenidoğan için natural biberon var canım bak burda: Philips - Biberon Natural 125 ml Yenidoğan Akışlı Emzik - SCF690/27 - Biberonlar - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı

ama prensip olarak ilk 3 hafta çok zorda kalmadan biberon verilmiyor, ki bebiş emmeye alışsın. ama olur a meme almaz melek, o zaman ya kaşıkla ya da doğru biberonla vermek lazım anne sütünü (mama en son çare, eğer gerçekten sütünüz yoksa, ki ilk zaman kimse anlamaz sütüm var mı yok mu diye. o yüzden sütüm çok bol diye düşünüp sağın, bakın göreceksiniz süt gelecek)

yenidoğan biberonun özelliği şu: boyu ufak ve emziğinin deliği hem az hem küçük. mantık aynı, kolayca çekemesin, memeden soğumasın.

kızlarr bakın ne aldım .Gittigidyorda 20 tl hediye çekim vardı. normalde fiyatı 27 liraydı. Bana 7 liraya gelmiş olduu :))

nevresim takımımla tarak setimde bugun geldi:)) nevresim takımı süper kalitesi çok güzel tavsiye ederim .

Arkadaşlar tetenoz aşısı yaptıran var mı? kaçıncı haftada yapılıyor.

Sata gore 19+3um bana 19 doldur gel demisti ebe bugun oldum sukur bir sikintimda yok bu arada bir tek agustos ve ekimde 2 kere izlem icin gel dedi diger asida huyuk ihtimal memlekette klcam orda vuruncam ...

özelden yazamıyorum benide eklermisin? Son adet tarihi 18.02.2013 beklenen doğum tarihi 25.11.2013 ilk bebek ve erkek şimdiden teşekkürler
ok eklerım.

sımdı yenıdoganmı almalıyım pekı ben yoksa dıer serılerdenmı?? karar veremedımde:)) 1 tane yenı dogan naturel bıtanede dıerınden almak mantıklı aslında gıbı

KIzlar bu arada sizlerle paylaşmak istediğim birşey var..Pazar günleri show tv de 12:45 te hoşgeldin bebek programı oluyor ve orada bir şifre veriyorlar msj atınca 50 tl ile 10 tl arası indirim kazanıyorsunuz e bebek ten bilginiz olsun ben bu hafta 40 tl kazandım ve 171 tl lik yapmış olduğum alışverişte 131 tlye geldi zaten aldığım ürünlerde indirimli olunca çok işime geldi bu durum.yararlanmak isteyenlerle paylaşmak istedim.

ben 125tl 50 tl ındırım kazandım ama bısey alamadım maalesef chıcco hast cıkısı alıcaktm stok yok catlak kremı alıyım dedim baska seyler bulamdım yanına aksama alıyım dedım eve 12 de geldık zamanı dolmus

Kızlar bu sene tatile bayramdan hemen sonra gitmeyi düşünüyorum, o zaman tam 27 haftalık yani 7 aylık olucam sizce çok mu geç rahat edemezmiyim benim gibi gitmeyi düşünen var mı?

canım sende haftaya değerlendir fırsatı :) ben kendi adıma takip edip her hafta biraz biraz kazanacağım indirime göre bişeyler alayım diyorum işime gelirse tabi:) haftaya inşallah biberonların falan indirimi bitmez daha doğru dürüs bişeyi yok çünkü kuzumun hepsinide tek seferde alamam en azından parça parça alayım rahat rahat ödeyeyim diyorum.hem indirimli ürünü alıp hemde ektra indirim olunca uygun oluyor fiyatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…